İçeriğe atla

Kıbrıs 2021: Elena Tsagrinou - El Diablo


Uğur

Pinlenen İletiler

Sürekli aynı şeyi tekrar etmesi dışında güçlü nakaratı. Bir Lady Gaga havası da var cidden nakaratta. Nakaratı yaptık nasılsa diye diğer kısımlarını bomboş bırakmışlar. Neden öyle yapmışlar onu anlamadım.

  • Beğendim 1
  • Beynimi Yaktın 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Klip çekmek yerine direkt

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.
altına yeni şarkıyı da koyabilirlerdi bence.

Şarkının nakaratındaki Lady Gaga - Bad Romance ile Rita Ora - Anywhere arası doku kulağımı aşırı tırmaladığı için hiçbir dinleyişimde şarkıdan keyif almadım. Ayrıca sözlere tamamen alelade serpiştirilen gereksiz İspanyolca söz öbekleri olmasa da olurmuş. İlk dinlediğimde hoş gibi demiştim ama her dinlediğimde daha da iticileşiyor. Bu şarkı Fuego - Replay'e kutsal üçlü olacak şarkı değil. 

  • Beynimi Yaktın 3
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yani pek benlik bir şarkı değil ama öyle çok kötü de bulmadım, işte idare eder diyelim şimdilik. Genel olarak klip için ve şarkının Lady Gaga'nın şarkılarına benzemesine yönelik yapılan eleştiriler haklı da olsa o konulara çok takılmadım doğrusu. Şarkıdaki bence en büyük sıkıntı geçen sene Azerbaycan'ın şarkısındaki gibi farklı şarkıların karışımıymış gibi bir izlenim veriyor olması. Kıyaslama yaparsak her ne kadar Fuego ve Replay'e de ayılıp bayılmasam da iki şarkı da bu şarkıdan bir tık daha iyiydi bence. Bu şarkının başarısı sahne şovuna çok bağlı. Ortalama birşey kurtarmaz diye düşünüyorum.

  • Beğendim 4
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Lady gaga ya da Zara Larrsom benzerliklerine kulak tıkıyorum. Çok özenli bir iş var ortada. Şarkı klip vs hepsi üzerinde durulmuş düşünülmüş. Victoria klip görsellerine pozlarina kadar ve şarkılariyla Billie eillish'i bireir kopyalayinca bu kadar eleştirilmedi sanırım. Anlamsiz buluyorum  o yüzden. Klip benzese ne olacak benzemese ne olacak.. klip yarışmıyor sonuçta. 

 

Takdiri hak eden bir iş çıkarmış Kıbrıs. Fuego ve Replay'e üçüncü olamaz evet ama bu kötü olduğundan değil tarz olarak farklı olmalarından. Onlar içlerinde hafif etnik melodiler taşıyordu daha soft daha oynak şarkılardi. Bu ise daha karanlık temalı daha güçlü nakaratli bir şarkı. 

  • Beğendim 3
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hakan, 6 saat önce yazdı:

Şarkı klip vs hepsi üzerinde durulmuş düşünülmüş.

 

Ayol aynısını alıp koymuşlar nesi düşünülmüş? Sadece şampuan ve oje reklamlarını nereye yerleştireceklerini düşünmüşler :yapma:

 

Şarkının başarılı olacağını düşünüyorum bu arada. Benzerlik konusunu çok da eleştirmiyorum, neler neler geçti başka şeylerin birebir kopyası da ayıla bayıla dinledik. sfsdjhf

Nakaratına ısınamadım sadece, zamanla severim belki, şu anda mesafeliyim.

  • Beğendim 1
  • Anırdım 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Aleyna Tilki gibi sevimsiz nursuz bir surat, sıfata yakışır bir şarkı, kusura bakmayın ön yargılı diyebilirsiniz ama ben bu tarz şeylerin planlı olduğunu düşünüyorum, nasıl ki reklam yüzü belli temaya göre seçiliyorsa şarkıya göre de seçilebilir. yarışmayı iyice birşeylere sardılar. şarkı sözleri vs hoşuma gitmedi. euphoria ya bu sözleri yerleştirseler yine de beğenmem :D :P

  • NE 1
  • Anırdım 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...