İçeriğe atla

Tüm Aktiviteler

Bu akış otomatik güncelleniyor

  1. Geçen Saat
  2. Bambie mumlardan oluşan bir çemberin içinde, tü etekli ve boynuzlu omuzlu siyah bir elbise giyiyor. Her zamanki dramatik beyaz yüz makyajları, boynuz şeklinde şekillendirilmiş saçlarla tamamlanıyor. Ayrıca Bambie'ye bazı bale koreografilerinde eşlik eden, centaur havası veren çıplak göğüslü bir dansçı da var. mum çemberi yükseliyor ve büyük çığlıklı bitiş, taçlı cadının grafik arka planıyla sona eriyor. Performansın son kısmında sahnenin zemininde duman var ve ayrıca alev yağmurları görüyoruz.
  3. İrlanda ilk prova için hazır!
  4. Bugün
  5. Bu şarkıdan ilk açıklandığı zaman nefret etmiştim canlı performanstan dolayı da olabilir. Sonrasında çektikleri şahane video klip sayesinde sevdim ki bence bu senenin en iyi video kliplerinden biri. İrlanda'nın makus talihini kıracağını ve yıllar sonra İrlanda'nın finale çıkacağını düşünüyorum. Safe bir şarkı seçmeyip risk alarak çok iyi bir şey yaptılar. Bu şarkının finale çıkması yeterli bence o yüzden final derecesini çok önemsemiyorum.
  6. Bunun için sahnelemenin herhangi bir donanıma ihtiyacı yok - Litvanya ulusal finallerine benzer şekilde, kırmızı deri takım elbiseli Silvester, maskeli yüzleri ve bol miktarda kırmızı ve arka flaş ışığı olan dört erkek dansçı tarafından destekleniyor. Sahne de herhangi bir pyro kullanımı yok.
  7. Litvanya sahne için hazır!
  8. Şarkı güzel ama çok fazla abartıldığını düşünüyorum. Bir türlü fanların abarttığı kadar sevemedim. Diasporasından dolayı finale çıkacaktır ama finalde ne yapacağını kestiremiyorum. Patlayadabilir çok iyi derece de yapabilir.
  9. Ömer

    Kıbrıs 2024: Silia Kapsis - Liar

    Kıbrıs'ın provasından ses kısmı sızdırıldı. Kıbrıs ses.mp4
  10. Şarkının sahnelenmesi ulusal finaldekine çok benziyor; büyük bir kaya, gölge aydınlatması, bulutların ve yıldızların grafiği, çiçek açan bir Ramonda çiçeğiyle bitiyor! Kostüm koyu gri ve uzun katmanlı eteklidir; oldukça dramatik ve atmosferiktir. Sahnede ayrıca pyro da kullanılıyor. Şarkının son bölümünde oldukça fazla duman var.
  11. Teya Dora Eurovision provası için hazır.
  12. Gerçekten aşırı beğeniyorum bu şarkıyı. Yarı finalde çıkış sırası çok kötü ama finale kalacağını düşünüyorum. Umarım finalde top 10 yapar.
  13. Ömer

    Kıbrıs 2024: Silia Kapsis - Liar

    Silia sadece 17 yaşında ama bu sahneyi devasa bir arenada performans sergilemek parkta yürüyüş yapmak gibi sahipleniyor. Resmi videodaki altın rengi lame kostümün yerini parlak beyaz pantolon ve kısa bir üst aldı; pantolon ve bol beyaz tişört giyen dört erkek arka dansçı da yer aldı. Sahne dekoru yok, ancak LED zeminde ve zeminde çok sayıda girdaplı yeşil ve kırmızı grafik var. Silia'nın dansının hayranları, bu performansın yüksek enerjili bir rutine sahip olduğunu ve köprüden önce son koroya doğru büyük bir dans molası içerdiğini duymaktan mutluluk duyacaktır - tam da partinin 7 Mayıs'ta başlaması için ihtiyacımız olan türden iyimser bir sayı. Ayrıca son koroda dansçıların gömleklerini çıkardıklarını da belirtmeden geçemeyeceğiz. Bunu daha önce söylemediğim için üzgünüm, başka tarafa bakıyorduk. Sahnede herhangi bir pyro kullanımı yok.
  14. Ömer

    Kıbrıs 2024: Silia Kapsis - Liar

    Bu şarkıyı fena bulmuyorum. Finale kalır ama finalde 12-16 arası bir yerde olur gibi geliyor bana. Kıbrıs acil tarz değişikliğine gitmeli daha iyi bir sonuç almak istiyorsa.
  15. Dün
  16. Provalardan önceki son listem. 1. Belçika 2. Hırvatistan 3. Norveç 4. İsviçre 5. Portekiz 6. Ermenistan 7. Sırbistan 8. Ukrayna 9. İtalya 10. İrlanda 11. İsrail 12. Lüksemburg 13. Yunanistan 14. Fransa 15. Litvanya 16. Almanya 17. Azerbaycan 18. Kıbrıs 19. İsveç 20. Birleşik Krallık 21. Arnavutluk 22. Slovenya 23. Danimarka 24. Çekya 25. Letonya 26. Gürcistan 27. Moldova 28. Estonya 29. San Marino 30. Avusturya 31. İspanya 32. Malta 33. Polonya 34. Finlandiya 35. Hollanda 36. Avustralya 37. İzlanda
  17. Daha eskiler
  18. Özellikle İsrail özelinde yaşanan gergin atmosfere karşı EBU anlamlı hiçbir şey söylememek suretiyle sessizliğini bozma kararı almış:
  19. Overthinking It bu sene düşünmeden duramadıkları ülkeler listesine Yunanistan'ı da almış. Videonun özetiyse şu: Marina Satti bize Yunanistan'ın fotografik imajına tamamen ters düşen, kaotik ve şehirli yeni Yunanistan'ı tüm gerçekliğiyle sunuyor.
  20. Ulaş

    komedi Modern Family

    Yaptın mı peki açıkla
  1. Daha fazla aktivite göster
×
×
  • Yeni Oluştur...