İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

23-02-2021 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. Bugüne kadar gördüğüm en iyi MGP'ydi sanırım bu seneki. Yarı finaller falan keyifliydi. Daha iyi bi birinci çıkabilirdi bence ama TIX de fena değil. İngilizcesinin sözleri çok tırt keşke Norveççe okusa da anlamasak. İngilizce okucak demiş ama NRK. Imerika'nın son 4'e kalamaması da ayrı üzdü söylemeden edemeyeceğim.
    3 points
  2. Bu hanım kızımızın mahnısı yarın 17:30 da yayınlanacaktır
    2 points
  3. 15 yıl önce olsa konserine giderdim ama artık gitmem demiş hadsiz
    1 point
  4. Ne demiş isveç kancığı
    1 point
  5. Kötü değil ama pek dikkat de çekmiyo açıkçası, dinlerim ama bunu
    1 point
  6. IMERIKA'ya ilk dinlemede ısınamamıştım ama cidden çok keyifli bir şarkıydı o da, üzüldüm ilk 4'te yer almamasına.
    1 point
  7. Bunun flütlü bölümleri geleneksel bi şarkıdan alıntıymış ve değişecekmiş sanırım. Üzdü.
    1 point
  8. Avrupa'da ismi çok bilinmese de Norveç'te gerçekten çok sevilen bir isim TIX. 2020 Mayıs'ta bu arkadaşın Norveç Top 200'de 11 şarkısı birden varmış. İsmini rahatsızlığı Tourette sendromu ile yaşadığı tiklerden alıyormuş bu arada. Yayını izlemedim, o yüzden TIX'in 'timsah gözyaşları' hakkında bir bilgim yok ama Norveç basını tarafından ağır eleştirilere maruz kalmıştı şarkısı. Belki de eleştirilere rağmen kazanmanın haklı gururunu yaşıyordur. Bence şarkısı güzel, Instagram'da şarkısını Norveççe söyleyeceğine dair bir söylemde bulunduğu iddia ediliyor, umarım doğrudur :) "Number one on the dice, number one with the people. Thank you very much!" -TIX
    1 point
  9. Sen bilirsin Norge Zorlu bir finaldi nerdeyse tüm şarkılar iyiydi ama sonuç asla. Hele o timsah gözyaşını gördüm ya Tix'in daha bir soğudum nursuz adam. Raylee ıslandığıyla kaldı yazık kıza güzeldi ama :D hele o Kiim harikaydı off neyse bir daha da Oslo'ya mosloya gelmem bitmiştir :D
    1 point
  10. Keiino ya da İmerika'dan birinin kazanmasını istiyordum doğrusu ama TİX'in kazanması çok şaşırtmadı. Son yıllarda Norveç'te ün kazanmış biriymiş deniyordu bu sebeple Keiino karşısında kazandı herhalde fakat şarkı beni çok tatmin etmedi. Belki ileride fikrim değişebilir bilemiyorum.
    1 point
  11. Ben sonuca şaşırmadım çoğu fan keiino'yu istiyordu ama Tix ile keiino aynı yarı-finalde açıklandılar ve Tix'in şarkısı 4.sıradan spotify'a girip yaparken keiino 29. sıradaydı ve keiino,tix'i listede geçemedi yani norveçliler Tix'i daha çok sevdi.Aradan 18 sene geçsede hala Sertab'ın sahne şovunun işe yaraması da hoş. Keiino birazda kendine çok güvendi arkamızda eurovision fanları var dedi. jorn'un şarkısı da ikinci şanstan gelmesine rağmen melodisi çok akılda kalıcı.Raylee sahne şovuyla güzeldi.saksafoncu çocuklarda iyi iş çıkardılar.Kısacası Norveç Melodi grandprix iyi şarkıların yer aldığı bir yarışma oldu.Melodifestivalen'in şu ana kadar sadece ismi var.
    1 point
  12. Keiino'nun kazanamamasına şaşırdım. Bu sene sadece ilk yarı finali izlemiştim ve TIX'i beğenmiştim. Gayet iyi şarkı bence, güzel seçim. Başarılar Norge.
    1 point
  13. 12 şarkıdan 6 tanesinin favorim olduğu guzel bir final izledik. Norveç iyi ki Ulrikkeyi internal seçmeyip ulusal final düzenlemiş. 1.Keiino, bence kazanmaliydi. Şarkısı 2019 dan daha iyi olmasa da güzeldi. 2.Atle Petersen, melfestte olsa direkt kazanacak şarkıydı. Norveçliler pek sevmedi. 3.Rein Alexander, dedemin şarkısı çok iyiydi sahnesi de ama son 4 e kalamayacağı belliydi. 4.Raylee, 80 ler havasinda guzel bir şarkı ve şovdu ama son 4 e kalamayacağı belliydi bunun da. 5.Blasemafian, saksafoncu kardeşler çok iyi coşturdu. Hatta sürpriz yapıp son 4 e bile kaldılar. Sevindim. 6.Tix, norveççe hali de ingilizce hali de güzel. 6.favorimdi. ondan daha iyiler vardı ama kazanmasina üzülmedim. Norveç adına sahnede yeni bir isim görmek guzel olacak. Top 10 yapar mi emin değilim ama hoş şarkı. Not: jorn denen gereksizler neden son 4 e kaldi ki Atle falan varken.
    1 point
  14. SAHNE ÇIKIŞ SIRALAMASI 1.Atle Pettersen – “World on Fire” 2.Raylee – “Hero” 3.Stavangerkameratene – “Who I Am” 4.KIIM – “My Lonely Voice” 5.Blåsemafian feat. Hazel – “Let Loose” 6.Emmy – “Witch Woods” 7.TIX – “Fallen Angel” 8.Kaja Rode – “Feel Again” 9.Rein Alexander – “Eyes Wide Open” 10.IMERIKA – “I Can’t Escape” 11.KEiiNO – “Monument” 12.Jorn – “Faith Bloody Faith”
    1 point
  15. New Album POSTER GİRL Love Me Land Talk About Love (feat. Young Thug) Need Someone Right Now Wow Poster Girl I Need Love Look What You’ve Done Ruin My Life Stick With You FFF What Happens Here Poster Girl is out on March 5.
    1 point
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...