İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

05-02-2024 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. VIDBIR'de her yıl olduğu gibi bu yıl da sular durulmuyor. MELOVIN: "Birinciyle ikinci arasında 600 bin oy farkı var. Size mantıklı geliyor mu? Hackerlar sistemi defalarca hackledi ve böyle olmasını istedi. Yorumu size bırakıyorum."
    2 points
  2. 2 points
  3. İlk YF'yi kaçırdım ama buna koşarak geldim
    2 points
  4. KATILIMCILAR İrem Derici - Yaz Gülü Emir Can İğrek - Ali Cabbar Burcu Güneş - Anıları Yak Göksel - Burda Kalayım Zeynep Bastık - Eyvah Ebru Yaşar, Burak Bulut - Kehribar Seyhan Şaşkonun sunumuyla start alan 9. Türkiye Müzik Festivali 2. Aşamaya HOŞGELDİNİZ MEKAN ANTALYA / Antalya Spor Salonu (10 000 Kişilik) SAHNE 01 İREM DERİCİ - YAZ GÜLÜ Söz, Müzik & Düzenleme: Onurr 02 EMİR CAN İĞREK - ALİ CABBAR Söz & Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı 03 BURCU GÜNEŞ - ANILARI YAK Söz: Kerem Demir (KERRO) Müzik: Kerem Demir & Milad Beheshti Düzenleme: Milad Beheshti (Mili B) 04 GÖKSEL - BURDA KALAYIM Söz & Müzik: Göksel Düzenleme: Ozan Bayraşa 05 ZEYNEP BASTIK - EYVAH Söz: GOKO! (Gökberk Çırakoğlu), Zeynep Bastık Müzik & Düzenleme: GOKO! (Gökberk Çırakoğlu) 06 EBRU YAŞAR & BURAK BULUT - KEHRİBAR Söz & Müzik: Burak Bulut Düzenleme: Efe Can Oylarınızı 6-5-4-3-2-1 şeklinde bana Mustafa'ya telegram yada burdan özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz. Son Oylama 10 Şubat Cumartesi 22:00 dır.
    2 points
  5. Derhal açıklansın dayanamıyorum, rüyalarıma giriyor.
    2 points
  6. Kural 78: Herhangi bir forumdan ayrılan üye %87 geri döner.
    2 points
  7. Ben başlayayım Norveç İspanya İrlanda Lüksemburg Ukrayna Fransa Malta Slovenya Çekya Arnavutluk
    1 point
  8. Justyna denen kadının şarkısı güzel. Kadın youtube'a reklam vermiş sürekli karşıma çıkıyor ahahfaf
    1 point
  9. Polonya bu sene tercihini iç seçimle yapacak ama kanala başvuran şarkılar bayağı halka açık. Şöyle bir liste mevcut: Genel olarak orta halli şarkılar tabii ama birkaç şarkı bayağı hoş.
    1 point
  10. Ömrüm boyunca Beran'ın neden benden nefret ettiğini merak ederek yaşayacağım
    1 point
  11. Kõrbekuumuses liiva... Herkese halló. Ben Iceland, ya da kısaca Ice. 17 yaşındayım, 12 Aralık 1994 tarihinde doğdum, İstanbul'da yaşıyorum, Tahmin edersiniz ki Eurovision delisiyim ve İzlanda'nın delisiyim. Artık ulusal final albümlerim de var. Yeni! Alternatif müziği seviyorum, deneysel ve elektronik tercihim. Björk ve Jónsi aşktır! Ólafur Arnalds, FM Belfast, Sóley ve Jóhanna da öyle. Tüm dinlediklerimi yazamam tabii. Buraya tesadüfen ve kazara ve iyi ki geldim, sizleri tanımak cidden güzel oldu. O zaman hep beraber: See on tee! Nad rändavad nii päevast päeva... See on tee! Nad rändavad siis ajast aega... See on tee! Ta nähtamatu rajana kulgeb... Nende ees! Ta ootab kui riskida julged! Ég elska ykkur öll! Bless bless, ~Iceland
    1 point
  12. 1.🇱🇺 2.🇺🇦 3.🇫🇷 4.🇨🇿 5.🇲🇹 6.🇦🇱 7.🇸🇮 8.🇧🇻 9.🇪🇸 10.🇮🇪
    1 point
  13. GoA'nın günahı neydi Yalnız ESC'ye özel Ukrayna türküsü diye bi tarz oluştu hakkat artık
    1 point
  14. 130. yarışmanın sonunda çekilme kararı almıştım ve sessiz sedasız gitmeyi tercih etmiştim. Az önce foruma bir şeye bakmak için girdim ve neden olduğunu bilmesem de konu açasım geldi. Ne yazayım onu da bilmiyorum. Yaklaşık 4 senedir bir çoğunuzla aynı forumdayım. Aramızda bir çok sorun veya bir çok olay oldu. Eğer şimdiye kadar birini üzdüysem -o kişiliksiz üye haricindekilerden- özür dilerim. Bana destek veren ve bugüne kadar yanımda duran herkese teşekkür ederim. Hepinize iyi forumlar!
    1 point
  15. Geri dönmelisin bence, bir süre dinlendikten sonra Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  16. [align=center]Forumda iyi kötü yaklaşık 2 senedir tanışıyoruz. Forumu bırakmak gerekiyor. Hepinize teşekkür ederim. İyi forumlar.[/align]
    1 point
  17. 1 point
  18. Forumu bırakmak gereki y o o o r r r r Gerekliliğe bak :h Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  19. Bu ne lan? Ben bunu hiç hatırlamıyorum.
    1 point
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...