İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

24-01-2021 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. The Roop işini biliyor daha çok 80lere ait bir şarkı göndermiş.Eurovision fanlarının ve 80ler hayranlarının beğenebileceği bir şarkı ve hoş ,en azından kötü değil.Düzenlemeye ihtiyacı varmış gibi duruyor.Yarışmada ilk 10'a rahat girebilir.ilk 5 için diğer şarkıları beklemesi gerekecek ama işi kolay değil.Önceki sene katıldığı şarkı daha vurucuydu bu biraz daha soft kalmış.Yarışmaya renk ve heyecan katacağı kesin. Bu arada iyi ki Litvanyalı değiliz,her hafta Eurovision programı var,ulusal elemeniz var.ekran başına geçiyorsunuz ve sükut-u hayal.Allah korumuş bizi.
    3 points
  2. Kıbrıs Rum Kesimi’nin devlet kanalı CyBC, Kasım ayında “El Diablo” adlı şarkısıyla Elena Tsagrinou’nun temsil edeceğini açıklamıştı. Elena Tsagrinou sosyal medya hesabından şarkının 24 Şubat’ta yayınlanacağını açıkladı. Şarkının klip çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. “Bundan bir ay sonra, “El Diablo”nun video klibi elinizde olacak, klibin provalarına başladık ve gerçekten en yaratıcı, zorlu ve aynı zamanda güçlü bir an. Paylaşmak için sabırsızlanıyorum.” Elena’nın şarkısı Jimmy Thornfeld, Laurell Barker, Oxa ve Thomas Stengaard tarafından yazılıp bestelendi bu isimler aynı zamanda “She Got Me”, “Only Teardrops” ve “You Let Me Walk Alone” gibi şarkıların yazarı ya da bestecisiydi. Şarkının konusu ise El Diablo kadar kötü birine aşık olmak. Genç şarkıcı Eurovision sahnesi için daha önce 2014,2016 ve 2018 yıllarında Avusturya’nın sahnesini hazırlayan Marvin Dietmann ile çalışacak.
    1 point
  3. 2. yarı-finalde çok kolay raylee'in kazanacağını düşünüyordum hatta sadece şarkısını hiçbir şov yapmadan okusun banko kazanır diyordum ama iyi ki şovunu yapmış.Yarışmadan önce psycho şarkısını hiç beğenmemiştim, bana biraz amerikan varii gelmişti ama Daniel sahnede iyi iş çıkardı.Dün gece son düelloda raylee'nin rahat kazandığını düşünmüyorum.sahne şovlarının gecesi gibi geldi dünkü yarışma.
    1 point
  4. Blind Channel'ın "Dark Side" şarkısı Eurovision'u kazanma potansiyeli çok yüksek bir şarkı.Benim 2 korkum var.Birincisi sahnede solist şarkıyı iyi söyleyecek mi,ekrana kendini yansıtabilecek mi? aslına bakarsanız bunda fazla korkum ve endişem yok.Rock grupları genelde konser alışkanlığı fazla oldukları için sahneyi doldurabiliyorlar.Benim esas korkum Melankolik Fin halkı.Şimdi gidecekler aklımızın ve hayalimizin ucundan bile geçmeyeceği bir şarkıyı seçmeyi başaracaklar.ne de olsa SUOMİ
    1 point
  5. Pabandom Is Naujo’da ulusal final heyecanı devam ediyor. Bu akşam 10 yarışmacı performansını sergiledi ve sadece 5 yarışmacı yarı finale yükseldi. Yarı finale yükselen 5 yarışmacı jüri ve halk oylaması ile belirlendi. COVID-19 nedeniyle performanslar önceden çekildi ve jüri üyeleri sanatçıların sahne alacağı stüdyodan tamamen ayrı bir stüdyoda aracılığıyla yarışmayı takip etti. Adaylar 1.UnoBand – “Eisiu” 2.Rapolas Meškauskas – “Degam” 3.Sunday Afternoon – “Open” 4.Aistė Brokenleg – “Home” 5.Cosmic Bride – “Solitary Star” 6.Norbertas – “Man in Need” 7.Gebrasy – “Where’d You Wanna Go?” 8.Evita Cololo – “Be paslapčių” 9.Gabrielius Vagelis – “My Guy” 10.Gabrielė Goštautaitė – “Freedom” Yarı finale yükselen adaylar 1.Gebrasy – “Where’d You Wanna Go?” 2.Gabrielius Vagelis – “My Guy” 3.Evita Cololo – “Be paslapčių” 4.Norbertas – “Man in Need” 5.Aistė Brokenleg – “Home” Takvim Yarı Final: 30 Ocak Büyük Final: 6 Şubat
    1 point
  6. Finlandiya UMK-2021 şarkıları Eurovision paylaşımları bölümüne eklenmiştir.
    1 point
  7. Sözleri 13 yaşında ergen biri tarafından yazılmış gibi. Bestesi rock müzikten anlamayan birinin rock müzik nedir sorusuna cevabı gibi. Çok itici bi şarkı. Letonya 2017'den ne kadar tiksindiysem, bundan da o kadar tiksindim.
    -1 points
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...