İçeriğe atla

perfavore

Üye
  • İçerik sayısı

    42
  • Katılım

  • Son ziyaret

perfavore Hakkında

  • Doğum Günü 14-08-1985

Konum

  • Konum
    istanbul

Güncel Profil Ziyaretleri

212 profil görüntüleme

perfavore'nin Başarıları

Forumkolik

Forumkolik (8/14)

  • İlk Mesaj
  • Gelişim Sürecinde
  • 1. Hafta: Tamamlandı
  • 1. Ay: Tamamlandı
  • 1. Yıl: Tamamlandı

Son Rozetler

28

Topluluk Puanı

  1. çok detone oluyor nakaratta, kızların ilgisi yoğundur herhalde arkadaşa. 15-26 arası gider gelir muhtemelen
  2. geceleyin sunucuların en çok ilgi gösterdikleri iki kişiden biriydi, diğeri serhat idi
  3. san marino altın bileti kaptı diyorum gecenin şanssız olanı ise macaristan
  4. Şimdiye kadar eurovision sahnesinde gördüğüm en iyi şovlardan biriydi. ben izlerken heyecanlandım. sonlarda birbirlerine çarpma hissi vermesi özellikle pik noktasıydı. şarkıdan bir halt anlamadım
  5. performansın girişinde notadan öyle bir saptı ki heyecandan ölecekti sanırım nakaratta girdi gibi sonlarda oturdu. yükseldiğine sevindim yalan yok. Türk sonuçta.
  6. perfavore

    Kıbrıs 2019 : Tamta - Replay

    tv den izledim çok çok kötüydü performansı, sonra youtube üzerinden masa üstüne indirip izledim zayıf olsa da o kadar da kötü değildi dedim kendi kendime. tv ses aktarımında bir sıkıntı vardı kesin tüm performanslar bir garipti. tamta nın ses zayıflığınu daha önce ulusal finalde görmüş biri olarak şaşırmadım açıkçası.
  7. Nakaratı çok akılda kalıcı, dilime dolandı resmen. bence yaşına göre sahneyi çok iyi kullandı oldukça profesyonel, sahnedeki bazı hareketleri geç algıladı ama olsun gecenin sahneyi en iyi kullanan performansçısıydı.
  8. dün akşam seste bir problem vardı muhtemelen tüm şarkılarda sanki şarkıcıların performansları kötü gibiydi, yunanlı bu hanımın sesini daha güçlü bekliyordum sönük kaldı. zayıf bulduğum bir çok performansı sonradan youtube üzerinden masa üstüne indirip izlediğimde daha canlı okunduğunu gördüm. bir bana mı öyle geldi anlamadım açıkçası.
  9. buradaki genç arkadaşlar bilir mi bilmiyorum, yaşım gereği ucundan yakaladığım bir türküdür ve cengiz bence kendi tarzıyla çok güzel seslendirmiş... çocuğa kanım bu performansını dinledikten sonra ısındım ne yalan söyleyeyim.. özünden kopmamış..
  10. klipteki dans ile performans oldukça zor, muhtemelen o nedenle değiştirmişlerdir. özellikle nakaratta arkadaş notada kalmak için suratını kasıyor çok bariz belli, back vokaller zayıf olduğu için luca nın sesinin yorulduğu çok belli olur. en azından provadan gördüğüm oydu. eleni nin performansı salon efekti ile yayınlanmıştı
  11. perfavore

    İtalya 2019 : Mahmood - Soldi

    turuncu halıda spiker arapça konuştu bu adı mahmut ne diye cevap verdi. biraz gevşek bir arkadaş yürüyüşü filan. şarkı da açıkçası güzel değil balon bence.
  12. bu şarkı isveçi parçalar resmen, ben hollanda ile çekişirler diyorum.
  13. farklı bir duygu veriyor bu şarkı, ingilizce bilen bilmeyen herkes hisseder diye düşünüyorum. bence kazanmaya aday bir şarkı azerbaycan ile aralarında gidip geliyorum.
  14. bu senenin çocuk şarkısı bu sanırım, norveççe sanırım holayla filan diyor, itici bence, farklı diye finale yükselirler kesin
  15. şarkı ezgi etkileyici ama provalardan gördüğüm kadarıyla biraz sönük kaldı gibi, umarım finale yükselir, performans da şarkı da hak ediyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...