İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

11-03-2021 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. Bi kez daha Senhit'in şarkısını çalıp Adrenalina'yı açıklasa da efsane olsa keşke
    3 points
  2. 6 şarkı da vasatti en vasatini seçmişler. Neyse iyi oldu bu özenti kızdan erken kurtulduk bu sene. Imaginary her yerde seviliyordu o seçilir diyordum. Guya fanlarin görüşünü alacaklardi. fanlarin görüşünü nereleriyle aldılar merak ettim.
    3 points
  3. Böyle bir şans bir daha ellerine geçmezdi. Geçen sene şarkılarını açıkladılar, reaksiyonları gördüler; bu sene o doğrultuda hazırlık yapabilirlerdi. Hepsi işin kolayını seçmiş doğrusu.
    2 points
  4. Ülke ve temsilcilerin çoğu asıl hünerlerini geçen sene gösterdikleri için bu seneyi pek sallamamışlar. Zaten ülkelerinde çoğu pandemi koşullarında falan ev sahipliği yapmak da istemiyordur. Gerçekten kalite geçen seneden de düşük.
    2 points
  5. Slovenya sonuncumdu ama Kuzey Makedonya ile yarışırlar herhalde son sıram için. Hayır yani insan hiç mi ders çıkartmaz geçen seneden? 1 sene vaktiniz vardı şarkı hazırlamak için be. Geçen seneki temsilcilerin çoğu bu sene batırmış olayı iyice. Normal dönemde kanal teklif gönderiyo en fazla 3-4 ay süre oluyo şarkı çıkartmak için. 1 seneniz vardı dile kolay. Herkes yan gelip yatmış toto büyütmüş karantinada. O sürede ne şarkılar çıkardı halbuki. Berbatlık konusunda 2006'yla yarışır bir sene bizleri bekliyor.
    2 points
  6. Gidip tüm anketlerde sonuncu (6.) olan şarkıyı seçmek de gerçekten cesaret ister
    2 points
  7. Bu Belarus'un kaçıncı defa başına geliyor ya 2005'ten bu yana şarkı değiştirmedikleri bir sene var mı doğru düzgün?
    2 points
  8. Jendrik cidden çok güzel bir enerjiye sahip ve kendisiyle dalga geçmeyi de iyi biliyor. Bence o da kendisinin farkında, bu farkındalık şarkıya ayrı bir güzellik katıyor. Sonucu ne olur bilmem ama şarkıyı dinledikçe daha çok eğleniyorum :D
    2 points
  9. Şarkıyı ilk dinlediğimde geçen seneden dolayı beklentim daha büyük olduğu için açıkçası çok beğenememiştim ama dinledikçe doğrusu bende sevmeye başladım. Eğlenceli bir canlı performansla ilgi çekebilir.
    2 points
  10. Ebu belarustan şarkıyı yeniden düzenlemesini ya da yeni bir şarkı seçmesini istedi. Bu haliyle yarışması kurallara aykırı bulundu
    2 points
  11. EBU, resmi Eurovision kanalından kaldırmış videoyu.
    2 points
  12. 2 points
  13. Bu şarkı ihraç edilmesin ya drama istiyorum
    2 points
  14. Klasik UK şarkılarından işte. Yine iddiasız ve sıradan.
    2 points
  15. 1 point
  16. Bu şarkıya yorum yapmamışım hiç. Şarkı belli olduktan sonra kesin listemde gerilerde kalır diyordum ama o kadar vasat ve kötü şarkılar geldi ki normalde olması gerekenden daha yukarılara çıktı :) Ayrıca bu yıl dil değişikliğine gitmemelerine de sevindim, doğrusunu yaptılar.
    1 point
  17. Keşke Dotter kazansa benimde favorim o ama sanki zor gibi. Tusse'nin şarkısının hem halktan hem de jüriden oy alabilme potansiyeli var. Açıkçası Voices'ı o kadar da kötü bulmadım ben. Eric Saade de alırsa ona da çok soğuk değilim doğrusu sahnede izleyince fena gelmedi onun şarkısı da. The Mamas'ın şarkısı kötü değil ama geçen senekinin altında bence.
    1 point
  18. Ben bu sene İzlanda'nın 2008'de fanlar tarafından çok sevilen şarkısını 2010 yılında tekrar yarışmaya göndermesi tarzında olaylar bekliyordum. Kimse de tutup "Aaa bu şarkı sevildi, bir kaç armoni değişikliğiyle aynısını gönderelim işte" dememiş, ilginç.
    1 point
  19. Tusse kazanmasın ya, şarkısı bir hayli leş Dotter ve Eric Saade'yi destekliyorum burda; ikisine de tamamım. Mamas da unutulmasın, bence onların da tekrar kazanma ihtimali var ki, şarkıda iş olmasa da canlı performanslarıyla önplana çıkıyorlar yine.
    1 point
  20. MF degil de bu sene norveç mgp sinde yarışan Raylee'nin hero'suna benziyor
    1 point
  21. Pek sürpriz çıkacak gibi durmuyor burada Tusse kazanacak gibi gözüküyor.
    1 point
  22. Bu sene, geçen seneden ders çıkartan tek temsilci. Stefania dışında tüm eski temsilciler geçen seneki şarkılarına nazaran daha zayıf şarkılarla gelmişler. Ama bu kız dersine iyi çalışmış. Listemde ilk 5'e oynamaya başladı. Dinledikçe daha da çok beğendim. MF şarkılarına benziyor sanki.
    1 point
  23. Oynak bir şarkı gelecek bunlardan herhalde, beklenenin aksine. Görseller öyle gibi duruyor.
    1 point
  24. Aynen. İtalya ve Almanya güzel big 5'ta bi
    1 point
  25. Evet ya enerjiside süper big 5 te italyadan sonra Almanya benim için çok iyi
    1 point
  26. Nedense ben bu yıl Makedonya'dan umutluyum. Eli ayağı düzgün bir şarkıyla gelebilirler.
    1 point
  27. Geçen seneden iyi hoş şarkı ama beni etkilemedi. Nakarattaki bilindik müzik sıktı. Son sıralarda kalabilir yine Uk
    1 point
  28. Tabi oylama sonuçları nasıl bilmiyorum ama sonuçta yine kararı kendileri vereceklerse oylama yapmanın ya da görüş almanın pek bir mantığı yoktu açıkçası. Bence de bu şarkı öyle kötü bir şarkı değil bu arada ilk kez dinlediğimde sarmamıştı beni ondan sonra da dinlememiştim doğrusu ama tekrar bugün dinleyince fena gelmedi bana da. Yine de daha iyileri varken bu şarkı olmayabilirdi. Neyse artık yarışmada göreceğiz nasıl bir sonuç alacağını.
    1 point
  29. Bulgaristan hiçbir zaman "şarkımızı oylama ile seçeceğiz" demedi ki, sadece "siz dinleyicilerin şarkılar hakkında görüşlerini alacağız" dediler. Web sitesinde her şarkıyı beğendiğini de dile getirebiliyordun, bunun tek seçim kriteri olacağını da söylememişlerdi ama. Bence de var olan şarkılar içinden bu gelmemeliydi ama kötü bir şarkı değil. Olan cidden geçen seneki şarkısına oldu, bir daha da sanmıyorum öyle bir şarkı yapabilsin.
    1 point
  30. Bu senenin YouTube kanal intro müziği de gelmiş.
    1 point
  31. Belarus kanadında ortalık biraz karıştı :) Eurovision haber siteleri tek tek Belarus'un şarkı seçimi hakkında açıklamalar yapıyor ve yarışma süresince Belarus'la ilgili hiçbir haberi yayınlamayacağını bildiriyorlar. BBC'den Daniel Rosney konuyu araştırdıklarını dile getirmiş. Ayrıca "The Belarusian Culture Solidarity Foundation" da şarkının EBU tarafından inceleneceğini söylemiş.
    1 point
  32. Bunlar güya oylamayla şarkıyı seçeceklerdi millete oy kullandırıp kendi bildiklerini okumuşlar. Açıkçası ben bu şarkıyı bir kez dinleyip geçmiştim daha iyi şarkılar var bu şarkıyı seçmezler diye düşünüp bir daha dinlememiştim doğrusu. Bu şarkının kazandığını öğrenince tekrar dinledim yani benim listemde yine öyle çok gerilerde olmaz arada açar dinlerim ama yarışmada en kaybolup gidebilecek şarkı da belki buydu. Neden böyle bir seçim yapmışlar doğrusu anlamadım.
    1 point
  33. Hiç ses seda yok bunlarda. INFE Azerbaycan da haber vermemiş hiç.
    1 point
  34. 1 point
  35. Çok iyi,beğendim.Gümbür gümbür geliyor Helenler.Hafif 80'ler ve melodifestivalen havası hissetttim.
    1 point
  36. 1 point
  37. Her sene bu sene BK'dan çok iyi bi şey çıkçak diyoruz sonra ağzımızın payını alıyoruz
    1 point
  38. Şarkı güzelde ,hakikaten kadın çok meymenetsiz.Düşünsenize sizinle fotoğraf çektirebilir miyiz?kadında aynı surat
    1 point
  39. Çok beğendim bu şarkıyı, geçen seneki şarkılarını da çok seviyodum. Umarım Litvanya iyi bir derece alır bu sene
    1 point
  40. Çok korkuyorum yine ballad ile gelecekler diye
    1 point
  41. Reytingleri düştüyse, Cem ve Yiğit'i transfer etselerdi hissim :lutfettin:
    1 point
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...