İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

08-02-2018 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. burayı da verikledim. herkes sussun şindi fransama odaklam :nasilcikiyorum:
    4 points
  2. oylucam şu etsc şarkıları bitsin bi de tşy oylaması
    4 points
  3. @Reyiz bir ateşte sönüvericek bir çiçek ama @Troliçe öyle mi :bitchdont:
    4 points
  4. Loreen elendi arkadaşlar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    4 points
  5. Bence de Mariette alacak bu sene. Söylentilere göre Bjorkman, Alcazar'ın katılımını reddetmiş Melodifestivalen'e. Hatta şarkı da bugün yayınlandı. Yarışsalarmış bu sene kazanırmış Alcazar.
    4 points
  6. Ayol yarışma başlamadan söyledim adet yerini bulsun diye yapılıyor mf sadece MARIETTE iyi Gelip Açık Ara Alıcak Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    4 points
  7. AVLU DİZİSİNİN KONUSU yılların sağır kaldığı adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini konu alıyor. “Avlu” özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu’da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor. Güçlü prodüksiyonu, hayata dokunan hikayesi ve usta oyuncu kadrosu ile “Avlu” çok yakında Star’da başlıyor. AVLU DİZİSİNİN OYUNCULARI Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı, Ruçhan Çalışkur, Deniz Barut, Eslem Akar, Şeyla Halis, Ayça Damgacı, Onuryay Evren Tan, Hülya Şen, Ümmü Putgül, Efsane Odağ, Mihrimah Cankur, Çiğdem Benli, Billur Pınar Yılmaz, Hüseyin Turunç..
    3 points
  8. Betfair'e güncelleme gelmesini bekliyorum oranlar aynı :bibak: Prova videoları düşmüş şimdi, bakıcaz :tabitabi:
    3 points
  9. 3 points
  10. 3 points
  11. bu yf de berbat. sanırım margareti sevdiğim için şarkısı bana hoş geldi.
    3 points
  12. Adayların açıklanmasına daha 1-2 ay varken MF üzerinden reklam yapmaya çalıştılar. Sosyal medyada ve diğer basın organlarında "Bir araya mı geliyoruz? Ne için dönüyoruz?" diye açıklamalar yaptırdılar ve MF'ye döneceklerini basına sızdırdılar. Adayların açıklanmasına 1 hafta kala da haber çıktı işte işin sürprizini bozuyorlar diye çıkarıldılar adaylar arasından diye. Deli gibi para yatırılmış bir organizasyon MF. Bu tarz detaylara takılmakta haklılar.
    3 points
  13. Alcazar'ın MF'ye alınmaması konusunda haklıydı bence SVT. Şarkılar ilk haftanın yarım tık daha iyisi. Yalnız koreografiler çok zayıf kalmış gibi bu yarı finalde. Bir Benjamin Ingrosso da çıkmamış bu YF'den. İlk 4 çok belli ama hangileri DTF, hangileri AC olur bilemiyorum. Samir ve Viktor, AC olusa ve Björkman bunları Sigrid'in karşısına koysa da İspanya ulusal finaline dönse işler.
    3 points
  14. Alcazar'ın şarkısı kendileri gibi çok 2008'de kalmış, hiç sevmedim ben. Ama abartılmış baya fanlar tarafından.
    3 points
  15. Olivia Eliasson'dan umutluyum bu sene. 4. yarı finalde yarışacak. Şarkısını da Astrid S yazmış. Astrid'in şarkılarını çok severim onlara benzeyen bir şeydir umarım.
    3 points
  16. Alcazar'ın MF'ye alınmayan söz konusu şarkısı :
    3 points
  17. Dotter yarıştı mı? Bence hepsinden daha güçlü bi aday. :tabiiki: 2 şarkısıyla da madalya aldım ETSC'de. Bir şarkısı da yedekte duruyo, yakında yollicam :tabitabi:
    3 points
  18. Mf ölsün bi zahmet. Çok göze batıyodu son iki senedir salak saçma şarkılarla top 5 yapmaları. Oy tablosunun sağ tarafında kalsınlar biraz da. Bu arada şarkıları dinlemedim. Genel bahislerde Liamoo birinciydi en son.
    3 points
  19. Liamoo: İddialı birşey bekliyordum bildiğin 2010 pop'u olmuş, beğenmedim. Kazanamaz bu şarkıya. Margaret: Tam 2. şanslık bir şarkı yapmış. Cool Me Down daha güzeldi, bence Margaret'in en kötü şarkısı. Samir & Viktor: Rezil bir şarkı ama beğendim. 2.şansta olurlar muhtemelen, şarkılar kötüyse direkt final de olabilir. Mimi Werner: İçlerinden en çok ümit veren Songburning oldu. Bu sene elenmez gibi gözüküyor. Stiko Per Larrson: Fena değil gibi, pek bir şey anlamadım. Ida Redig: Güzel gibi. Jonas Gardell: Bu adam bir yerden tanıdık geliyor ama hatırlayamadım. Şarkı da sonunculuk adaylarından biri bence. Özetle bu yarı final, ilk yarı finalden daha zayıf gibi gözüküyor. Bu yarı finalden kimin finalde birincilik yarışında olacağını hiç kestiremedim.
    3 points
  20. İkinci yarı final şarkılarının kısa tanıtımları buyrun bakalım :icimegir: [h=4]1. SAMIR & VIKTOR – “SHUFFLA”[/h][h=4]2. IDA REDIG– “ALTTING SOM VI SA”[/h][h=4]3. JONAS GARDELL – “DET FINNS EN VAG”[/h][h=4]4. MARGARET– “IN MY CABANA”[/h][h=4]5. STIKO PER LARSSON – “TITTA VI FLYGER”[/h][h=4]6. MIMI WERNER – “SONGBURNING”[/h][h=4]7. LIAMOO – “LAST BREATH”[/h]
    3 points
  21. Oylamaya katılanlar Mustafa Uğur Melih Cem Züreyfa Onuriçe 4üncütekil Pınarell Aykut Afka @Rapture @Sino oylarınızı bekliyorum
    3 points
  22. Ne OITNB'i? Olsa olsa "Parmaklıklar Ardında" olur :hihitabi:
    3 points
  23. OITNB gibi olacağını sanmıyorum bizim ülken dramaqueen biraz
    3 points
  24. ORANGE IS THE NEW BLACK' İ ANDIRIYOR SANKİİİ
    3 points
  25. 3 points
  26. 2. şansta 3 eşitlik var lütfen oylayınız
    3 points
  27. Diğer yarı finalden kat kat iyi ve zorlu bir yf mimi ile ida çekişir gibi geliyor ilk 4 e girebilmek için LIAMOO samir viktor margaret ilk 3te olur
    2 points
  28. ben fena bulmadım Slow bir şarkıyla katılacak gibi bence.
    2 points
  29. Katılsalar da iş yokmuş zaten şarkılarında iyi olmuş :hahay:
    2 points
  30. Neden alınmadı ki Alcazar MF'ye, o mesele ne?
    2 points
  31. Alcazar mı kaldı yıl 2018 :hahay: Dotter haftaya sanırım 3. yfde :evetevet: Merakla bekliyorum şarkısını umudum onda :tabitabi: Mariette'yi sevmiyorum maalesef :agzinaedem:
    2 points
  32. O değil de, ya Mariette de bok çıkarsa napıcaz :hahay: Loreen keşke bu sene katılsaymış MF'ye :sictikyine:
    2 points
  33. şarkılar yine berbat. bu sene mf ölmüş dmgp izlenecek anlaşıldı. Liamoo ne kadar yakışıklı maşallah
    2 points
  34. İsabell seçilse yine iyi, büyük ihtimal ya Groome'yi seçecekler, ya da The Voice kazananı Marta'yı seçecekler. Marta şu an bayağı popüler Polonya'da. Juride de kesin sonuncu oluyorlar zaten kaç senedir. :goruruz: Fleeting Moments'e de klip çıkarsınlar da Polonya'ya döneyim artık. :guldurdun:
    2 points
  35. Izabelle halkta 12., jüride sonuncu olsunlar da akılları başlarına gelsin :agzinaedem: @Rapture 180 sonrası Polonya'yı alıp o şarkıyla birinci oluyosun bu kdr :evetevet:
    2 points
  36. Bu listeyi yapmak için ekstra 2 gün istediler, şuna bak. :aaanapiyosunuz: 1. Saszan – „Nie chcę ciebie mniej” 2. Monika Urlik – „Momentum” 3. Isabel Otrebus – „Delirium” 4. Ifi Ude – „Love is stronger” 5. Future Folk – „Krakowiacy i górale” 6. Gromee feat. Lukas Meijer – „Light me up” 7. Marta Gałuszewska – „Why don’t we go” 8. Pablosson – „Sunflower” 9. Maja Hyży – „Skin” 10. Happy Prince – „Don’t let go” Fleeting Moments yok, Reborn yok :sictikyine: Birinci olmak istemiyorlar demek, kendileri bilir.
    2 points
  37. Saara Aalto'nun ilk şarkısı ''Monsters'' sızdırılmış. Gizlenmiş İçerik
    2 points
  38. Malta Birlesik Krallik Cek Cumhuriyeti İsvicre Fransa İspanya Arnavutluk
    2 points
  39. 1. İspanya 2. Çek Cumhuriyeti 3. Fransa 4. Malta 5. Birleşik Krallık 6. İsviçre 7. Arnavutluk
    2 points
  40. [h=3]Dünya gündemi[/h] #EurovisionYouDecide 25,1 B Tweet
    2 points
  41. 1 - Switzerland 2 - United Kingdom 3 - Czech Republic 4 - France 5 - Malta 6 - Spain 7 - Albanıa Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    2 points
  42. Sarkının nakaratı bi yerden tanıdık gelmiyormu sizede Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    2 points
  43. Özetle BBC ESC i önemsemiyorrrrrr
    2 points
  44. Büyük Salaklık Sürün İngiliz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    2 points
  45. Birinciliğe giden yolu Betfair açmıştı. Yine bildiler. Helal diyorum :evetevet:
    2 points
  46. Güzel İyi bir şarkı kazandı. Listeme de 2.sıradan giriş yaptı birleşik krallık
    2 points
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...