İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

07-03-2021 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. Bizim şarkılara da benziyor ama daha çok İsrail'in o kendine has Orta Doğu ezgilerini kullanarak yaptığı şarkıları anımsattı bana o açıdan öyle dedim.
    4 points
  2. Şarkı burada mevcut. Gizlenmiş İçerik İsrailden beklediğim etnik hafif ortadoğu tınılı şarkıyı San Marino'nun göndermesi şokunu yaşıyorum. Türkiye Yunanistan İsrail gibi ülkelerden gelebilecek bir şarkı olmuş. Ben çok sevdim. Umarım top 10 yapar.
    4 points
  3. San Marino aşmış kendini bak sen şunlara :D beğendim cidden bu kadarını beklemiyordum açıkçası Bana da İsrail'i anımsattı ezgisi İsrail'den duymadığımızı kimlerden duyuyoruz bravi
    3 points
  4. Fuego ve 2000'li yıllar Eurovision şarkılarının karışımı gibi bir şey olmuş. Eğllenceli bir şarkı. Sarhat'tan daha iyi bi derece alır artık. Bu kadın 10 sene önce katıldığında ayaklı mikrofonla bile şarkı söyleyemiyodu nasıl hem dans edip hem şarkı söyleyecek merak ettim. Her ulusal finalde şarkısı olan besteci ekibin tamamını bir araya getirmiş şarkı için. 10 tane yazarı var şarkının. Herkes bir kelime yazdı herhalde. Sahnelemesini Apayrı döneminde Hande Yener'le çalışan Luca Tommassini yapacakmış.
    3 points
  5. Irama 5. bitirdi. Ermal Meta 3., Francesca Michielin bir kez daha 2. olarak yine rock bir şarkıya kaybetti ve Maneskin kazandı. ETSC'den ESC'ye. Birinci sırama hoşgeldin biricik favorim. Sonunda adam akıllı bir şarkı çıktı! Canlı performanslarına hayran kaldım ayrıca, o nasıl enerjidir? Maşallah.
    3 points
  6. Unbelievable Unbeatable A miracle Unbreakable Shakable Unsavable Karıncaya can veren, garibanın umudu Rabbim, bizi artık bu Dream Team denen insanların zulmünden kurtar.
    3 points
  7. 2 points
  8. Polonya devlet kanalı TVP, temsilcisini ve şarkısını 12 Mart'ta yayınlayacak.
    2 points
  9. 4/4 yapmam şoku edit: yok ya 3/4 yapmışım ama iyidir
    2 points
  10. Çiçek Çocukların final canlı performansı: Gizlenmiş İçerik
    2 points
  11. Evet. Geçen sene de Luca'yla çalışmıştı.
    1 point
  12. 1 Belçika 2 İtalya 3 Litvanya 4 Romanya 5 Ukrayna 6 Fransa 7 Avustralya 8 Norveç 9 İrlanda 10 San Marino 11 İsrail 12 Kıbrıs 13 Portekiz 14 Danimarka 15 Almanya 16 İspanya 17 Moldova 18 Çek Cumhuriyeti 19 Hollanda 20 Arnavutluk 21 Estonya 22 Hırvatistan 39 Sırbistan 40 Finlandiya 41 Slovenya
    1 point
  13. Final akşamı için yayın yapacağız takipte kalın :)
    1 point
  14. Herkes Türkiye Eurovision'a dönmüş diyo, sen İsrail diyosun
    1 point
  15. Şarkı yazarlarıda bu seneki mfye kapak atan joy deb linnea deb
    1 point
  16. 1 point
  17. İsrail işi bir şarkı olmuş doğrusu bende güzel buldum enteresan şekilde.
    1 point
  18. Güzel şarkı valla. Şaşırdım. Sırbistan'ın leş şarkısında 2000'ler tadı buldum diyorsunuz ya, o değil; bu işte.
    1 point
  19. Millet anadiline dönüyor (Danimarka) Portekiz ise tabuları kırıp ingilizce gönderiyor, ilginç... Klasik bayık portekizce şarkılarının ingilizceye çevrilmiş hali gibi. Bunlar adam olmaz. kırk yılda bir şarkı beğenmiştim Çancao'dan onu da seçmediler. "Saudade" etnik ve fado tarzına yakın bir şarkıydı o seçilmeliydi. Seçselerdi yıllar sonra portekiz listemde olurdu.
    1 point
  20. 5 şarkı beğennmiştim beşincim seçilmiş. Hoş şarkı ama daha iyileri varken ki Irama gibi bir şey varken seçilmemeliydi. Hoş şarkı ama bence top 5 lik iddialı bir şarkı değil. İtalyanın oy potansiyeli iyi top 10 yapacaktır. Finlandiya kırk yılda bir güzel bir rock ile katılıyordu İtalya gitti Finlandiyaya rakip olacak zamanı buldu. İtalyanın rock'ı daha yerel tarzda gerçi sanırım dilden dolayı böyle hissettiriyor. Finalndiya daha evrensel geliyor kulağa ya da daha bilindik.
    1 point
  21. Gayet eli yüzü düzgün bir şarkı. Çoğu ülkeden iyi en azından. Altyapısı doyurucu. Joke entry tadında, ben kötü bulmadım. Hoş.
    1 point
  22. Ben de fena bulmadım şarkıyı, fakat stüdyo versiyonu daha iyi.
    1 point
  23. 80'ler geri geliyor.Güzel bir seçim tebrikler Danimarka.
    1 point
  24. 1. Fransa 2. Finlandiya 3. İtalya 4. Litvanya 5. Romanya 6. Belçika 7. Ukrayna 8. İrlanda 9. Kıbrıs 10. Avustralya 11. İsrail 12. Portekiz 13. Slovenya 14. Norveç 15. Almanya 16. Arnavutluk 17. Estonya 18. İspanya 19. Hollanda 20. Hırvatistan 21. Moldova 22. Çek Cumhuriyeti 23. Danimarka 24. Sırbistan
    1 point
  25. Portekiz özelinde bence fena değil şarkı. İleri de listemde daha yukarılara da çıkabilir duruma göre.
    1 point
  26. Maneskin'in şarkısını da beğenmiştim ama Ermal Meta, Annalisa, Francesca Michelin & Fedez bunlardan biri kazanır diye düşündüğüm için açıkçası pek beklentim yoktu. Yarışmada başarılı olabilecek bir şarkı yolladı İtalya gerçi benim favorim Annalisa'ydı ama bu da güzel şarkı. Listeme 3. sıradan giriş yapmış oldu.
    1 point
  27. Genel olarak şarkı kalitesi vasattı ama yine de bundan daha iyileri vardı. Seçe seçe bunu seçmişler. 2. Yarı final'de yarışacak ama orada bile final şansı düşük.
    1 point
  28. 8 şarkıdan 6 sı berbat 2 si ortalamaydı. O ikisinden birini seçmek varken bu saçmalık ne yahu? Hoşgeldin 1985! Elenir gider Danimark bu sene.
    1 point
  29. 1. Dotter 2. The Mamas 3. Paul Rey 4. Danny Saucedo 5. Arvingarna 6. Clara Klingenström 7. Charlotte Perelli 8. Klara Hammarstöm 9. Tusse 10. Eric Saade 11. Anton Ewald 28. Alvaro Estrella (Alvaro bu ne mk? Bunun değil final, yarı finallerde bile olmaması lazımdı.)
    1 point
  30. Finale kalan yarışmacılar: -Alvaro Estrella -Paul Rey -Clara Klingenström -Klara Hammarström
    1 point
  31. En zorlu düello Efraim ve Klara arsındaki. Dİğerleri neredeyse bariz belli. İkinci şans için İsteklerim DUEL 1 Alvaro Estrella – "Baila Baila" (latin ezgili şarkı olmadan final olmaz) Lillasyster – "Pretender" DUEL 2 Frida Green – "The Silence" Paul Rey – "The Missing Piece" (eh bu da vasat ama finalde yer kaplasın) DUEL 3 Eva Rydberg & Ewa Roos – "Rena rama ding dong" (finale kalsınlar diye en zayıf rakiple eşleştirilmiş) Clara Klingenström – "Behöver inte dig idag" DUEL 4 Klara Hammarström – "Beat Of Broken Hearts" Efraim Leo – "Best Of Me" (ikinci şansa kalması bile saçmalıktı)
    1 point
  32. Sanremo'nun son gecesinde İtalya'yı Eurovision'da temsil edecek isim belli olacak. TSİ 22:00 Gizlenmiş İçerik
    1 point
  33. Festival Da Canção'da 10 adaydan oluşan final heyecanı yaşanıyor! TSİ 00:04 Gizlenmiş İçerik
    1 point
  34. Bunlar hiç bu kadar bekletmezdi.Polonya ve Belarusta belirsizlik var.Çekilirlerse şaşırmam ama Belarus tvsi en son pandemiden dolayı uygun bir zamanda ulusal final yapacağız demişti.
    1 point
  35. Şarkı alımı falan yaptı bunlar çekilmezler. Yine Zena seçildi falan diyolar.
    1 point
  36. Şaka gibisin Melodifestivalen Tess'i 5. olarak eledin ya,Ne diyeyim.Mamas'ı sevmedim.Yine birinci yapacaklar bunları. Hiç böyle 2.şans felanda yapmasınlar tüm büyük isimleri finalde yarıştır bitsin bu iş.Evet eric'in finale çıkacağı belliydi. Hiç öyle dotter,eric,charlotte,Tusse,Danny yazmayın.Mamas bu gece işi bitirdi. Kalbim Charlotte yada Eric diyor.Tusse çok kuvvetli,2.olur.Dotter seçilirse de benim için olur ama kazanan Mamas olacak.
    1 point
  37. Mamas geçen seneden bile kötüydü. O şarkıyı da sevmezdim ama bunun melodisi bile yok dümdüz. Finalde boşa yer kaplayacak. Eric gecenin en iyisiydi. Şaşırtmadı. Tarz değiştirmiş iyi de olmuş. Sting ya da Populer gibi iddialı değil ama yine iyiydi. Efraim ikinci şansa kalır diyordum öyle de oldu. Final için konuşursam açık ara Dotter kazanmalı. Dotter olmazsa Eric kazansın o da olmadı Anton. Son ihtimal Tusse. Çok büyük ihtimalle Tusse seçilecek..
    1 point
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...