İçeriğe atla

İsveç 2012 : Loreen - Euphoria

Pinlenen İletiler

gönderildi

^^Ohaaaa bu hafta süper şarkılar var :D Du hast çok şaştım :D Dansa i neon 'u 2 yıl üst üste NF de dinlemek süper olcak :D

Bu arada Popular'ın Danny'e verilmesi bile SVT'nin Danny'i çoktan 1. ilan ettiğinin kanıtıdır :) Artık MF'ye de sinir oluyorum her zaman dediğim gibi TRT bir SVT iki :) 1.yi en başta kendileri belirliyolar.

Popular'ı başkası istemiş midir tartışılır ama SVT vermiyo şarkıları sanatçılar seçiyolar.

gönderildi

^^ O zaman Hanna Lindblad bir kez daha gözüme girdi :D çok severdim zaten aşık oldum artık

Aynen aynen :heart:

Bi de bu şarkısı da Manipulated kadar güzel olaydı :(

Ayrıca şok şok şok flaş flaş flaş :D

Popular'ın finaldeki cover'ını Helena Paparizou yapacak(mış) dedikoduları var

gönderildi

The Girl'ün finale çıkamadığına şaşırmadım çünkü Hero'dan bile kötüydü (ki Hero bile muhteşem bi şarkı değil, bence orta düzey bir pop şarkısıdır.)

gönderildi

The Girl'ün finale çıkamadığına şaşırmadım çünkü Hero'dan bile kötüydü (ki Hero bile muhteşem bi şarkı değil, bence orta düzey bir pop şarkısıdır.)

bence hero mükemmel....fakat o sene daha once eurovisionda 1. oldugu için oy atmadılar eminim...bu sefer de oyle oldu artık katılmasın yani.....bu sene gayet ve gayet danny nin hakkı :D

gönderildi

Matematiği bu kadar belli başka bir ulusal final yok.

gönderildi

Bence Hero, The Girl'den daha kötüydü. :D

Sonuç olarak, gösteri kurtarmadı. :D

-

Özetle sonuçlar:

deltvling4.png

gönderildi

^^Matematiği belli derken... Kimin ne olcağı belli olmuyor :D

MF'de mi? Yok artık. Sürekli aynı tarz şarkılar seçiliyor, aynı tarz şarkılar eleniyor. Sanırım bunun esas sebebi oylamanın genel olarak ciddi bir "ergen" kitlesi tarafından yapılması.

gönderildi

^^Matematiği belli derken... Kimin ne olcağı belli olmuyor :D

Charlotte yazık etti kendine ya :/ 2008'de 18. olduğunda ağlamıştım resmen şimdi de içim bi buruk bu kadına üzülüyorum hep

evet ben de neredeyse aglamıstım o kadına o sene .....tek favorimdi:S

gönderildi

The Girl'ü eleyen İsveç halkına burdan selamlarımı iletiyorum :icon_ohmygod::icon_ohmygod::icon_ohmygod::icon_ohmygod:

gönderildi

^^ Bu yıl Euphoria'nın finale çıkıp The Girl'ün elenmesi senin söylediğinin aksini kanıtlıyor :D

Ayrıca Melodifestivalen 15 yaş altı ve 30 yaş üstü tarafından izleniliyor isveçli bir arkadaşın dediğine göre.

Euphoria'nın çıkacağı kesin değil miydi o yarı finalde? The Girl'ün eleneceğini de performanslardan sonra arkadaşlarla konuşurken tahmin etmiştim. Bunlar mı şaşırtıcı sonuç? Mirakel'i dahi tahmin etmiştim. Danny adını görenler şarkıyı duymadan çıkacağını hatta muhtemelen MF'yi kazanacağını bilmiyorlar mıydı? Ayrıca benim duyduğum arkadaşlara göre ergen kitle takip ediyor ki izleyiciler arasında elinde Danny vb. isimlerin pankartı olanlara bakarsanız anlarsınız demek istediğimi. 12-15 yaş arası da ergendir zaten.

gönderildi

Bide şu kanıtlandı bu yıl :D ESC 1.lerine en fazla bir hak daha veriyorlar :D

Carola 2008

Charlotte 2012 :D

niamh var bi de.....gerçi melodifestivalen ile bi alakası yok ama eurovisionda da oyle bi olay var yani

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...