İçeriğe atla

Rusya 2019 : Sergey Lazarev - Scream


Uğur

Rusya 2019 : Sergey Lazarev - Scream  

6 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

Jüri finalinde son kısımda ağır detone oldu, inş yarın akşam da o aynalı dolapların içine kitli falan kalır :hahay:

 

Beklentiyi o kadar yükseltti ki 2016'daki sahnelemesinden sonra, bu yanında çerez gibi kalıyor resmen. Hayır şarkın da iyi bir şarkı değil zaten sadece anırmadan ibaret, bari sahnelemeye özeneydin. Gölge oyunu falan demişlerdi ama o da yok. Bir aynadan diğer aynaya geçip duruyor anca. Yarışmayı kazanma ihtimali bence kalmadı.

  • Beğendim 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Dilime zımpara etkileşimi yapan karakteristik yüz hatları olsa da cnm yorgan yastık belki karşılıklı parçalanır fekat benden Rusya'ya bu sene ayol oy Moy yok. :amancokkotu:sen bilirsin işini cnm. Zaten bu sene en yüksekli düşük performansların tüm oylarını ostrolyaya işliyorum. Hiç olmazsa biraz ilham veriyoru. Ay nerden bulurlar ayoll böyle güreşe doymayan   yenilen pehlivan kıvamlarını:ifrit:

  • Beğendim 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Sergey olunca beklenti çok yüksekti ben şarkıyı seviyorum ama şarkıda öyle 1. olabilecek bir hava yoktu zaten bir de sahneleme öyle vaoov dedirten cinsten de değil. 2016'da insanları şaşırtmıştı zaten halktan o kadar oy almasının nedeni de oydu.

 

Mart-Nisan aylarında çıkan haberlerde 4 boyutlu perde kullanıp klipteki gibi gölgelendirmelerle farklı birşey yapacağı söyleniyordu keşke öyle birşey yapabilselerdi. Yani daha tiyatral bir sahne yaratarak Hollanda'yı daha çok zorlayabilirdi. Bu haliyle ilk 5 olur ama 1. olabileceğini sanmıyorum. Bu sefer jüri ile halktan dengeli oy alır diye düşünüyorum.

  • Beğendim 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...