Illusion 15 Nisan, 2012 gönderildi Yazar 15 Nisan, 2012 gönderildi Be artık dinlemeyi kestim. Yoksa baya sıkacaktı
Uğur 16 Nisan, 2012 gönderildi 16 Nisan, 2012 gönderildi Beni baya sıktı o kadar dinledim ki Şimdilerde bıraktım sıkıldığım için ama Mayıs'ta yeniden başlarım sarmaya
Pixel 16 Nisan, 2012 gönderildi 16 Nisan, 2012 gönderildi Ben de sıkıldım ..telefonumdan sildim hatta dinlemiyorum artık çünkü sürekli ona denk geliyo öbür türlü kusucam artık.....bi kaç hafta geçsin baslarım yine...hatta yarısmada alınan dereceler bile onemli bu yüzden ona gore yüzüne bakmadıgım şarkılar bile oluyor :haha:
Mustafa 17 Nisan, 2012 gönderildi 17 Nisan, 2012 gönderildi Eurovision sahnesinde yeşil bir kıyafet giyeceğini açıklayan Loreen,Ayrıca sahnede hareketlerden çok sesine önem vereceğini açıkladı.
Melih 17 Nisan, 2012 gönderildi 17 Nisan, 2012 gönderildi Çuval Giyse İzlettirir O Kadar Sexi Ve Güzel Kız Değil Zaten Şarkısı Güzel Yere Oturarak Bile Sölese Oylarını Etkilemez
Uğur 17 Nisan, 2012 gönderildi 17 Nisan, 2012 gönderildi Yeşil mi? Koyu yeşil olur umarım, açık yeşil tonlarında bi elbise ı-ıhhh..
Illusion 18 Nisan, 2012 gönderildi Yazar 18 Nisan, 2012 gönderildi Sanmıyorum ki bundan farklı olsun.
Gencay 20 Nisan, 2012 gönderildi 20 Nisan, 2012 gönderildi [align=center] Loreen bugün saat 21.00 (TSİ) civarlarında Voice of Finland'da canlı performans sergiledi. Şarkı hakkında söylenen ''bilgisayarda yapılan müzik, başka hiçbir şeyden ibaret değil'' cümlesi, bu performansta çalınan çello ve kemanlar ile kırılmış oldu. Loreen ise bir ay önceki canlı performansının katlarca daha iyisini sergileyerek herkesi büyüledi! Voice of Finland jürileri ve Finlandiya halkının çoğu Loreen'i ayakta alkışladı. [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MbBTmNStpuM [/align]
Gencay 21 Nisan, 2012 gönderildi 21 Nisan, 2012 gönderildi Eğer bu performansının daha iyisini yarışmada sergilerse (bu performansın daha iyisi nasıl olur bilmiyorum tabi) 400 puanı geçmesi rahat olacaktır. Zaten ESC Nation'ın halk oylarıyla oluşan ankette 427 puan ile 1. sırada. 10 gündür de 400 puanın üstünde. Arkasında İzlanda 300 puan ile geliyor. Geri puanlar oldukça düşük zaten.
Gencay 21 Nisan, 2012 gönderildi 21 Nisan, 2012 gönderildi Pek belli olmaz. Bazı yabancı forumlarda ve sitelerde 'Dişi Rybak' olarak anılıyor.
Cem 21 Nisan, 2012 gönderildi 21 Nisan, 2012 gönderildi Neden dans edilmiyo bence tam dans şarkısı ya. Öyle sahnede durursa valla ben jüri olsam 12 vermezdim açıkçası
Uğur 21 Nisan, 2012 gönderildi 21 Nisan, 2012 gönderildi Rekoru kıramaz ama 1. olabilir. Çok fazla abartıyosunuz kanımca. Güzel şarkı ben de seviyorum, Loreen'i zaten severim.
Guest Soner 23 Nisan, 2012 gönderildi 23 Nisan, 2012 gönderildi Bence yarışmayı açık ara kazanamaz.. Çekişme olacak bence bu sene de.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap