İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

25-02-2024 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. Lazanyalı şarkı fena değil En azından çaçadan daha az ucube
    2 points
  2. 2 points
  3. Yani seçmese de olurdu ahaha İşe bakın ki İspanya temsilcisi san Marinoda yarışmış, san Marino temsilcisi de İspanya'da.
    2 points
  4. Una Voce Per San Marino'nun 19 Pazartesi ile 23 Şubat Cuma tarihleri arasında her biri San Marino RTV'de yayınlanan 5 yarı finali ile şarkı arayışı tüm hafta boyunca devam etti . Bu yarı finaller aracılığıyla, Cumartesi gecesi finaline katılmak üzere 8 "gelişmekte olan sanatçı" seçildi ve San Marino RTV'nin dahili olarak katılmayı seçtiği 8 "yerli sanatçı" nın yanı sıra Casperaki AI'dan hak kazanan 1 oyuncuya katıldı. girişim.
    2 points
  5. KATILIMCILAR Melike Şahin - Diva Yorgun Zerrin Özer - Basit Numaralar Buray - Olmuşum Leyla Bengü - Veto Tuğba Yurt - Sonsuza Dek Yıldız Tilbe - Dizine Dursun Seyhan Şaşkonun sunumuyla start alan 9. Türkiye Müzik Festivali 5. Aşamaya HOŞGELDİNİZ MEKAN SAKARYA / Serdivan Spor Salonu ( 5000 Kişilik) SAHNE 01 MELİKE ŞAHİN - DİVA YORGUN Söz: Mabel Matiz Müzik: Mabel Matiz Düzenleme: Zafer Tunç Resuloğlu 02 ZERRİN ÖZER - BASİT NUMARALAR Söz & Müzik: Mustafa Arapoğlu Düzenleme: Mustafa Arapoğlu, Mili B 03 BURAY OLMUŞUM LEYLA Söz: Emrah Karakuyu Müzik: Emrah Karakuyu, Tanerman Düzenleme: Tanerman 04 BENGÜ VETO Söz: Melihcan Ataklar , Barış Türkkal Müzik: Melihcan Ataklar , Barış Türkkal Düzenleme: Mustafa Ceceli 05 TUĞBA YURT SONSUZA DEK Söz - Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner 06 YILDIZ TİLBE DİZİNE DURSUN Söz: Yıldız Tilbe Beste: Tassopoulos Fıvos Düzenleme: Esad Fidan Oylarınızı 6-5-4-3-2-1 şeklinde bana Mustafa'ya telegram yada burdan özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz. Son Oylama 02 Mar Cumartesi 22:00 dır.
    1 point
  6. Nf yapıp Şulte'yi çıkartmışlıkları da vardı oysa ama katılıyorum, internal daha iyi gibi Almanlar için.
    1 point
  7. Birincim duyurulur Müthiş bi şarkı, tam Arcade havasında özellikle son kısımları
    1 point
  8. Bu sene Zerrin alır TMF komitesi favoriyi son yarı finale saklamış
    1 point
  9. San Marino temsilcisini seçti
    1 point
  10. Polonya cadı teyzeyi secmeyip bu uzaylı kızı seçmiş
    1 point
  11. Bu şarkının harikalığı neden konuşulmuyor? Aferin Belçika geçen seneki sirkten sonra doğru yolu bulmuşsun tekrar.
    1 point
  12. Daha önce Madonna, Rosalia ve Edis gibi isimlerle çalışan Mecnun Giasar, Marina Satti'nin koreografisini hazırlayacak.
    1 point
  13. Burada da tartışmalar mevcut, birinci ve ikinci aynı puanda olunca birinciyi jüri belirlemiş. Halk oylamasını ise 2. olan Valeria Pasha almıştı.
    1 point
  14. Ben şarkıyı beğendim iddiasız ama son yıllara bakarsak Almanya için eli yüzü düzgün en azından. Yine de son sıralarda kalır orayi karıştırmayın ahaha
    1 point
  15. "Una Voce per San Marino" adlı ulusal finalin büyük finali 24 Şubat'ta gerçekleşecek.
    1 point
  16. 'Dora 2024' adlı ulusal final için 200 şarkı gönderildi.
    1 point
  17. Yayıncı ERT, Marina Satti'nin 2024 yılında Malmö'de yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması'nda Yunanistan'ı temsil edeceğini açıkladı. Beğenilen şarkıcı-söz yazarı, Yunanistan'ın ilk Eurovision Şarkı Yarışması katılımının 50. yıldönümünde ülkesini temsil edecek. Şarkı henüz seçilmedi; çünkü ERT ve Marina'nın plak şirketi Golden Records ve Minos EMI (bir Evrensel Müzik Şirketi), şarkıcının kendisi ile birlikte potansiyel başvuruları davet etti. 25 Ekim Çarşamba gününden itibaren yazarlar, Marina'ya e-posta yoluyla şarkı göndermeye (Eurovision Şarkı Yarışması kurallarına uygun olarak) davet ediliyor . Marina Satti, kariyeri boyunca büyüdüğü Yunan, Arap ve Balkan gibi farklı müzik geleneklerini birleştiren benzersiz bir ses geliştirdi.
    1 point
  18. Belçika yayıncısı RTBF, 2024 Eurovision temsilcisini seçti. Belçika’yı önümüzdeki yıl Malmö’de Mustii temsil edecek. Böylece açıklanan ilk 2024 Eurovision temsilcisi oldu. Mustii Eurovision teklifini “Bu benim için gerçeküstü bir şey ama aynı zamanda kendime meydan okumak istediğim bir zorluk” olarak tanımladı. Mustii’nin şarkısı Şubat ayında yayınlanacak.
    1 point
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...