İçeriğe atla

Ömer

ETSC Katılımcısı
  • İçerik sayısı

    673
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Lider Olduğu Gün Sayısı

    16

Other groups

Üye

Ömer kullanıcısının son zaferi 2 Aralık 2023

Ömer, bu tarihte içerikleri en beğenilen üyeydi!

3 Takipçiler

Ömer Hakkında

Konum

  • Konum
    İstanbul

İşiniz

  • İşiniz
    Öğrenci

ETSC Ülkeniz

  • ETSC Ülkeniz
    Croatia

TŞY Şehriniz

  • TŞY Şehri
    Muğla

Güncel Profil Ziyaretleri

713 profil görüntüleme

Ömer'nin Başarıları

Forum Aşığı

Forum Aşığı (13/14)

  • Mesaj Makinesi
  • Çok Popüler
  • 1. Yıl: Tamamlandı
  • Kendini Adamış
  • Güzel Tepki

Son Rozetler

716

Topluluk Puanı

  1. Teya Dora Eurovision provası için hazır.
  2. Gerçekten aşırı beğeniyorum bu şarkıyı. Yarı finalde çıkış sırası çok kötü ama finale kalacağını düşünüyorum. Umarım finalde top 10 yapar.
  3. Ömer

    Kıbrıs 2024: Silia Kapsis - Liar

    Silia sadece 17 yaşında ama bu sahneyi devasa bir arenada performans sergilemek parkta yürüyüş yapmak gibi sahipleniyor. Resmi videodaki altın rengi lame kostümün yerini parlak beyaz pantolon ve kısa bir üst aldı; pantolon ve bol beyaz tişört giyen dört erkek arka dansçı da yer aldı. Sahne dekoru yok, ancak LED zeminde ve zeminde çok sayıda girdaplı yeşil ve kırmızı grafik var. Silia'nın dansının hayranları, bu performansın yüksek enerjili bir rutine sahip olduğunu ve köprüden önce son koroya doğru büyük bir dans molası içerdiğini duymaktan mutluluk duyacaktır - tam da partinin 7 Mayıs'ta başlaması için ihtiyacımız olan türden iyimser bir sayı. Ayrıca son koroda dansçıların gömleklerini çıkardıklarını da belirtmeden geçemeyeceğiz. Bunu daha önce söylemediğim için üzgünüm, başka tarafa bakıyorduk.
  4. Ömer

    Kıbrıs 2024: Silia Kapsis - Liar

    Bu şarkıyı fena bulmuyorum. Finale kalır ama finalde 12-16 arası bir yerde olur gibi geliyor bana. Kıbrıs acil tarz değişikliğine gitmeli daha iyi bir sonuç almak istiyorsa.
  5. VIDBIR'de her yıl olduğu gibi bu yıl da sular durulmuyor. MELOVIN: "Birinciyle ikinci arasında 600 bin oy farkı var. Size mantıklı geliyor mu? Hackerlar sistemi defalarca hackledi ve böyle olmasını istedi. Yorumu size bırakıyorum."
  6. 2023 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ilk kez uygulanan Rest Of The World (Dünyanın Geri Kalanı) oylamasının ayrıntılı sonuçları belli oldu. Oylama geçtiğimiz yıl ilk kez uygulanmış ve ayrıntılı sıralama açıklanmamıştı. Avrupa Yayın Birliği tam sıralamayı nihayet yayınladı.
  7. Ömer

    Danimarka 2024 : Saba - Sand

    Dansk Melodi Grand Prix'de yer alacak sekiz finalistin belli olduğu ve daha önce Eurovision'a katılmış bir sanatçının da yer aldığı açıklandı.
  8. Melodifestivalen 2024 Formatının değişeceği açıklandı! İsveçli devlet kanalı SVT, 2024 yarışması için Melodifestivalen'in formatında değişiklikler yapılacağını duyurdu. Formatta yapılan en büyük değişiklik ise ikinci şans turunun iptal olması. Bunun yerine beş tane yarı final yapılacak ve en iyi iki şarkı ve toplamda da on şarkı finale yükselecek. Ancak direkt finale giden on şarkıya ek olarak iki şarkı daha finale yükselecek. 5.Yarı finalin sonunda her yarı finali üçüncü ve dördüncü sırada tamamlayan şarkıların kısa bir özeti gösterilecek. Şarkıcılar önceki yıllardan farklı olarak şarkılarını bir daha seslendirmeyecek. Oradan, oylamada en yüksek ilk iki oyu alan şarkı finale gidecek ve normalde de olduğu gibi 12 şarkı finalde yarışacak. Büyük final de %50'si halk oyu ve %50'si uluslararası jürilerden oluşan oylama sistemi değişmeyecek. Ayrıca yarı finallerde önceki yıllara göre daha az şarkı yer alacak. Her yarı finalde yedi şarkı yerine altı şarkı ve toplamda da 28 şarkı yerine 30 şarkı yarışacak. Melodifestivalen proje yöneticisi Anders Wistbacka'ya göre SVT, "sezon boyunca izleyici kaybetmemek" için değişiklikler yaptı. Geçtiğimiz yıl İkinci Şans turunun reytingleri 2,3 milyona düştü ve 2006'dan bu yana en az izlenen ikinci şans oldu. Anders şöyle devam ediyor: Yarı finallerde seyirci kaybettiğimiz bir sır değil. Artık seyircilerin heyecanını ve isteğini tüm programlarda sürdürmeyi umuyoruz. SVT, her yarı finaldeki şarkıları azaltarak ve İkinci Şans'ı ayrı bir gösteri olarak kaldırarak Melodifestivalen'ı her yayında reytingleri artıracak şekilde düzenlemeyi umuyor. Melodifestivalen İsveç'in en büyük programlarından biri ve her yıl SVT'nin yayın programının önemli bir parçası.
  9. Ömer

    Norveç 2024 : Gäte - Ulveham

    Marion Ravn ve Fredrik Solvang, Melodi Grand Prix 2024'ün sunucuları olarak açıklandı! Norveç devlet kanalı NRK, Melodi Grand Prix 2024'ün sunucularının Marion Ravn ve Fredrik Solvang olduğunu açıkladı. Haber, dün gece NRK 1'de yayınlanan "Debatten" programında duyuruldu . Her iki sunucu da yarışmayı ilk kez sunacak. Sunuculardan Marion Ravn şarkıcı ve sunucudur. İlk albümü “Here I Am”i 2005 yılında yayınladı. Şarkıcının toplam altı stüdyo albümü bulunmaktadır. Halen Masked Singer'ın Norveç versiyonu olan Maskorama'da jüri üyesi olarak görev yapmaktadır. Ravn, göreviyle ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Bu, parçası olabileceğiniz en büyük şeylerden biri. Bunun inanılmaz derecede eğlenceli olacağını düşünüyorum. Küçüklüğümden beri ilgi duyduğum bir şey bu." Diğer sunucu Fredrik Solvang , 2018'den bu yana sunduğu NRK 1'de yayınlanan siyasi bir tartışma programı olan "Debatten" 'in sunucusu olarak tanınıyor. Yarışmayı kendince şöyle açıklıyor: "Melodi Grand Prix'i her zaman sevdim. Dünyanın en büyük müzik yarışması için kendi temsilcimizin seçimine tüm ülkenin katılmasının çok özel bir yanı var. Eurovision'un birleştirici bir barış projesi olması fikrini her zaman destekledim." Fredrik, eğlence programları sunmaya alışkın olmadığı için görevi kabul etmenin o kadar kolay bir karar olmadığını ve biraz zaman aldığını açıkladı: “Kafamdan binlerce düşünce geçti. Güvendiğim bir grup insandan tavsiye istemek zorunda kaldım ve diğer şeylerin yanı sıra, bunun genellikle yaptığım işle çok fazla çelişip çelişmediğini de düşünmek zorunda kaldım.” Melodi Grand Prix 2024, üç yarı final ve bir büyük finalden oluşacak. Yarı finaller 13, 20 ve 27 Ocak tarihlerinde Oslo'daki Marienlyst'teki NRK Stüdyolarında gerçekleşecek. Yarı finalde toplam on sekiz sanatçı yarışacak ve her birinden üçü finale yükselecek.
  10. Olly Alexander Eurovision'a katılmak için görüşmeler gerçekleştirdiğini açıkladı.
  11. Ömer

    Çekya 2024: Aiko - Pedestal

    Çekya devlet kanalı CT, “ESCZ 2024” adlı ulusal finalde yer alacak olan yedi adayı açıkladı. Adaylar -Aiko -Elly -Gianna Lei -Lenny -MYDY -Tom Sean -Tomas Robin ‘ESCZ 2024’ 4 Aralık’ta saat 22.15’te (TSİ) Roxy Club’da gerçekleşecek ve Eurovision’un resmi Youtube kanalından canlı yayınlanacak.
  12. Söylentilere göre Eurovision'un sunucularından biri Gina Dirawi olacak.
  13. Ömer

    San Marino 2024: Megara - 11:11

    "Una Voce per San Marino" adlı ulusal finalin büyük finali 24 Şubat'ta gerçekleşecek.
×
×
  • Yeni Oluştur...