İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

10-03-2021 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. İlki 2016 yılında düzenlenen Türkiye Müzik Festivali'nin 2021 finali başlıyor! 6. Türkiye Müzik Festivali'ne İstanbul'da bulunan Volkswagen Arena ev sahipliği yapacak. 6. Türkiye Müzik Festivali finalini Burcu Biricik ve Murat Ceylan ikilisi sunacak. Yarışmacılar 6. Türkiye Müzik Festivali finalinde 12 şarkı yarışacak. # Şarkı Söz Yazarı Besteci Düzenleme 01 Küçük Bir Yol Hadise Devrim Karaoğlu Mete Özgencil Devrim Karaoğlu Devrim Karaoğlu 02 Kazılı Kuyum Yüzyüzeyken Konuşuruz Kaan Boşnak Kaan Boşnak Yüzyüzeyken Konuşuruz 03 Yazsın Bana İrem Derici Sinan Akçıl Zülfü Badalov Mustafa Ceceli 04 Nirvana Gülşen & Edis Gülşen Bayraktar Çolakoğlu Edis Görgülü Emrah Karakuyu Gülşen Bayraktar Çolakoğlu Edis Görgülü Emrah Karakuyu Ozan Çolakoğlu 05 Uslanmıyor Bu Zeynep Bastık Sezen Aksu Sezen Aksu Çağrı Telkıvıran 06 İnandım Sıla Sıla Gençoğlu Efe Bahadır Ozan Bayraşa 07 Kalbim Tatilde Ziynet Sali Emrah Karakuyu Emrah Karakuyu Mustafa Ceceli 08 Deli Kız Buray Gözde Ançel Gözde Ançel Buray Hoşsöz Buray Hoşsöz 09 Aşk Sandım Hande Yener Berksan Özer Misha Michael Mehdikhan Berksan Özer Misha Michael Mehdikhan 10 Bu Benim Hayatım Gülben Ergen Sezen Aksu Sezen Aksu Taşkın Sabah 11 Toy Mabel Matiz Fatih Karaca Fatih Karaca Efe Çelik Efe Çelik 12 Gece Murat Boz Emrah Karakuyu Emrah Karakuyu Gürsel Çelik Jüri Şehirler Marmara Bölgesi İstanbul İç Anadolu Bölgesi Ankara Ege Bölgesi İzmir Akdeniz Bölgesi Mersin Karadeniz Bölgesi Samsun Doğu Anadolu Bölgesi Erzurum Güneydoğu Anadolu Bölgesi Diyarbakır Oylama 6. Türkiye Müzik Festivali finalinde yarışacak 12 şarkıyı, recap videosunu izleyerek kısaca hatırlayabilirsiniz. TMF2021_FINAL.mp4 Oylarınızı esc usulü 14 Mart Pazar geceyarısına kadar @Mustafa'ya gönderiniz. Yarışmanın sonuçları 15 Mart Pazartesi akşamı saat 20:00'de canlı yayınla duyurulacaktır.
    5 points
  2. Şarkıların hepsi iyi ve aşağı yukarı aynı seviyede ama hiçbiri Tears Getting Sober değil maalesef. Geçen senenin iptal olmasından en büyük zararı bu kız görecek gibi. Fazla Bili Ayliş bu seneki şarkılarındaki ses tonu falan.
    4 points
  3. Düzenlesinler de al cevabını artık
    4 points
  4. Gerçekten birincilik için çok uygun bir yıl. Geçen seneki gibi bir şarkıyla gelirlerse kazanabilirler ki bence geçen sene de birinciliğe en yakın ülke İzlanda'ydı.
    3 points
  5. Şarkının 1 dakikasını buradan dinleyebilirsiniz: Gizlenmiş İçerik Geçen seneden çok daha iyi bi şarkı.
    3 points
  6. Her sene bu sene BK'dan çok iyi bi şey çıkçak diyoruz sonra ağzımızın payını alıyoruz
    2 points
  7. 2 points
  8. Bahislerde yükselişe geçmiş. Umarım geçen seneden ders çıkartan nadir temsilcilerden biri olur ve daha iyi bir şarkıyla gelir. Haydi bakalım.
    2 points
  9. Oyladım Recap, konu ve düzen harika olmuş eline sağlık @Uğur @Mustafa
    2 points
  10. Marmara Bölgesi İç Anadolu Bölgesi Ege Bölgesi Doğu Anadolu Bölgesi Akdeniz Bölgesi jürileri noter tasdikli oylarını iletmiş bulunmakta
    2 points
  11. Geçenki şarkısı daha akılda kalıcı gibiydi sanki. Bunun mırıldanacak bir melodisi yok. Hoş şarkı. Geçen seneki şarkıcılar geçen seneden daha zayıf şarkılarla gelmeye devam ediyor.
    2 points
  12. Geçen sene de çok iyiydi yine çok iyi. Helal olsun Gjon'a. Beklentimi boşa çıkarmadı. Özellikle son 1 dk sı müthiş.
    2 points
  13. Artık açıklansın da Eurovision 2021'in birincisini öğrenmiş olalım, haydi
    2 points
  14. Şarkı adı Tout l’univers olacak gibi. Uni universoooo Gizlenmiş İçerik
    2 points
  15. EBU önce Eurovision düzenlesin düzenleyebiliyorsa
    2 points
  16. 2bin like 20bin dislike almış
    2 points
  17. 2 points
  18. O çocuk sesleride sanki şarkıda değilmiş gibi geldi banada
    1 point
  19. Güzel yine. Geçen sene biraz daha güzeldi sanki ama onu daha çok dinlediğimden de olabilir tabii. Sonunda hafif bi disko havası var sanki.
    1 point
  20. O çocuk sesi bence şarkıda değil, daha çok bunu ortamlara salan kaynak eklemiş gibi duruyor. Şarkıyı beğendim yine ya. Fanların oluşturduğu koroyu son nakaratta daha çok duysaydık keşke.
    1 point
  21. Hakikaten bunlar yarışıyordu değil mi?
    1 point
  22. klip güzel olmuş.son 1 dakikası güzel olmuş ama öncesi yok.kesinlikle sıkılanlar olacaktır.ne yalan söyleyeyim bende kapatıyordum şarkıyı.Tv izleyicisi de öyle yapabilir.Jürilerden iyi puan alacaktır.Bu şarkının güzelliği belki de Fransızca olması ama aynı zamanda handikapı da bu.Madem sözleri güçlü bir şarkı yapacaksın ve bunu uluslararası yarışmada yarıştıracaksan ingilizce yaparsın.Melodik olarak şarkıyı kuvvetli bulmadım.
    1 point
  23. Geçen senekini de pek sevmezdim ama bu daha da kötü. Nasil başardı bunu ilginç... neyse bu sene fanlar abartmayacak en azından.
    1 point
  24. Geçen seneki kadar beğenmedim doğrusu. O çocuk sesleri falan hiç olmamış. Yarışmayı kazanabilirmiş gibi gelmedi pek bana. Gerçi böyle diye diye ülke de kalmadı.
    1 point
  25. Yani geçen seneden daha iyi olsa da öyle fazla da beğenmedim.
    1 point
  26. Şarkının özellikle son bölümü gerçekten çok güzel olmuş. Benimde bu yıl favorilerimden biri olur İsviçre.
    1 point
  27. Sıkıcı bulanlar olacaktır ama ben beğendim şarkıyı.
    1 point
  28. Geçen seneki şarkı şarkısı da hoştu ama bunu çok beğendim ben. Favorilerimden olur.
    1 point
  29. Sadece öne çıkan favorileri dinledim bu sene. Tusse'nin şarkısını hiç beğenmedim. Mamas'ın şarkısı da kötü geçen seneye göre. Eric Saade'nin şarkısı şaşırtıcı bir şekilde hoşmuş, sahne şovu da güzel duruyor. Dotter bence geçen seneden daha iyi bir şarkıyla gelmiş. Seçilecek şarkıya şimdiden başarılar. Heyecansız bir MF yine.
    1 point
  30. Geçen seneki şarkısını sevmiştim, ama bu seneki yavan gibi duruyor teaserdan; bakalım
    1 point
  31. Birbirleriyle uyumları süper. Fakat şarkının bu hali bile çekilmiyor
    1 point
  32. Ülkeler karışmış:) ama doğru İsviçre'nin şarkı adı.
    1 point
  33. Bu sene iki Amen de birbirinden kötü çıktı. Zaten bi şarkıya yakışmıyor bence bu sözler.
    1 point
  34. Flütün kalması iyi ama bambaşka bir şarkı olmuş. Şimdilik önceki kadar tatmin etmiyo beni
    1 point
  35. Geçen seneki şarkısı da öyle iddialı değildi ama yine de enerjik ve güzel bir ritmi vardı. Bu şarkının özellikle nakarat kısmı zayıf kalmış, daha iyi bir şarkı olabilirmiş.
    1 point
  36. Geçen seneki şarkısı ve tarzi çok daha iyiydi. Onunla da pek iş yapamazdı ama bu daha vasat. Neden tarz değiştirmek istemiş anlamadım. Kayıp oğlum Eymen'i arıyorum şarkısı yapmış. Eymen diye bağırıyor sadece.
    1 point
  37. Bu konu hareketlensin biraz :D Yayınladığı şarkılar arasından en iyisi '' Imaginary Friens'' diğerleri de fena değildi ama vauvv yaptırmadı geçen sene ki şarkısı kadar etkilemedi umarım friends seçilir
    1 point
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...