İçeriğe atla

Madigullüm

Üye
  • İçerik sayısı

    281
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Lider Olduğu Gün Sayısı

    4

Madigullüm kullanıcısının paylaşımları

  1. varoş maroş ama bence Sarit Hadad katılsın artık vazgeçtim gehinnom çukuru eden katılmasın.
  2. forum taşaklıları, şu allah'ın dediğini bi inceleyin. 35'ine kadar Aygaz gazı var, karı menepoza girmesin. ne demek istiyo? ben anlayamıyorum, anlaşamıyoruz!? kimsin sen ne gerekçesin?
  3. ay hadi gazanız billurrak alıksın minnoşlar, ben de diyordum yörop kolileri neden alıktırmıyor. e böyle daha iği oldu namusumlan, değiştirsin bu zamana kadar oylama ve yorumlardan memnun olmayan ülkeler kız müslümansan inan!israil, yunanistan, ermenistan ve sırbistan değiştirmeli şarkılarını. şahsen kaşıntısı olanlar varsa koronaya yakalansın ayol defolsun forumdan.
  4. ermenistan a şans veriyorum. valla şanslı özüküyor, ilk 3 e girebiilr.
  5. şarkı güzelimsi, de niye akdenizin ortasında eurovision yarışmasında batan adayı temsilen katana gibi kız o ne öyle, gönderiyorlar, ?
  6. ay hiç beğenmedim alana mani olmuyorum.
  7. ay hiç biyanmadım, birinciyin işini kolaylaştırıcak kötünün iyisine lokomotif şarkılardan. sen gelme portekiz bu sene.
  8. ay kız hiç beğenmedim ayol ben şarkıyı iğrenç.... arada sırıtan ebru polat mimikler filan nedir canım bu ketty perry illuminatisinde havalar??
  9. nakaratı güzel oturtmuşlar fakat neden ingilizce söylememişler şarkıyı, daha çok şansı olabilir aslında.. dimi kızlar?
  10. aynen arkadan destekliyorum. ivit şugar
  11. daha mistik bir şarkı gelebilirdi, şeyseller kumsallarında yaz mevsimi havası estiren turistik şarkı. yeş ahava be tel aviv ayol kızıl deniz lut gölüne mi kaçtı?
  12. ben bu şarkının bir yerden çor olduğunu düşünüyorum özellikle girişi sözlerinin fonetiği çok benzer, ama bir türlü aklıma benzeyen şarkı gelmiyor. sanki eski dönem katılan bir esc şarkısından çor gibi.
  13. ay hani kıyıda köşede kendi başına suskun asosyal duran tipler çıkar da marifet yaptım derler ya öyle bir pasif agresif melankolik gıcık bir şarkı. enteresan yani. kız @Melo meliha kolisi tutar bunun, key sera sera diye buttur similyası da, ayarlada grup yapalım bu Çoçukla
  14. biyandım lan, sesini güzel kullanıyor, voice, vocal filan iği stereosu var, şeker bişi ayarlansın koliler kesilsin, bu sene rotterdam da hangi otel's de kolileşiyoruz _??
  15. biyandım şarkıyı baltık ülkeleri biraz iyi gidiyor gibi. nerden çorladılarsa instrumental i çorlansın.
  16. samantha tina çatlak bir şarkı yapmış yalnız ses güçlü ve iyi bağırıyor. sevdim piç!
  17. Ülke adına katılımcının adı Athena diye oylar greece atılırmış, ah vah! Kız sizin harmania athenaya vekaleten? Amerikancıları but çorcu bunların ülke içi, öyle entrikalarına sanat tarihi meydanlar bırakmak?
  18. tekrar dinledim, şarkı iği arkıdışler. arkadan tam destek.
  19. bu iğrenç şarkıya, ebu ve katılımcı ülkelerin, helenikonun önceki katılımlarından harmanlanmış ve klibiyle süpermenden esilnemerek zorla ben havvayım diyen şarkısını düşük puan vererek protesto etmesini diliyorum. nedir canım bu 18 yaş altı propagandacılık sabiyenlik filan sıktılar ayoll bildiğin artık. bana cevap vermeyin vallahi demir kürekle vururum ağzınıza!45 dakka bu şarkı ve klibi ve gereksiz kopyacı yönetmenini boşuna izledim. kotaramıycaksanız gelmeyin ayoll bu yarışmaya.
  20. şarkı hala belli olmamış galiba ben yovtube bulamadım. bu sene ne maymunluk yapçaklar meraklardayım.
  21. seviyor çekya bu tarz enerjik apaçi alengoritmik şarkılar göndererek kendini göstermeği, sevdim ayol. güzel şarkı. instrumental şekli çorlansın. siyahi arkadaşı zenci diye yemek istiyorum.
  22. iği bi şarkı. abla yırtıyor gırtlağı da. sahne tabi çok önemli. başarılar bekliyoruz pölönyödan. hadi bakalım.
  23. el ele karanlıkta mum ışığı yaktıran hafif melankolik buğulu bir şarkı. çok var bunlar gibi katılan bence şansı olmalı mı bilmiyorum zaten direkt finalde çıkıcak. tutmasın kız.
×
×
  • Yeni Oluştur...