İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

26-02-2023 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. Şarkının nakaratı zayıf kalmış, ayrıca çok tekrara düştüğü için sıkıyor. Halbuki geri kalan kısımlar fena değil.
    2 points
  2. Ekranda mülteci görünce orgazm olup tuşlara abanan İsveç halkı, bu sene de aynı refleksle Ukraynalı kıza abanmazsa Loreen almıştır, bu iş bitti. Şarkı güzel, şovla bütünleşince daha da güzel hale geliyor. Çok beğendim. Şu Nato ayağına Ukraynalı kızı seçerlerse Loreen Rusya’ya yerleşsin ülkeyi terk edip. Onun dışında Norveçli ikizler var bir de, onların fan kitlesi de korkutmuyor değil. Ama onlar da seçilse üzülmem, baya beğendim onları da.
    2 points
  3. EBU bunları tekrar diskalifiye edebilir mi lütfen? Yok bir bir borçları, ödenmemiş senetleri falan?
    2 points
  4. Dinledikçe sevdim ben. Klipteki sahnelemeyi kullanabilirler direkt. Güzel güzel, jürilerden puan alır ama halkta ne yapar bilemedim.
    2 points
  5. Beklenen şarkı kazandı tabi ki... Geçen seneki sırbistan gibi dikkat çekip top 10 yapabileceğini düşünüyorum ama patlayıp elense de şaşırmam öyle riskli bir şarkı. Ben sevdim ama ahahsf
    2 points
  6. Loreen ve Smash Into Pieces'ın direkt finale gitmesi mükemmel oldu. Uzun zamandır sürprizsiz bir MF etabı izledim, saçmalamadılar herkese haklarını teslim ettiler
    2 points
  7. Ben şarkıyı fena bulmadım, bence söylendiği kadar kötü değil. Daha kötülerini de seçti San Marino.
    1 point
  8. Bu şarkının değeri bilinmiyor kesinlikle. Bence oldukça değişik bir tarzı var. Klibiyle izleyin daha güzel oluyor. Finale kalamasa üzer beni.
    1 point
  9. Fena değil şarkı. Letonya'yı finale çıkartabilir.
    1 point
  10. Tam benlik bir ballad. Şarkıyı ilk günden beri severek dinliyorum ama yarışmada çok bir beklentim yok açıkçası.
    1 point
  11. Çeklerin bu yılki şarkısını baya beğendim ama canlıda batıracaklar gibi.
    1 point
  12. Bu yıl Romanya'yı yarışmıyor varsayıyorum.
    1 point
  13. Marco'nun 2013'teki şarkısını da severdim bunu da sevdim. Klasik İtalya şarkısı olmuş, hoş yani fakat yarışmada en fazla 7. 8. olur gibi.
    1 point
  14. Genel olarak benim açıp dinleyebileceğim bir şarkı olmuş, beğendim diyebilirim. Özellikle son 1 dakikası baya iyi.
    1 point
  15. Loreen yine harika bir iş çıkarmış. Şarkı ve sahne gerçekten çok başarılı. Normal şartlarda çok rahat kazanması lazım. Umarım İsveçliler bir sürpriz yapıp da Ukraynalı diye Maria Sur'u gönderme saçmalığını yapmazlar. Bu arada Norveçli ikizlere de üzüldüm doğrusu. Başka bir yıl yarışmış olsalardı büyük ihtimalle kazanırlardı.
    1 point
  16. Aslında şarkıyı genel olarak beğendim ama nakaratta beklediğim patlama yok maalesef. Yarışmada ne yapacağını pek kestiremiyorum açıkçası.
    1 point
  17. 2 yıldır Finlandiya ilk 10'umdaydı bu sene son sıralarımda olur fakat şarkının jüriden değilse de halktan oy alma potansiyeli var. Yarışma gecesi insanların özellikle nakarat kısmında geçen yıl Sırbistan'da olduğu gibi bu şarkıda da tempo tutabileceğini düşünüyorum.
    1 point
  18. Bu kadar şarkı arasından bu şarkı seçildiyse geri kalanını düşünmek bile istemiyorum.
    1 point
  19. Ronelanin dünya kupasi için hazırlanmış gibi duran şarkısına da bayilmadim ama bu varken Şunu seçtiler İkisiyle de eleneceklerdi gerçi ahaha Cidden grup göndermek zorundasınız diye ebudan tehdit mi ediliyor bu ülkeler?!!! Şarkıya gelirsek san Marino bildiğimiz gibi yine kötü.
    1 point
  20. Jann’ın parçası çok hoşuma gitti benim. Baya farklı bir tarz, sahnelemesi ve canlısını merak ediyorum. Ama korona yüzünden yarışamayan ablanın bayık şarkısını seçecekler gibi duruyor, hayırlısı.
    1 point
  21. İtalya bu sene çok sarmadı beni. 2013'teki şarkısı daha güzeldi. Sesi güzel ama bağırıp duruyor şarkı boyunca.
    1 point
  22. Beğendim ben bunu. Geçen seneden çok daha iyi. Şarkının benliğini bozmadan daha profesyonel bir sound için ufak bir revamp olabilir.
    1 point
  23. Kuuma ne kötü sonuç aldı öyle, ne güzel şarkıydı. Bu şarkıyı pek beğenmiyorum ama ikinci olan şarkı öyle rezil ki bir şey diyemiyorum. En azından eğlenceli ne diyelim. Estonyaların, Litvanyaların arasında uyandırır bizi kulağımızı sike sike.
    1 point
  24. Son senelerde en beğendiğim Avustralya şarkısı olabilir
    1 point
  25. Pek beğendim ben bu parçayı. Sahnesinin abartılı olmaması da hoş.
    1 point
  26. Ben de bu kızı nerden tanıyorum diyorum Şarkı hoşumsu, keşke nakaratta daha az tekrara düşse ama.
    1 point
  27. En iyisi seçilmiş bence kızın seside iyi
    1 point
  28. Bu şarkıyı sevdim mi sevmedim mi hala anlayamadım. Biraz daha dinlemem lazım.
    0 points
  29. Bu şarkıda eksik olan birşeyler var birkaç kez dinledim fazla sarmadı beni.
    0 points
  30. 0 points
  31. Tik Tokçuymuş sanırım. Şarkı da öyle boş bir şarkı. Canlıda sesi duyulmuyordu kayıtlı seslerden bakalım ESC'de nasıl olacak. Final zor görünüyor gibi geldi bana yine Danimarka için. Danish Girl'ün süper finale bile kalamamasını pek anlamadım ama.
    0 points
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...