İçeriğe atla

Tüm Aktiviteler

Bu akış otomatik güncelleniyor

  1. Son hafta
  2. Kral Tv Top 10 listesine 8. sıradan giriş yapan şarkılara benziyor aynı. Türkvizyon'a yollanacakken yolunu şaşırıp buraya gelmiş gibi, hoş o yarışma artık yapılmadığı için oraya hazırlamış olsalar dahi buraya da yollayalım demiş olabilirler. Bana biraz artık "özümüze dönelim" isteği taşıyan Azerilerin çenesini kapatmak için yollanmış bir parça gibi geldi. Azerbaycan bu seneden sonra bir daha asla kendi dilinde ve kendi bestecilerinden bi şarkıyla kolay kolay yarışmayacaktır zannediyorum.
  3. Direkt canlı performansla duyurmaları hoş olmuş, sahnede iyi duyacağımızı anladık ama stüdyoyu da yayınlasınlar artık, şarkıyı iyice anlayalım Ben de beğendim, geçen seneki Beatles'a saygı kuşağından sonra ilaç gibi geldi.
  4. Çok beğendim. Hem etnik hem modern. Jabbar - Deeperise şarkıları gibi dark soundlar var çok hoş. Muğam kısmı da şarkıya yakışmış. O kısmı söyleyen bıyıklı abiyi son dakika eklemeleri de güzel hareket. Biraz daha etnik müzik konabilirdi o kadar. Sahnelemeyi de güzel yaparlarsa şansları var. Bu sene, geçen seneki gibi kendi şarkımızı yapıyoruz deyip yine yabancılara özenen ama "kendilerinden" bir iş yapmamışlar aferin.
  5. Ulaş

    Ermenistan 2024 : Ladaniva - Jako

    Zaten Eurovision tümüyle ana dil folk furyasına tek yön bilet giderken bir anda Amerika hitlerinden seçkiler yollamaları tuhaf oluyordu Bu şarkı hoşuma gitti, sahnelemesi de hoş olursa finalde görürüz diye düşünüyorum.
  6. Şarkı Festivali Kenges'ten red yemiş gibi E hep MF reject parçaları mı göreceğiz diğer ülkelerden değişiklik olsun Cidden Arnavutluk'un gönderdiği anırmalı şarkılara benziyor aynı, hiç beğenmedim.
  7. Uğur

    Ermenistan 2024 : Ladaniva - Jako

    Bir çok ülkeye tavsiyemdir
  8. Hoş eğlenceli olmuş
  9. Hakan

    Arnavutluk 2024: Besa - Titan

    Sıradan bir şarkıydı hala öyle. Bunlar boşuna yeni versiyon yapıyor para harcıyor.
  10. Şarkıyı sevdim fakat biraz fazla söze boğulmuş kızın durup nefes alacağı yer yok ve çok bağırıyor. Ama yine de güzel bir parça. Gürcistanın finale kalması bile yeterince büyük gelişme olacağı için finale kalsın yeter demişler sanırım. Finale kalır gibi duruyor ama yine de kesin konuşamıyorum.
  11. Hakan

    Ermenistan 2024 : Ladaniva - Jako

    Şarkı yayınlandı. Ben beğendim. Son yıllardaki amerikanvari tarzı terkedip etnik özlerine dönmeleri sevindirdi. Şarkı iddiasız ama eğlenceli. Belarus 2017 yi hatırlattı bana. Aferin armeni. Edepli edepli etnik şarkı nasıl yapılırmış Yunanistana gösterdin ahaha
  12. Daha eskiler
  13. Uğur

    Arnavutluk 2024: Besa - Titan

    İyi ki İstanbul'da çekmiş klibi, Allah muhafaza Arnavutluk'ta çekse neler olurdu kim bilir
  14. İbranice etnik bir ballad olsaydı tadından yenmezdi. 2013 ten beri hasret kaldık. Bu şarkı da kötü değil ama sıradan. Yahudi lobisi ile finale kalacaktır. Finalde malum nedenlerden dolayı jüriden iyi bir tokat yer lobi gücüyle 15.falan olabilir Max.
  15. Yine İtalya mı kazancak
  16. Duygusuz Batı slowu yollamışlar dümdüz. Demi Lovato İsrail adına yarışıyor gibi olmuş. Ayaklı mikrofon + karanlık bir sahnelemeyle, üzerine bir de ağlarsa belki bir şeyler yapabilir. İbranice damar nağmeli slowlar tarzında bir parça beklerdim, şaşırdım. Jüri şarkısı olmuş anca.
  17. Uğur

    Portekiz 2024: Iolanda - Grito

    Sürpriz olmadı, Iolanda kazandı. Portekiz kazandığından beri yarışmaya asılmaya başladı. 2019'daki ucubeleri saymazsam her sene bir şekilde ilk 10'uma girmeyi başarıyolar neredeyse. Bu seneki seçimlerini de hayli beğendim.
  18. Jürileri bilemiyorum ama halktan daha iyi alırlar sanki bu sene
  19. Beklenen oldu ikizler kazandı açık ara. Kendi evlerinde yine bir top 5 ya da en kötü top 10 hayırlı olsun
  20. 2012'de Loreen'le kapışıp, 2024'te Loreen ev sahipliğinde yarışması güzel olurdu
  21. ETSC birincim ESC'ye ikinci oldu, ben bile etmedim ayol, size noluor
  22. O ucube kategorisine giriyor
  23. Hakan

    Portekiz 2024: Iolanda - Grito

    Birbirinden kötü şarkılardan hangi kötüyü seçecekleri umrum dışı. Yukarıdaki şarkı da onlardan biri. Ayrıca bunlar her İsveç kazandığında çekiliyordu keşke bu sene de çekilselermiş
  1. Daha fazla aktivite göster
×
×
  • Yeni Oluştur...