İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

04-02-2024 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. Dons diye bir adam var onu secerlerse belki finale kalırlar gerisi facia
    2 points
  2. 2012'de doğursam 12 yaşında çocuğum vardı ilkokulu bitirmişti
    2 points
  3. Hayır hepimiz için böyle düşünüyorum. Kartlastik
    2 points
  4. Bizim için de böyle mi düşünüyorsun diye merak ediyorum
    2 points
  5. Olivia Rodrigo'nun Çek şubesinden yapmış kız direkt nasıl demode Şarkı kendi başına fena değil ama Vesna ile kıyaslamamak lazım, Vesna NF'de de o kadar kötü değildi. Bu jimnastik yapmaktan şarkıyı söylemiyor direkt. Sonucunu kestiremediklerimden.
    2 points
  6. GoA'nın günahı neydi Yalnız ESC'ye özel Ukrayna türküsü diye bi tarz oluştu hakkat artık
    2 points
  7. Bu sene de mi yalnızım ya İrlanda konusunda
    2 points
  8. Buna şarkı dersem digerlerine ayıp olur bu ne be
    2 points
  9. Belli oldu ayyaş çıktığı
    2 points
  10. Ulusal final denen şey bar gibi bir yerde yapıldı. Bu yüzden sese takılmiyorum. Geçen sene vesnaya da aynısını dediler ama esc de gayet iyilerdi. Şarkıya gelirsem iddiasız ama güzel bir şarkı finale kalıp son 10 da bitirir gibi
    2 points
  11. Çok doğru bi yorum oldu, net bu
    2 points
  12. Kulaklıkla dinleyeyim şarkısı değil. Sahnede etkileyip oyları cebe atayım şarkısı olmuş ama ben bile beğendiysen iş yapar bu.
    2 points
  13. Güzel ama kesinlikle elden geçmesi lazım. Nakaratı çok boş. Bunu yaparlarsa ve Malta adının lanetini yenebilirse iş yapar. Ama finale kalsa yeterli benim için.
    2 points
  14. 2017 Fransa konusunda şarkı açıklandığı gün yazdığım PARİS 2018 mesajı...
    2 points
  15. Hakan mahnısı gelmiş tam Ulaş'a katılıyorum, iyi bir revample beraber iş yapabilecek bir şarkı. Ve gerçekten canlısı çok kötü, onun üzerine baya çalışması lazım. Orta şeker bir şarkı.
    2 points
  16. Bunlar her sene aynı şarkıyı yolluyor gibi ya. Neyse kötü değil ama sıktıniz artık
    2 points
  17. Ne buldular bu menopoz teyzesinde asla anlayamadım. Kötü bir şarkı ama bu şovu esc sahnesinde izlemek ve gülmek istediğim için sonuç üzmedi. Son sıralarda kalmayı ozlemisler demek ki hayırlısı
    2 points
  18. Provalara kadar kimsenin konuşmayacağı, finale çıkıp 17. olacak o şarkı gelmiş
    2 points
  19. Şaşırtıcı bir şekilde şarkıların hepsi yüksek tempolu ama aynı zamanda iddiasız Tabii ki herkesin gözü Bashar Murad'ın üzerinde ama neler olacak bilemiyorum.
    1 point
  20. Bu sene tüm NF'lerin toplamında bir Oblivion edecek şarkı yok ama sen bilirsin Bu şarkı konusunda henüz kararsızım ya. Sezon iyice alevlensin dinleyip veririm kararımı.
    1 point
  21. Ben pek beğenmedim, kesin ilk 15 hıslerımde
    1 point
  22. Şu ana kadar seçilen en orijinal şarkı, beğenmeyen gitsin Ajdar dinlesin Bilirsiniz, cin ayinlerini severim. Bunu da beğendim tabii ki
    1 point
  23. Güzel, temiz bir seçim bu da. Farklı bir beklentim de yoktu :D
    1 point
  24. Bence mevcut seçimler içerisinde çarpıcı hâlâ, sonucunu kestiremediklerimden ama. Genel olarak vokali temiz biri diye hatırlıyorum, sahnede de güzelce söyleyecektir diye umuyorum.
    1 point
  25. Evet fena gitmiyoruz nazar değmesin
    1 point
  26. Çok beğendim Ukraynadan alıştığımız bir tarz ama ne yapayım seviyorum işte
    1 point
  27. Aslında gayet güçlü şarkı. 2024 yılına demode kaçabilecek punk tarzda olması avantaj da olabilir, dezavantaj da. En büyük dezavantajı canlı performansı olacak ama. Sahneye içip çıktığını düşünmek istiyorum, ha ayık çıktıysa durum çok vahim
    1 point
  28. Ben de duyar duymaz Almayı hatırladım. Çok beğendim Lüksemburg iyi ki dönmüş dedirtti valla.
    1 point
  29. Nakaratı daha farklı olsa sevebilirdim çünkü güzel başlıyor ama nakaratta sönüyor gibi. Yine de kötü değil. Fanlar da sevdi yine bir top 10 gelebilir.
    1 point
  30. Kız çok şeker Tam olarak Lüksemburg'tan beklentim buydu. Alma 2017 tarzı Fransız kokan bir şarkı. Fransa'nın yolladığı zorlama chansonlardan daha iyi benim açımdan. Güzel şarkı.
    1 point
  31. Ben kazanmışım Benidorm'u atanamamış Kayla Minok olaraktan Ben bu tarz şarkıları beğeniyorum nedense, açar dinlerim, hoş. Son 5'ten kurtaramaz İspanya'yı ama olsun
    1 point
  32. Ukrayna'yi Alyona Alyona ve Jerry heil ikilisi temsil edecekler.
    1 point
  33. Eurovision 2024 Takvim ŞUBAT 6 Sanremo 1. Gece 6 HaKokhav HaBa (artist selection) 7 Sanremo 2. Gece 8 Sanremo 3. Gece 8 Ich will zum ESC! 9 Sanremo 4. Gece 10 Uuden Musiikin Kilpailu 2024 10 Melodifestival 2. Aşama 10 Eurovizija.LT 5. Aşama 10 Sanremo 2024 10 Supernova 2024
    1 point
  34. Bu şarkıyı beğenmişim ama canlısı pek fecaat olmuş... Kazanan şarkı fena değil, bir revampe ihtiyacı var, kızın da şarkıyı nefes nefese kalmadan söyleyebilmeye.
    1 point
  35. Söngvakeppnin 2024 adayları ve şarkıları açıklandı İzlanda devlet kanalı RÚV, bu akşam “Söngvakeppnin” adlı ulusal finalde yer alacak olan adayları ve şarkıları bir televizyon programında açıkladı. Birinci Yarı Final – 17 Şubat -CeaseTone – Ró / Flow -Blankiflúr – Sjá þig / Love You -ANITA – Stingum af / Downfall -Sunny -Fiðrildi -VÆB – Bíómynd / Movie Scene İkinci Yarı Final – 24 Şubat -Hera Björk – Við förum hærra / Scared of Heights -Heiðrún Anna – Þjakaður af ást -Bashar Murad – Vestrið villt / Wild West -Sigga Ózk – Um allan alheiminn / Into the Atmosphere -MAIAA – Fljúga burt Gizlenmiş İçerik
    1 point
  36. Avusturyalı yayın kuruluşu ORF, Malmö'de düzenlenen 68. Eurovision Şarkı Yarışması'nda pop yıldızı ve profesyonel dansçı Kaleen'i temsil edeceklerini açıkladı. Yukarı Avusturya'dan gelen 29 yaşındaki oyuncu, ülkesini tekno esintili bir pop şarkısıyla temsil edecek: 'Sanırım benim de bir sanatçı olarak o sahnede duracağım gerçeğini henüz tam olarak kavrayamadım. Bu ışıklar ve kameralar dünyasına aşığım ve izleyiciyi bir yolculuğa çıkarmanın bir ayrıcalık olduğuna inanıyorum. Bunun için çok çalıştım ve son derece gururluyum. Dünyaya neler yapabileceğimi göstermeyi sabırsızlıkla bekliyorum!' ORF Program Direktörü Stefanie Groiss-Horowitz şunları ekledi: 'Kaleen ile çok yönlü bir sanatçı gönderiyoruz; şarkı söylüyor, dans ediyor, koreografi yapıyor ve Şarkı Yarışması'nın tam bir parçası. Malmö'de büyük bir gösteri sergileyeceğiz!'
    1 point
  37. İrlanda'nın 'Eurosong 2024'ü sona erdi - seçmenler, Malmö'de yapılacak 68. Eurovision Şarkı Yarışması'nda İrlanda'yı 'Doomsday Blue' şarkısıyla Bambie Thug'un temsil etmesine karar verdi.
    1 point
  38. Melodi Grand Prix 2024 adayları açıklandı Norveç devlet kanalı NRK, bugün bir basın toplantısı düzenleyerek Melodi Grand Prix’de yer alacak olan adayları açıkladı. Ulusal final 13 Ocak’ta başlayacak. Birinci yarı final 1.Margaret Berger – Oblivion 2.Myra – Heart On Fire 3.Ingrid Jasmin – Eya 4.Gothminister — We Come Alive 5.Fredrik Halland – Stranded 6.Mathilde SPZ ft. Chris Archer & Slam Dunk – Woman Show İkinci yarı final 1.Gåte – Ulveham 2.Super Rob, Erika Norwich – My AI 3.Mileo – You’re Mine 4.Eli Kristin – Touch of Venus 5.Dag Erik & Anne – Judge Tenderly of Me 6.Farida – Heartache Üçüncü yarı final 1.KEiiNO – Damdiggida 2.MIIA – Green Lights 3.Annprincess – Save Me 4.Thomas Jenssen – Take Me To Heaven 5.Mistra – Waltz of Death 6.Vidar Villa – MER Her yarı finalden üç aday finale yükselecek. Melodi Grand Prix birincisi %50 halk ve %50 jüri oylamasıyla belirlenecek. Daha önce Eurovision’da Norveç’i temsil eden KEiiNO (2019) ve Margaret Berger (2013) ulusal finale geri döndü.
    1 point
  39. 2023 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ilk kez uygulanan Rest Of The World (Dünyanın Geri Kalanı) oylamasının ayrıntılı sonuçları belli oldu. Oylama geçtiğimiz yıl ilk kez uygulanmış ve ayrıntılı sıralama açıklanmamıştı. Avrupa Yayın Birliği tam sıralamayı nihayet yayınladı.
    1 point
  40. Slovenya devlet kanalı RTV SLO, Eurovision temsilcisini 12 Aralık Salı günü bir basın toplantısında açıklayacak. Şarkı ise Ocak ayının ortasında yayınlanacak.
    1 point
  41. Marion Ravn ve Fredrik Solvang, Melodi Grand Prix 2024'ün sunucuları olarak açıklandı! Norveç devlet kanalı NRK, Melodi Grand Prix 2024'ün sunucularının Marion Ravn ve Fredrik Solvang olduğunu açıkladı. Haber, dün gece NRK 1'de yayınlanan "Debatten" programında duyuruldu . Her iki sunucu da yarışmayı ilk kez sunacak. Sunuculardan Marion Ravn şarkıcı ve sunucudur. İlk albümü “Here I Am”i 2005 yılında yayınladı. Şarkıcının toplam altı stüdyo albümü bulunmaktadır. Halen Masked Singer'ın Norveç versiyonu olan Maskorama'da jüri üyesi olarak görev yapmaktadır. Ravn, göreviyle ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Bu, parçası olabileceğiniz en büyük şeylerden biri. Bunun inanılmaz derecede eğlenceli olacağını düşünüyorum. Küçüklüğümden beri ilgi duyduğum bir şey bu." Diğer sunucu Fredrik Solvang , 2018'den bu yana sunduğu NRK 1'de yayınlanan siyasi bir tartışma programı olan "Debatten" 'in sunucusu olarak tanınıyor. Yarışmayı kendince şöyle açıklıyor: "Melodi Grand Prix'i her zaman sevdim. Dünyanın en büyük müzik yarışması için kendi temsilcimizin seçimine tüm ülkenin katılmasının çok özel bir yanı var. Eurovision'un birleştirici bir barış projesi olması fikrini her zaman destekledim." Fredrik, eğlence programları sunmaya alışkın olmadığı için görevi kabul etmenin o kadar kolay bir karar olmadığını ve biraz zaman aldığını açıkladı: “Kafamdan binlerce düşünce geçti. Güvendiğim bir grup insandan tavsiye istemek zorunda kaldım ve diğer şeylerin yanı sıra, bunun genellikle yaptığım işle çok fazla çelişip çelişmediğini de düşünmek zorunda kaldım.” Melodi Grand Prix 2024, üç yarı final ve bir büyük finalden oluşacak. Yarı finaller 13, 20 ve 27 Ocak tarihlerinde Oslo'daki Marienlyst'teki NRK Stüdyolarında gerçekleşecek. Yarı finalde toplam on sekiz sanatçı yarışacak ve her birinden üçü finale yükselecek.
    1 point
  42. Çekya devlet kanalı CT, “ESCZ 2024” adlı ulusal finalde yer alacak olan yedi adayı açıkladı. Adaylar -Aiko -Elly -Gianna Lei -Lenny -MYDY -Tom Sean -Tomas Robin ‘ESCZ 2024’ 4 Aralık’ta saat 22.15’te (TSİ) Roxy Club’da gerçekleşecek ve Eurovision’un resmi Youtube kanalından canlı yayınlanacak.
    1 point
  43. Vidbir 2024 long-list alyona alyona & Jerry Heil ANKA Carpetman Drevo INGRET Julia Belei KARYOTYPE KRYLATA MÉLOVIN NAHABA NAZVA PARFENIUK SHÉPA SKYLERR STASYA SWOIIA TESLENKO YAGODY YAKTAK Ziferblat
    1 point
  44. Merhabaa ben Caner Blacc site ilk kurulduğu zamanlarda yarışıyordum 5 yıl sonra geri döndümmmmm mutluyum :sinsirella::nasilim:
    1 point
  45. Af buyur memeleriniz ekrandan ağzımıza giriyo Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    1 point
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...