İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

29-02-2024 tarihinden bu yana (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. Eurovision sezonu müjdecileri: Birinci cemre: Tolga'nın online oluşu İkinci cemre: Tolga'nın profil fotosuna ev sahibinin bayrağını koyuşu Üçüncü cemre: Tolga'dan yılın ilk mesajı Şu mübarek günlerde hepimize hayırlı olsun inşallah
    5 points
  2. Direkt canlı performansla duyurmaları hoş olmuş, sahnede iyi duyacağımızı anladık ama stüdyoyu da yayınlasınlar artık, şarkıyı iyice anlayalım Ben de beğendim, geçen seneki Beatles'a saygı kuşağından sonra ilaç gibi geldi.
    3 points
  3. Yaş aldıkça beyin hücreleri ölmeye başlıyo doğrudur Ahauahauah
    3 points
  4. ASLKDSF efendim o da güzel şarkı, o da çeşitliliktir
    3 points
  5. Hadi Can Azerbaycan, tam 2011 gibi sene, net favori de yok yarışma kazanacak. Şöyle iddialı bir şeyler yolla da seneye dönek biz de.
    3 points
  6. Çok beğendim. Hem etnik hem modern. Jabbar - Deeperise şarkıları gibi dark soundlar var çok hoş. Muğam kısmı da şarkıya yakışmış. O kısmı söyleyen bıyıklı abiyi son dakika eklemeleri de güzel hareket. Biraz daha etnik müzik konabilirdi o kadar. Sahnelemeyi de güzel yaparlarsa şansları var. Bu sene, geçen seneki gibi kendi şarkımızı yapıyoruz deyip yine yabancılara özenen ama "kendilerinden" bir iş yapmamışlar aferin.
    2 points
  7. Zaten Eurovision tümüyle ana dil folk furyasına tek yön bilet giderken bir anda Amerika hitlerinden seçkiler yollamaları tuhaf oluyordu Bu şarkı hoşuma gitti, sahnelemesi de hoş olursa finalde görürüz diye düşünüyorum.
    2 points
  8. Duygusuz Batı slowu yollamışlar dümdüz. Demi Lovato İsrail adına yarışıyor gibi olmuş. Ayaklı mikrofon + karanlık bir sahnelemeyle, üzerine bir de ağlarsa belki bir şeyler yapabilir. İbranice damar nağmeli slowlar tarzında bir parça beklerdim, şaşırdım. Jüri şarkısı olmuş anca.
    2 points
  9. Beklenen oldu ikizler kazandı açık ara. Kendi evlerinde yine bir top 5 ya da en kötü top 10 hayırlı olsun
    2 points
  10. 2 points
  11. Sözde soykırımın kaçıncı yılı?
    2 points
  12. Şarkı, tip, makyaj, dans her şey birebir Chanel kopyası. Şöyle şarkıların bir hışımla yarışmaya gelip yarı finalde kıçına baka baka elenmesinden müthiş bir keyif alıyorum.
    2 points
  13. Ben severim hep böyle cinni işleri...
    2 points
  14. 15-20 arası hayırlı olsun.
    2 points
  15. Yeter be. Ne kadar daha katılacak mahmut. Bu şarkı da gayet güzel ve zirveye oynayacaktır şüphesiz.
    2 points
  16. 2 points
  17. Çok güzel etnik bir şarkı olacakken son dönemde çıkan keko rapçi şarkılarına benzemiş. Etnik şarkı seven beni bile etnikten sogutacaklar yahu! Altyapı çok karışık ayrıca çorba gibi. Neyse zamanla alışırım belki ama şuan sevmedim.
    2 points
  18. Azerbaycan devlet kanalı İctimai TV, bu yıl temsilcisini ve şarkısını iç seçimle belirledi. 2024 Eurovision’da Azerbaycan’ı temsil edecek isim Fahree oldu. İç seçim elemelerinde altı aday yer aldı. Bu adaylardan biri olan Fahree, seçim sonucunda ülkesini Malmö’de temsil etmeye hak kazandı. Fahree’nin şarkısı modern etnik-pop tarzında ve Eurovision’a özel olarak yazıldı. Şarkı önümüzdeki günlerde yayınlanacak.
    2 points
  19. Nemo, Eurovision performansı için daha önce Mans Zelmerlow ve Kaarija ile çalışan Benke Rydman ile birlikte çalışacak. Ayrıca verdiği bir röportajda Eurovision'u kazanmak istediğini açıkladı.
    2 points
  20. Yarışmada birden 2 tane Birleşik Krallık oluverdi Birleşik Krallık'ın 20. olduğu şarkıları yollamaya neden başladı ki bunlar? Hoş bu sene de halktan 20 alırlar ama jürilerin 100 üzeri verebileceği bi şarkıları yok, final zor gibi.
    2 points
  21. Eurovision'u bu sene non-binary'ler kurtaracak
    2 points
  22. Kadın en son ''This is My Life'' ile katılmıştı şimdi ''Embers'' ile katılıyor. Özgün şarkı göremeyecek mi bu gözler?
    2 points
  23. 2 points
  24. İneğini sattığı için üzülen ve ona duyduğu özlemi dile getiren Hırvat gencinin hikayesi evet hiç joke entry değil, dalga geçmiyor yani.
    2 points
  25. Nakaratı biraz daha güçlü olsa yine üstlere oynarlardı bence. Güzel, başarılar Harun Kolçak.
    2 points
  26. Başım ağrıdı. Best In Me daha iyiydi.
    2 points
  27. 2 points
  28. Bu yf daha iyi şarkılar varmış.
    2 points
  29. İsim sebebiyle beklentileri karşılayamasa da, BK standartlarında gayet iyi bence. Hala Years & Years olarak birlikte olsalardı daha iyi bir iş çıkardı kesin. Son 10 senedeki en iyi ikinci derecelerini alırlar diyeceğim ama bir şey ifade etmeyecek
    2 points
  30. Dilimi eşek arısı ısırsın Bu yorumun üzerine 32 tane joke entry geldi.
    2 points
  31. 15 sene önce Yunanistan adına yarışmış olsa top 5'ta yeri hazırdı, şu an ne yapar bilemiyorum; canlı performansa bağlı olur sonucu. Ben beğendim şarkıyı. Böyle demode Eurovision tarzı parçaların yarışmada çoğalması dileğiyle.
    2 points
  32. Çok beğendim. Aferin İsviçre.
    2 points
  33. Eurovision, Avrupa ve Avustralya'da bir turneye çıkacak. Birçok sanatçı birçok ülkede sahne alacak.
    2 points
  34. Klibi de benim çokoşuma gitti
    2 points
  35. Şarkı yayınlandı. İsviçre hem halka hem juriye hitap etmek için tüm tuşlara basmış. Rap var opera var pop var. Bu kadar karışık olmasina rağmen şarkı sırıtmamış. Güzel harmanlanmış.
    2 points
  36. :aglak: :alemlerdeyim: :aramizdakalsin: :zerrindans: :zerrinkeyif: :cekilonumden: :saskin: :sacide: :ittir: :3evet: :sinirliyim: :vicdan: :yaziklarolsun: :nededibusimdi: :simdibidakka: :zipzip:
    2 points
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...