İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

10-03-2018 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. Mariette mükemmeldi ya, bunu seçsinler hiç uğraşmasınlar John malıyla falan. Hiç sevmiyorum onun şarkısını.
    4 points
  2. Benzer bi konuda tartışma çıkmış ESCUnited'da göz attım azcık :bibak: Klip şarkının anlattığını açıkça yansıtmış bence, ki bu güzel bir şey. Fransızca olduktan sonra sözleri anlayacak kitle az olacak ve video klip, o gece yarışmayı açıp şarkıları ilk kez dinleyecek teleoycular tarafından önem taşımayacak.
    4 points
  3. Video klip yayınlanmış: Gizlenmiş İçerik Gizlenmiş İçerik
    4 points
  4. Bu başlıkta Eurovision ile ilgili her türlü etkinlik için kullanabileceğimiz favori listesi oluşturma araçları paylaşılacaktır. Bu araç ne işe yarıyor? Karşınıza iki aday çıkıyor, hangisini daha çok seviyorsanız ona tıklıyorsunuz. Bu şekilde araç ilerliyor ve en sonunda en çok sevdiğiniz adaydan en az sevdiğiniz adaya doğru otomatik bir sıralama tablosu oluşturuyor. Şu an kullanabileceğiniz araçların listesi: 1) Melodifestivalen 2018 Finali TIKLA! 2) Eurovision 2018 (Tüm Şarkılar) TIKLA! 3) Eurovision 2018 1. Yarı Finali (19 Şarkı) TIKLA! 4) Eurovision 2018 2. Yarı Finali (18 Şarkı) TIKLA!
    3 points
  5. Scandilove adlı şarkı hayatımda duyduğum en kötü şey
    3 points
  6. ben hala titriyorum MARIETTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    3 points
  7. İsveç'in dandik şarkılarından sonra 2 şarkı dinledim ama ilaç gibi geldi. Bu şarkı valla bu sene çıkan hepsinden güzel. Kıyafeti şaka gibi
    3 points
  8. Mariette: Sesi çok net ya, en beğendiğim performans buydu şu ana kadar :oyle: Yeni kıyafeti de güzel olmuş
    3 points
  9. Ida Maria - Scandilove: Koşuşturmaktan şarkıyı okuyamadı ama iyi coşturdu seyirciyi. Üst tura gitme şansını arttırdı sanki.
    3 points
  10. çok beğendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm umarım bilerek düşmüştür bu aradsa
    3 points
  11. Stella & Alexandra - You Got Me: İyi bir açılış performansıydı. Enerjileri oldukça yüksekti ve seyirciyi gazlamayı başardılar.
    3 points
  12. 3 Saatte 732 kişi izlemiş PETEK İS BACK !
    3 points
  13. 3. TMF'de 6 büyükşehirin halk oylaması tamamlandı. Uluslararası jüri ülkeler : :San Marino:
    3 points
  14. Rezalet bir şarkı :bendahanapim:
    3 points
  15. Klip iyi ama Petek’in hareketleriyle şarkı sözleri alakasız. Şarkı da dinlediğim en kötü ve sözleri en uyumsuz şarkı olabilir. Çok üzücü cidden Birinin uyarması gerekiyo Petek’i :tovbeyarabbi:
    3 points
  16. Evet dün attı Melih. Daha iyi olmuş bence bu kıyafeti. Ama kıyafetle olmaz o işler, şarkıda iş yok.
    3 points
  17. Mariette, gelen eleştiriler üzerine kıyafetini değiştirmiş;
    3 points
  18. Yansıtmalı elbise olayını çok gördük ve orijinalliğini yitirdi fakat bugüne kadar en iyi versiyonunu da bunlar yaptı bence ulusal finalde. Şarkıya da uyguğu için, daha iyi görsellerle birlikte aynı şovu yapmaları kötü olmaz bence. Şarkıya da uyuyor bence o şov.
    3 points
  19. Bir şekilde mesajı aktarmak zorundalar o kısımda haklısın ama ben bu tarz şarkıların yarışıyor olmasını direkt yanlış buluyorum zaten,tabii böyle bir yasak da olamayacağı için yapacak bir şey yok sdfbvhd umarım İtalya da Fransa da sahnede çok abartmaz mesaj olayını. Bunlar yine neyse en azından mülteciler,terörizm vs. toplumsal konular,1944 veya Face the Shadow gibilerin yarışmaya kabul edilmesine şaşırıyorum asıl direkt politik.
    3 points
  20. Şarkıyı seviyor ve dinliyorum sözler de hoşuma gitmişti ama klip aşırı abartılı olmuş bence. Forum bu konuda ne düşünüyor bilmiyorum ama bu biraz oy toplamak için bir şeyleri kullanmak oluyor bence fazla taktiksel,Jamala konusunda da benzer şeyleri düşünüyordum. Ve Amir bile sahnede batırıp 6. olduğuna göre sanmıyorum iş yapacağını.
    3 points
  21. Napalım beğenemedim yani şarkı bir bütün olarak hoş ama sözleri kötü bence. :oyle:
    3 points
  22. Sen sözleri de beğenmemiştin zaten :neonemli: Sen beğenme :sensanki:
    3 points
  23. Şarkının düzenlemesini Darko Dimitrov yapıyormuş. 11 Mart'ta yayınlanacak, planlandığı gibi. Dimitrov'un daha önce çalıştığı isimler arasında Marija Serifovic (Sırbistan 2007) de yer alıyor. Aynı zamanda 2006, 2013, 2014 yıllarında Makedonya'nın şarkılarında besteci ve aranjör olarak imzası bulunuyor. 2015'te Arnavutluk'un şarkısını düzenlenmiş. Balkan ülkelerinde popüler bir müzik adamı.
    3 points
  24. Geçen sene kazanması gereken Nano'ydu bence :oyle: Mariette geçen sene kazansa üzülmezdim ama, şimdiki şarkısından daha iyiydi ''A Million Years''.
    2 points
  25. Mariette juriden hep 4. Çıkıo zaten geçen yılda öyleysi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    2 points
  26. Benjamin juri oylarını kazandı. Felix ise 2.oldu. 2sinden biri kazanır herhalde.
    2 points
  27. 2 points
  28. 10. That's How You Write A Song Vidar'la birlikte gecenin en çok alkış alan ikinci ismiydi. Bu sene MGP'de en beğendiğim şarkı Rebecca'nın şarkısıyla beraber. İlk 1 dakika o İtalya 2016-Bulgaristan 2017 bozması efektleri kullanması hoşuma gitmedi, güzel durmuyor bence. Seçilirse Lizbon'da kullanmasın lüften o kısmı. Performansa resmen gözleri yaşlı başladı, gripmiş zaten. Gayet iyiydi performansı. Rybak mı Rebecca mı alır bilemedim. Ayrıca Walmman'a sahneleme ve sahnede duruş konusunda Rybak'tan ders almasını salık veriyorum. 2010 açılışındaki enerjisini MGP 2018 sahnesine de taşıdığı için teşekkürler.
    2 points
  29. Rebecca - Who We Are: Vokal olarak bekleneni verdi fakat ben 16-17 yaşındaki bir kıza neden annane elbisesi giydirdiklerini anlayamadım.
    2 points
  30. Nicoline - Light Me Up: Şarkılar açıklandığından beri 10. sıramdaydı fakat hiç fena bulmadım performansıyla birlikte. İlk 4 isim içerisinde en iyi bu çalışmış belli ki.
    2 points
  31. Scandilove: Şu küçük sahnede kaç kere gidip geldi sayamadım. Şarkı fena değil ama sahnelemesini hiç beğenmedim. Sahnede yatıp durdu anca.
    2 points
  32. Detonelikte dünya markası. Baya konuşulur bu performans fanlar arasında bu ne rezaletti
    2 points
  33. 2 points
  34. You Got Me: Şarkıyı pek beğenmedim ama performansları iyiydi. İlk şarkıdan iyi coşturdular seyirciyi.
    2 points
  35. BÜYÜTÜNCE TAM BÜYÜO KÜÇÜLÜNCE ÇOK KÜÇÜK
    2 points
  36. Yok ben temadan rahatsız değilim,o anlamda politik,diskalifiye edilmeli denemez,seviyorum ve dinliyorum da hatta. Ama keşke direkt yarışmalarda yarıştırılmasa böyle şarkılar,yarışmacının öyle bir amacı olmasa bile bahsi geçen olay biraz kullanılmış gibi geliyor bana bilmiyorum.
    2 points
  37. Açıkçası kendi dillerinde olduğu için ben de sahnelemede sorun yaşayacaklarını düşünüyorum hiçbir şey bilmeden dinleyince mesajlı şarkı gibi durmuyorlar ama belli de olmaz cidden abartmazlar umarım. Jamala kazanana kadar ben de senin gibi düşünüyordum çok karşı değildim 2016'dan beri karşıyım sjdxcvhfg Mesela 2012 Festival di Sanremo'da Emma Marrone'nin kazanan şarkısı da politikti ama fazla göze sokmuyordu mesajı olacaksa da o şekilde olmalı bence. Tabii sahnede izleyiciler bir şey anlamayacaksa benim açımdan sorun yok asdfgfds
    2 points
  38. Yolla yolla Zürü yolla Oyları Musty'e yolla Ne de olsa admin parçasıyım ya ben Ver ya, lafı mı olur ver ya Oylayanlardan ol ya Ne de olsa vip üyesin ya sen @Züreyfa :hahay:
    2 points
  39. Büyük ihtimalle öyle değildir bu. Yarıfinallerden önceki dönemde, yani bir önceki yarışmanın en sonda yer alan ülkelerinin ertesi yıl men edildiği zamanlarda, referans grubu bu sistemin dışında tutuluyordu. 1997'de gelmişti bu kural hislerimde. Bu arada referans ülkesi olmak İtalya'ya çekilmeden önce verilmiş bir haktı.
    2 points
  40. Kötü bulmadım ama finale kalmaları kolay gözükmüyor.
    2 points
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...