İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

26-01-2021 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. Eurovision şarkı Yarışması 2009'un kareoke,remix ve diğer dillerdeki versiyonları sizlerle Eurovision fanları bunu kaçırmasınlar.Her Eurovision fanının harddiskinde olması gereken bir başyapıt. 775 MB olduğu için sınırlı süre için upload sitesine yükledim. eurovisiontime farkıyla.....
    3 points
  2. Eden Alene will sing Set Me Free for Israel 🇮🇱 at #ESC2021!
    3 points
  3. 3 şarkı da ortalama guzellikteydi. Hangisi seçilse durumu aynı olurdu ama ue la la sahnede daha çok yukselecek patlamali bir şarkıydı. Bu da guzel bence ama asla feker libi değil. Gerçi o da çok tutmamıştı. Kız yetenekli ama ne yapsa olmuyor.
    2 points
  4. Fena şarkı değil. Bu kızın sesi ve sahne karizması da iyi, finale çıkarlar ama orada ne yaparlar bilemedim.
    2 points
  5. Dinaye 2017'de dansçı olarak yer almıştı MGP'de.
    2 points
  6. Feker Libi yapmak çok zor olmasa gerek kaldı ki daha yapmıştınız zaten. Kötünün iyisi olarak gördüğüm Set Me Free ile Ue La La vardı beklediğim gibi oldu konuşmak için erken diğer şarkılara da bakmak gerek
    1 point
  7. 1 point
  8. Open Up To Israel Gizlenmiş İçerik TSİ 22:15
    1 point
  9. Vi er Norge seçilsin çünkü diğer 3 şarkıda çok sıradan.Etnik ve güzel bir şarkı Vi er Norge.keiino olsam bu şarkının finale çıkmasını istemem çünkü etnik başka bir rakip oyların bölünmesine neden olur.ne de olsa tek norge ,tek etnik şarkı,tek kazanan.
    1 point
  10. Seçilen 3 şarkının final versiyonları klipleriyle birlikte tanıtıldı. Ulusal final sadece online olarak yapılacak ve Eden şarkıları canlı olarak söylemeyecek. Kliplerle izleyince şarkılar fena gelmemeye başladı bana. Final versiyonları hoş olmuş bence. Açık ara bir favori de yok. "Ue la la " daha patlamalı bir şarkı olduğu için sahnede daha çok etkileyebilir. İşte klipler:
    1 point
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...