İçeriğe atla

Erman

Üye
  • İçerik sayısı

    154
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Lider Olduğu Gün Sayısı

    3

Erman kullanıcısının paylaşımları

  1. Erman

    Türkiye 2022 : (Katılmıyor)

    Bizimkiler birşey deniyor ama hadi hayırlısı.Hilal Kaplan ile eurovisiona dönersek gerçekten ironik olur.Burası Türkiye olur mu olur....
  2. Zaman kaybından başka birşey değildi.Hele krista'nın o yapmacık sunumu yok mu bitiriyor beni.
  3. Eurovisiondan sonra hep aynısı oluyor . Zeynep'i görmek için kuyu başına vardığında, Zeynep'in dayı ve emmilerinin orada olduğunu gören Barış Manço keyifsizliği var üzerimde.
  4. Böyle bir durumda muhalefetten bir partide zor katılır eurovisiona
  5. gelecek sene yine ulusal final yaparlar herhalde ömür törpüsü festival de falcao
  6. zaten eurovisionda bir bu eksikti.Bunu da yaparlarsa artık TRT sittin sene katılmaz.En azından hedef 2071
  7. Junior eurovision birinciliği,Eurovision ikinciliği ve bunu jüriden-televote'dan 250 puan alarak başarmak büyük bir iş.Tebrik etmek lazım.1 yıl önce Fransız eurovision fanlarına bu sonuçları alacaksınız deseler adam bizimle dalga geçiyor diye sitem ederlerdi.big 5'a İtalya ve Fransa güzel mesaj verdiler.Güzel şarkıyla gelirsen puanları alırsın.
  8. 2012'den sonra birincim eurovision şampiyonu olmuş.Bırakında keyif çatalım.Bu şarkı spotify da ne yapar bilemem ama tv ve radyoda çalar.zaten o stotify saçmalığını anlamıyorum.indir bilgisayarına veya telefonuna dinle.müsriflik.Bende niye Birleşik krallık başlığına neden yazıyorum diyordum.meğerse cimriymişim babadan gelen genler ne yaparsın bu arada sol şerdi gençler açarsa sevinirim daha yazmam gereken bir sürü başlık var.
  9. Aynen.Adam finalde kameralar seni çekiyor.Adam telefonuyla rahat rahat konuştu.allah herkesi bu senenin Portekiz temsilcisi rahatlığı versin.
  10. Bir arada ssk'dan emekli maaşı alan ünlüleri yolladılar hem de berbat şarkılarla.
  11. Jüri eurovisionda elbette olmalı ama yüzde 50 oranı çok fazla.Yüzde 30 yada maksimum yüzde 40 olmalı jürilerin oylamaya etkisi.Diyeceksiniz puanlar ondalıklı sayı çıkar.Bencede artık puanlar ondalıklı sayılar şeklinde verilebilir.teknoloji ilerledi.
  12. Eliyle yaptığı taç seyirciler ve jüri tarafından yanlış anlaşılmış olabilir. yoksa şarkı ve performansı.... yok arkadaş zorlamayalım eurovision'da negatif puanlarda olmalı görüşünü ortaya atıyorum belki aranızdan bir isveçli arkadaş çıkar ve bu düşünce mi uygulama fırsatı bulur
  13. Erman

    Ukrayna 2021 : Go_A - Shum

    Bu senenin dark horse'u bu.müthiş bir performans sergiledi.Bu şarkıyı her yerde duyarsanız şaşırmayın.Ağıza da dolanıyor. zeyo,zeyo,zeyo,zeyo konopeleçke zeyo,zeyo,zeyo,zeyo zeleneçke
  14. Koskoca Birleşik Krallıksın ve bunu gönderiyorsun.Şovun tam bir komedi.o asılı trompetler nedir öyle ya.para harcamamak için trafoyu evine kaçak yollarla bağlamış izlenimi verilen ışıklar.7.4 milyon izleyiciyi kaybetmiş bir EBU var.yazık gerçekten yazık.gerçi adamlar sonuncu olmak için izliyorlar ama birde krallık olduğun için işin içinde kraliçe var.Allah rahmet eylesin kral öldü ve bu günleri görmedi.Allah'ın sevdiği kuluymuş.
  15. Daha iyi derece alabilirdi ama Manizha'nın sesini beğenmedim.Performansı canlılığı,sempatikliği 10 numara 5 yıldız ama sanki mikrofonla ilgili bir problemde oluşmuş olabilir.
  16. içimdeki ses: Ohhhhhhh hep aynı formatta gelirsen olacağı bu.Fuego tamam tuttu ama tamta da olmadı,artık dersini almışsındır Kıbrıs.
  17. Valla Avrupalılar buna sırf Moldova diye puan vermediler.Şarkısı da arkadaki ekipte şarkıda fena değildi.Gerçi Natalia beğenmiyordum ama kendi kategorisindeki san marino,kıbrıs,Azerbaycan,kıbrıs hepsini geçti.Hemde sesiyle dövdü.Kirkorov jürileri satın almış,Avrupalıların vermediği oya saysınlar.Millet şarkıda eğlenip,şarkı sonunda alkışlamadı bile.Tek eleştirim Natalia'ya mikrofon tutmasını öğrenirse iyi olur.
  18. En çok derecesine sevindiğim ülkelerden bir tanesi.Florida'yı getirdim eurovisiona birinci olayım,yok öyle birşey.Washington DC'yi de bekleriz.Moldova'ya yapmacık diyorlar ya bu ondan da yapmacık.ister freaky ol ,ister treaky ol ne olursan ol eurovisona bir daha gelme.eee ne de olsa MANDALİNAAAAAAAA birde Hollanda var o da Brokoli 🥦
  19. Şarkıları iyiydi sonucunu da aldılar.Rock yılı olacağını söylemiştim öyle de oldu.Bundan sonra rock şarkılarının artması gerekiyor.Önde solist arkada 4 dansçı ciptıs ciptıs pop müzikle bu iş olmuyor.özgün olmadıktan sonra sana puan getirmiyor ve halk beğenmiyor.Jüriler yalnız finlandiya'yı biraz doğradılar.
  20. ihi dahika Toto cutogno sunucu olmasında 🤣
  21. Annecim,Eurovision fanları geliyor 😀
  22. valla jüriler yüzünden Alla leid ve adresse rotherdam gibi preview video programlarını seyrediyorum.çünkü programa katılanlar ya jüri oluyor yada jürilerin kime pun vereceğini biliyorlar.İzlandalı RUV un allaleidinde İtalya 6. idi kendilerini birinci yaptılar.Norveçteki programdada italyaya puan çıktı ama kaç verdiklerini unuttum ama diğer jüriler tehlikeli.Alırlarsa tadından yenmez.
  23. Erman

    Ukrayna 2021 : Go_A - Shum

    Bunu hiç sevmiyordum ama şimdi bayılıyorum.Sabah sabah 8 defa dinlemişimdir.vecka vecka düt düt dürürüt düt
  24. Benimde korkum jüriler yoksa kaldıraçlı işlem yapar pizzacılar
  25. Yatıp kalkıp İsrail Eden'e dua etsin.Şarkısını beğenmiyorum ama kız dün iyi söyledi ve dersine çalışmış.Ben çıkmasının birazda politik olduğunu düşünüyorum.Jürilerden iyi puan almış olabilir.Bunun sonuçlar açıklandığında göreceğiz.
×
×
  • Yeni Oluştur...