İçeriğe atla

sinyorinambra

Üye
  • İçerik sayısı

    91
  • Katılım

  • Son ziyaret

Other groups

Üye

sinyorinambra Hakkında

ETSC Ülkeniz

  • ETSC Ülkeniz
    San Marino

sinyorinambra'nin Başarıları

Time'ın Yükselen Yıldızı

Time'ın Yükselen Yıldızı (9/14)

  • Gelişim Sürecinde
  • İlk Mesaj
  • Konu Açan
  • 1. Yıl: Tamamlandı
  • 1. Ay: Tamamlandı

Son Rozetler

215

Topluluk Puanı

  1. Londra'daki canlı performanstan aşırı etkilendim,sesler harika ve birbiriyle uyumlu,sadece sanki Zhana geri planda gibi geldi stüdyosunda daha çok o ön planda gibi geliyordu bana. Sahnede pek sorun yaşamayacak gibi görünüyorlar listemde 6. idi ama yükselir daha.
  2. Uğur'un yazdıklarının çoğuna katılıyorum,içinde bulunduğu yarı final ne kadar zor rakipleri ne kadar güçlü olursa olsun Belarus'a belki de en iyi derecelerinden birini getirebilecek şarkıyı nasıl bu kadar kötü canlı performansla mahvettiklerini izliyoruz aslında. Ekaterinburg'daki konserinde son versiyonu söylemişti gelişme var çok daha iyi söylüyor ama vokal dışında da halledilmesi gereken o kadar çok sorun var ki sjhghd Alekseev oralarda superstar imiş diye duymuştum ama sahne duruşu&beden dili çok kötü,çok amatör duruyor. İyi bir şov yapabilecekler mi bilmiyorum,sırf Alekseev yüzünden bu şarkı bu kadar sürünüyor şu an. Son versiyon hakkında yorum yazamamıştım ben son halini daha çok sevdim hatta BA YIL DIM hatta ve hattaaaaaa birinci sırama aldım ne yazık ki ama çooook büyük ihtimal yarı finalde elenecek bunu biliyorum. Son versiyon hem çok etkileyici ve Alekseev için daha rahat olmuş,iniş çıkış iyidir eskisi biraz tekdüzeydi,sonlara doğru şu back vokalleri duyduğumuz kısım falan harika. Ama şu da var ulusal finalde ses sitemi çok kötüydü ve sanırım Sergey'in vokal koçuyla çalışıyormuş,umarım bir mucize olur ne diyeyim.
  3. Çok güzel tarz,çok güzel şarkı ilk 10'uma aldım severek dinliyorum iyi bir derece alsın isterim ama ilk yarı finalden çıkabileceğini pek sanmıyorum
  4. Ne yazık ki bence de imkansız,ne olursa olsun çıkması taraftarıyım ama İsviçre'ye sıra gelene kadar...
  5. Bu şarkıyı dinledikçe daha çok seviyorum ilk 10'umda şu an,İrlanda bence genel olarak baya iyi şarkılar gönderiyor ama hak ettiği değeri görmüyor,2. yarı finalde olsa belki sürpriz yapıp finale çıkabilirdi ama 1. yarı finaldeydi diye hatırlıyorum,doğruysa cidden işi zor.
  6. Icebreaker gibi sanki farklı şarkıları birleştirmişler gibi olmuş herkesin dediği gibi,aslında o tarz sevmiyorum fazla ama bunu gerçekten beğendim,kaliteli iş olmuş. Sanırım 1. yarı finaldeydi hiç şansı olmayacak gibi şimdiden üzülüyorum.
  7. Resmi hesabın Twitterda söylediği gibi risk almışlar gerçekten. Çok karizmatik,ilginç bir şarkı olmuş,Skeletons ile alakası yok bence sadece havası benziyor. Beklentiyi epey yükselttiler ama boşa çıkarmadılar bence. Sahneye doğru şekilde taşıyabilirlerse yine iş yapabilir ama kazanacağını falan düşünmüyorum. Ben çok beğendim,Bulgaristan'dan böyle şarkı çıkacağı hangimizin aklına gelirdi? 3 yıldır verdikleri emek diğer ülkelere ibret olsun umarım yine karşılığını alırlar.
  8. Değişir mi değişmez mi bilmiyorum ama şu an birincim. Prova falan görmeden konuşunca her şey havada kalıyor ama şarkı olarak kazanma potansiyeli tek bunda var gibi geldi ama sahneye bağlı tabii ki,sahnede büyütürse muhteşem olur,şansı var bence,hatta kesin olarak ilk 5 yapar,kazanabilir de zorlarsa diyorum,sahne için harika bir isim tercih etmişler.
  9. Bu şarkıyı seviyorum ama ne yazık ki elenecek tabii,canlıda fazla etkileyici değiller.
  10. Benim tarzım değil pek sevmedim ama şöyle bir gerçek var Alexander bu şarkıyı canlıda gayet satabiliyor,iş yaparsa bu sayede yapacak,canlıda şarkıyı rezil edenler az örnek alsın ya.
  11. Aşırı kötü olduğunu düşünmüyorum aslında yıla göre fena değil denebilir ama Azerbaycan'ın gönderdiği diğer şarkıların çok altında kalıyor ve biraz demode olmuş maalesef.
  12. Bence de geçen seneye göre iyi ama tek başına bakınca ortalama ve biraz sıradan bir şarkı,yine de sevdim dinlenir,bu yılki şarkıların bir kısmından iyi.
  13. Felix istiyordum ama Benjamin'in şarkısı açıp dinler miyim bilmesem de sahnede güzel,en azından saçma sapan bir tercih yapmadılar.
  14. Rybak bekliyordum şaşırmadım ama sonuçtan memnun değilim,keşke başka biri olsaydı.
×
×
  • Yeni Oluştur...