İçeriğe atla

Ömer

ETSC Katılımcısı
  • İçerik sayısı

    779
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Lider Olduğu Gün Sayısı

    17

Ömer kullanıcısının paylaşımları

  1. Ömer

    Lüksemburg 2024: Tali - Fighter

    Lüksemburg'un provasından video yayınlandı.
  2. Ömer

    Portekiz 2024: Iolanda - Grito

    Portekiz'in provasından video yayınlandı.
  3. Ömer

    Portekiz 2024: Iolanda - Grito

    Portekiz devlet kanalı RTP, iolanda'nın provasından bir video paylaştı. PortekizProvaRtp1.mp4
  4. Avustralya'nın provasından video yayınlandı.
  5. Azerbaycan'ın provasından video yayınlandı.
  6. Moldova'nın provasından video yayınlandı.
  7. Finlandiya'nın provasından video yayınlandı.
  8. Ömer

    Lüksemburg 2024: Tali - Fighter

    Sahne düzeni olarak, sahnede Tali ve beş dansçısına çerçeve sağlayan küpler bulunmaktadır. Tali siyah kıyafet giyerken, dansçılar kırmızı kıyafetler içindedir. Performans parlak, eğlenceli ve enerjiktir.
  9. Ömer

    Lüksemburg 2024: Tali - Fighter

    Lüksemburg sahne için hazır!
  10. Ömer

    Lüksemburg 2024: Tali - Fighter

    Ben de Lüksemburg'un geri dönüşüne bayağı sevindim. Sonuçta 5 tane birinciliği olan önemli bir ülkeydi ve bunca yıl sonra geri dönmesi çok güzel bir şey. Şarkıya gelecek olursak ben şarkıyı çok beğendim tam benim tarzım zaten. Sırf kız İsrailli diye bu şarkıdan bu kadar nefret edildiğini düşünüyorum. Yoksa fanlar şimdiye top 10 yapmıştı şarkıyı.
  11. Ömer

    Portekiz 2024: Iolanda - Grito

    Iolanda’nın performansı, Festival da Canção’daki performansına benziyor. Yüzleri kapalı beş beyaz kıyafet giyen dansçı da ona eşlik ediyor. Ayrıca sahnenin ortasındaki küpü de alçalttılar, bu da alanı daha samimi hale getiriyor ve sanata katkıda bulunuyor. Yaratıcı ve hipnotize edici bir etki yaratıyorlar.
  12. Ömer

    Portekiz 2024: Iolanda - Grito

    Portekiz sahne için hazır!
  13. Ömer

    Portekiz 2024: Iolanda - Grito

    İlk başta çok ısınamamıştım bu şarkıya. Sonradan dinlediğimde haksızlık ettiğimi anladım ve baya dinlemeye başladım. Şu an bayılıyorum bu şarkıya. Finale çıkamazsa çok üzüleceğim inşallah çıkar.
  14. Solist Zaachariaha Fielding’in muhteşem beyaz elbisesi arenanın ışığını yakalıyor ve başlangıçta bir gökkuşağına dönüşüyor, ve sonra bu performans, hem LED duvarda, zeminde hem de küplerde canlandırıcı kozmik bir ışık ve renk patlamasına dönüşüyor. Zaachariaha’ya klavyede Michael Ross, didgeridoo ile iki vokalist eşlik ediyor. Sahne etrafında çok fazla hareket var, bu da onu arenanın her köşesini kucaklamayı amaçlayan bir performans gibi hissettiriyor.
  15. Avustralya sahne için hazır!
  16. Hiç katlanamadığım bir şarkı. Avustralya bunla katılacağına direkt çekilse daha iyiydi. Zaten kanal bütçeyi aşırı kısmış sanırım yarışmada ilgi görmüyor zaten. Olmadığını kabul etmeliler bence artık ve gitmeliler diye düşünüyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...