Pixel 25 Şubat, 2012 gönderildi 25 Şubat, 2012 gönderildi ^^Eurovisionda da öyle bi olay varda MF'deki farklı ESC 1.leri bi kere daha katılınca yine kazanıyo Melodifestivaleni ama 3.ye katıldıklarında finale bile çıkamıyolar aaa dogru carola 2008 de andreas ile katılmısta tamam hatırladım bu arada o adam da yalama oldu artık kaçıncı katılısı bu....
Illusion 25 Şubat, 2012 gönderildi Yazar 25 Şubat, 2012 gönderildi ^^Eurovisionda da öyle bi olay varda MF'deki farklı ESC 1.leri bi kere daha katılınca yine kazanıyo Melodifestivaleni ama 3.ye katıldıklarında finale bile çıkamıyolar aaa dogru carola 2008 de andreas ile katılmısta tamam hatırladım bu arada o adam da yalama oldu artık kaçıncı katılısı bu.... 4 solo 1 Carola'yla toplamda 5 defa. İlk katılımı 2006'da yani 7 senede 5 defa katıldı
Pixel 25 Şubat, 2012 gönderildi 25 Şubat, 2012 gönderildi ^^Eurovisionda da öyle bi olay varda MF'deki farklı ESC 1.leri bi kere daha katılınca yine kazanıyo Melodifestivaleni ama 3.ye katıldıklarında finale bile çıkamıyolar aaa dogru carola 2008 de andreas ile katılmısta tamam hatırladım bu arada o adam da yalama oldu artık kaçıncı katılısı bu.... 4 solo 1 Carola'yla toplamda 5 defa. İlk katılımı 2006'da yani 7 senede 5 defa katıldı adam anlayamadı hala birinci olamayacagını.....yazık daha katılır heralde
Illusion 25 Şubat, 2012 gönderildi Yazar 25 Şubat, 2012 gönderildi ^^Eurovisionda da öyle bi olay varda MF'deki farklı ESC 1.leri bi kere daha katılınca yine kazanıyo Melodifestivaleni ama 3.ye katıldıklarında finale bile çıkamıyolar aaa dogru carola 2008 de andreas ile katılmısta tamam hatırladım bu arada o adam da yalama oldu artık kaçıncı katılısı bu.... 4 solo 1 Carola'yla toplamda 5 defa. İlk katılımı 2006'da yani 7 senede 5 defa katıldı adam anlayamadı hala birinci olamayacagını.....yazık daha katılır heralde 1 kere 3. bi kere 2. 1 kere 6. oldu. Carola'nın onu AC'ye düşürmesi dışında gayet iyi sonuçları vardı. Bu sene de Björn Ranelid sevdasının kurbanı oldu ama finale çıkar yine büyük ihtimalle
Pixel 25 Şubat, 2012 gönderildi 25 Şubat, 2012 gönderildi ^^Eurovisionda da öyle bi olay varda MF'deki farklı ESC 1.leri bi kere daha katılınca yine kazanıyo Melodifestivaleni ama 3.ye katıldıklarında finale bile çıkamıyolar aaa dogru carola 2008 de andreas ile katılmısta tamam hatırladım bu arada o adam da yalama oldu artık kaçıncı katılısı bu.... 4 solo 1 Carola'yla toplamda 5 defa. İlk katılımı 2006'da yani 7 senede 5 defa katıldı adam anlayamadı hala birinci olamayacagını.....yazık daha katılır heralde 1 kere 3. bi kere 2. 1 kere 6. oldu. Carola'nın onu AC'ye düşürmesi dışında gayet iyi sonuçları vardı. Bu sene de Björn Ranelid sevdasının kurbanı oldu ama finale çıkar yine büyük ihtimalle bence AD den çıkması gerekenler kesinlikle youngblood ve Timoteij.....aslında Andreas'ın sarkısı da eglenceli hos ama bunların yanında haketmiyor bence
Illusion 25 Şubat, 2012 gönderildi Yazar 25 Şubat, 2012 gönderildi Youngblood mı :siritma::siritma::siritma::siritma::siritma:
Pixel 25 Şubat, 2012 gönderildi 25 Şubat, 2012 gönderildi Youngblood mı :siritma::siritma::siritma::siritma::siritma: valla ben çok begendim
Illusion 25 Şubat, 2012 gönderildi Yazar 25 Şubat, 2012 gönderildi Youngblood mı :siritma::siritma::siritma::siritma::siritma: valla ben çok begendim Bence çok kötü. Ben de Dios gibi bi liste yapıcam ama ben finalden çok memnunum :pray:
Pixel 25 Şubat, 2012 gönderildi 25 Şubat, 2012 gönderildi [align=justify]dirrrektil finalde olanlardan favorilerim.....Soldiers-Ulrik Munther.......Molly-Why am I crying?.......veee Danny-Amazing tabiki de....!!!![/align]
Ladadidej 26 Şubat, 2012 gönderildi 26 Şubat, 2012 gönderildi Bence Loreen'e şans verilmeli bu yıl Molly de iyi bir derece almalı diye düşünüyorum
slow_lee 26 Şubat, 2012 gönderildi 26 Şubat, 2012 gönderildi İsveç bu sene başarısız olacak gibi gözüküyor.
Ulaş 26 Şubat, 2012 gönderildi 26 Şubat, 2012 gönderildi Benim durumum şuydu: Favorilerim ve sonuçları. deltävling 1 02på väg - #7 06salt & pepper - #6 08euphoria - till globen deltävling 2 04aldrig aldrig - #7 05stormande hav - andra chansen deltävling 3 04just a little bit - #6 05sanningen - #7 (e kız sahnede kütük gibi durursa öyle olur!) deltävling 4 03land of broken dreams - andra chansen 05goosebumps - #7 07why start a fire - till globen Yani sonuç olarak ikinci şans turlarında iki favorim Timoteij ve Dynatzy.
Pixel 26 Şubat, 2012 gönderildi 26 Şubat, 2012 gönderildi Benim durumum şuydu: Favorilerim ve sonuçları. deltävling 1 02på väg - #7 06salt & pepper - #6 08euphoria - till globen deltävling 2 04aldrig aldrig - #7 05stormande hav - andra chansen deltävling 3 04just a little bit - #6 05sanningen - #7 (e kız sahnede kütük gibi durursa öyle olur!) deltävling 4 03land of broken dreams - andra chansen 05goosebumps - #7 07why start a fire - till globen Yani sonuç olarak ikinci şans turlarında iki favorim Timoteij ve Dynatzy. soldiers ve amazing i nasıl elersin???? bu arada deltävling 2 den çıkan shot it out mükemmel olsaymıs
Illusion 26 Şubat, 2012 gönderildi Yazar 26 Şubat, 2012 gönderildi Benim aynen şu şekildeydi 1. Yarı Final Loreen (Finalde) Dead By April (Finalde) Sean Banan (AC'de) Afro-Dite 5. Marie Serneholt 6. 2. Yarı Final Ulrik (Finalde) David Lindgren (Finalde) Timoteij (AC'de) 3. Yarı Final Molly Sandén (Finalde) Andreas Johnsson (AC'de) Mattias Andréasson 5. Love Generation 6. 4. Yarı Final Charlotte Perrelli 5. Hanna Lindblad 7. Lisa Miskovsky (Finalde) Finaldeki Danny ve Björn Ranelid favorilerim olmasa da şarkılarını seviyorum az biraz
Ulaş 26 Şubat, 2012 gönderildi 26 Şubat, 2012 gönderildi soldiers ve amazing i nasıl elersin???? bu arada deltävling 2 den çıkan shot it out mükemmel olsaymıs Güzeller ama favorim değiller. Danny 1.'lik adayı olsa da bir In The Club değil bu şarkısı.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap