İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

18-05-2023 tarihinden bu yana (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. Eurovision sezonu müjdecileri: Birinci cemre: Tolga'nın online oluşu İkinci cemre: Tolga'nın profil fotosuna ev sahibinin bayrağını koyuşu Üçüncü cemre: Tolga'dan yılın ilk mesajı Şu mübarek günlerde hepimize hayırlı olsun inşallah
    6 points
  2. :aglak: :alemlerdeyim: :aramizdakalsin: :zerrindans: :zerrinkeyif: :cekilonumden: :saskin: :sacide: :ittir: :3evet: :sinirliyim: :vicdan: :yaziklarolsun: :nededibusimdi: :simdibidakka: :zipzip:
    5 points
  3. Sevemedim lafımı geri alıyorum deli gibi taktım bu şarkıya
    4 points
  4. 4 points
  5. 4 points
  6. Yaptın mı peki açıkla
    3 points
  7. Sen o imzayla insan içine nasıl çıkıyosun hâlâ CemDB puanı eklendi bu arada!!!!!! @Uğur
    3 points
  8. Hakan'ın her sene olduğu gibi bu sene de, 40 şarkıdan 25'ini radyoda çalsa değiştirmeyeceğini ilan ettiği dönem gelmiş çatmış.
    3 points
  9. Musty'nin yine muhafazakar ülkücü damarı kabarmış Türklerle çalışacağını duyunca
    3 points
  10. Direkt canlı performansla duyurmaları hoş olmuş, sahnede iyi duyacağımızı anladık ama stüdyoyu da yayınlasınlar artık, şarkıyı iyice anlayalım Ben de beğendim, geçen seneki Beatles'a saygı kuşağından sonra ilaç gibi geldi.
    3 points
  11. Yaş aldıkça beyin hücreleri ölmeye başlıyo doğrudur Ahauahauah
    3 points
  12. ASLKDSF efendim o da güzel şarkı, o da çeşitliliktir
    3 points
  13. Hadi Can Azerbaycan, tam 2011 gibi sene, net favori de yok yarışma kazanacak. Şöyle iddialı bir şeyler yolla da seneye dönek biz de.
    3 points
  14. KATILIMCILAR Simge Çapkınca Hande Yener - Benden Bir Tane Daha Yok Aleyna Tilki - Başıma Belasın Aynur Aydın - Öldürdün Bizi Selin - Farkında Değildin Soner Sarıkabadayı - Seviyor muyuz ? Seyhan Şaşkonun sunumuyla start alan 9. Türkiye Müzik Festivali 4. Aşamaya HOŞGELDİNİZ MEKAN ŞANLIURFA / 11 Nisan Spor Salonu ( 500 Kişilik) SAHNE 01 SİMGE & OZAN BAYRAŞA - ÇAPKINCA Söz: Onurr Müzik: Onurr Düzenleme: Ozan Bayraşa 02 HANDE YENER - BENDEN BİR TANE DAHA YOK Söz & Müzik: Genco Ecer Düzenleme: Misha 03 ALEYNA TİLKİ - BAŞIMA BELASIN Söz: Emrah Karakuyu Müzik: Emrah Karakuyu Düzenleme: Nushadow 04 AYNUR AYDIN - ÖLDÜRDÜM BİZİ Söz: Aşkım Kapışmak Müzik: Esad Fidan Düzenleme: Ozan Bayraşa 05 SELİN - FARKINDA DEĞİLDİN Söz: Hakan Altun Müzik: Hakan Altun - Aydın Kara Düzenleme: Gürsel Çelik 06 SONER SARIKABADAYI - SEVİYOR MUYUZ ? Söz: Soner Sarıkabadayı Müzik: Soner Sarıkabadayı Düzenleme: Efe Can - Osman Çetin - Bahattin Ekinci Oylarınızı 6-5-4-3-2-1 şeklinde bana Mustafa'ya telegram yada burdan özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz. Son Oylama 24 Şubat Cumartesi 22:00 dır.
    3 points
  15. Lahavlevelaguvveteillabillahilaliyyilazim. Allahım...
    3 points
  16. KATILIMCILAR Mabel Matiz feat. Mert Demir - Antidepresan KÖFN - Al Aramızdan Murat Boz - Derin Mevzular Oğuzhan Koç - Kimseler Bulmasın Bizi Melek Mosso - İlletim ALIZADE & BEGE - 24/7 Seyhan Şaşkonun sunumuyla start alan 9. Türkiye Müzik Festivali 3. Aşamaya HOŞGELDİNİZ MEKAN BURSA / Tofaş Spor Salonu (7 500 Kişilik) SAHNE 01MERT DEMİR, MABEL MATİZ - ANTİDEPRESAN Söz: Mert Demir, Mabel Matiz Müzik: Mert Demir Düzenleme: Mert Demir 02 KÖFN - AL ARAMIZDAN Söz & Müzik: Salman Tin Düzenleme: Bilge Kağan Etil 03 MURAT BOZ - DERİN MEVZULAR Söz: Mert Çodur, Ömer Akkaya, Umur Doma, Ozan Bayraşa, Murat Ercan, Ege İpek Tokatlı, Bade Derinöz, Murat Alp Mutlu, Berkay Altunyay, Emir Akbulut, Mela Bedel, Alperen Demir Müzik: Ozan Bayraşa, Mert Çodur, Ege İpek Tokatlı, Emir Akbulut Düzenleme: Ozan Bayraşa 04 OĞUZHAN KIOÇ - KİMSELER BULMASIN BİZİ Söz & Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Düzenleme: Çağrı Telkıvıran 05 MELEK MOSSO - İLLETİM Söz: Hakan Altun Müzik: Hakan Altun - Aydın Kara Düzenleme: Gürsel Çelik 06 ALIZADE & BEGE - 24/7 Söz: Alizade, Bege Müzik: Ege Taştan, EKBeats Düzenleme: Alper İratcı Oylarınızı 6-5-4-3-2-1 şeklinde bana Mustafa'ya telegram yada burdan özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz. Son Oylama 17 Şubat Cumartesi 22:00 dır.
    3 points
  17. İkinci yarıyı kaçırmışım buna yetiştim. İki şarkı iyi gerisi kötü
    3 points
  18. Derin Mevzular'ı yazan ekibe bak, grup seks partisinde yazıldı herhalde
    3 points
  19. Dreambox Nova Android Box
    3 points
  20. Steelseries Apex 5 ile seti tamamladık.
    3 points
  21. VIDBIR'de her yıl olduğu gibi bu yıl da sular durulmuyor. MELOVIN: "Birinciyle ikinci arasında 600 bin oy farkı var. Size mantıklı geliyor mu? Hackerlar sistemi defalarca hackledi ve böyle olmasını istedi. Yorumu size bırakıyorum."
    3 points
  22. GoA'nın günahı neydi Yalnız ESC'ye özel Ukrayna türküsü diye bi tarz oluştu hakkat artık
    3 points
  23. İsveç'e slogan önerim: I Love You Allah
    3 points
  24. İsveç kazanınca illa bir şeyler değişiyor yine değişmiş. Ne slogan var ne logo. İçine ettiler iyice yarışmanın
    3 points
  25. Slogan bulamıyolarsa bizim foruma bakabilirlerdi hissim
    3 points
  26. Şarkılar çoktan tamamlandığına göre geleneksel olarak hazırladığım şarkıları gruplara ayırarak yaptığım listeyi paylaşabilirim. 2023'ten daha iyi bir sene diyebilirim. Genel olarak ortalama düzeyde ama gayet hoş dinlenebilir birçok parça var. Yarışmaya kadar listemde değişiklikler olabilir. 1.BÖLÜM : "Olmuş bu! Aferin!" Yıllar sonra top 10'uma girebilen ve hatta birincim olan Hırvatistan'ı (geçen sene sonuncumdu) tebrik ediyorum. 30 yıl sonra dönen Lüksemburg da çok güzel bir şarkı seçti. Belçika, Ukrayna, Azerbaycan, Fransa, İtalya ve 2016'dan beri kadrolu olan Kıbrıs gibi ülkeler genelde her sene top 10'umda oluyor. Normalde bu bölüme 8-10 şarkı alırdım fakat bu sene cidden iyi şarkılar var benim açımdan o yüzden 15 şarkıyı bu bölüme aldım. 1. Baby Lasagne - Rim Tim Tagi Dim 2. Mustii - Before The Party's Over 3. Tali - Fighter 4. Jerry Hail & Alyona Alyona - Teresa & Maria 5. 5miinust & Puuluup - (Nendest) Narkootikumidest... 6. Fahree ft. İlkin Dövlatov - Özünle Apar 7. Silia Kapsis - Liar 8. Nemo - The Code 9. Angelina Mango - La Noia 10. Slimane - Mon Amour 11. Silvester Belt - Luktelk 12. Kaleen - We Will Rave 13. Nutsa Buzaladze - Firefighter 14. Marcus & Martinus - Unforgettable 15. Ladaniva - Jako 2.BÖLÜM : "Güzel şarkı, radyoda çıksa değiştirmem." 16. Sarah Bonnici - Loop 17. Aiko - Pedestal 18. Isaak - Always on the Run 19. Dons - Hollow 20. Saba - Sand 21. Luna - The Tower 22. Teya Dora - Ramonda 23. Marina Satti - Zari 24. Besa - Titan 25. Natalia Barbu - In The Middle 26. Eden Golan - Hurricane 27. Olly Aleksander - Dizzy 3.BÖLÜM : "Potansiyel varmış ama kullanılamamış." Burada Norveç için üzgünüm. Çok güzel başlayıp nakaratta sadece bağırması şarkıyı sevmemi engelledi. 28. Nebulossa - Zorra 29. Gate - Ulveham 30. Windows95man - No Rules! 31. Raiven - Veronika 32. Iolanda - Grito 33. Electric Fields - One Milkali (One Blood) 4.BÖLÜM : ""Bu sene yarışmaya katılmayı unutanlar... Bu ne rezalet!" Bu bölümde normalde daha fazla şarkı olması gerekirdi ama senenin güzelliğinden sadece bunlar kaldı. Ayrıca Hollanda'ya değinmem gerek. Evet çok sevildi çok dinleniyor ama isterse kazansın, benim için anaokulu melodisi olan kötü bir şarkı. 34. Hera Bjork - Scared of Heights 35. Megara - 11:11 36. Joost Klein - Europapa 37. Bambie Thug - Doomsday Blue
    2 points
  27. Dilimi eşek arısı ısırsın Bu yorumun üzerine 32 tane joke entry geldi.
    2 points
  28. Klibi de benim çokoşuma gitti
    2 points
  29. 2 points
  30. 2 points
  31. 2017 Fransa konusunda şarkı açıklandığı gün yazdığım PARİS 2018 mesajı...
    2 points
  32. Hakan mahnısı gelmiş tam Ulaş'a katılıyorum, iyi bir revample beraber iş yapabilecek bir şarkı. Ve gerçekten canlısı çok kötü, onun üzerine baya çalışması lazım. Orta şeker bir şarkı.
    2 points
  33. Söylentilere göre Eurovision'un sunucularından biri Gina Dirawi olacak.
    2 points
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...