Illusion 23 Şubat, 2012 gönderildi Yazar 23 Şubat, 2012 gönderildi bu arada kesin bilgi bu yıl jüri de YF lerde oy kullanıyomuş. O yüzden geçen hafta yaşlı amcam finale çıktı... O yüzden Love Generation elendi.. ve bu yüzden Charlotte finale çıkacak Ama şöyle bir düşüncem var bu yıl Charlotte'un jüri oyu azalırken halk oyu artabilir ikisinin ortasını bulmuş şarkı ve performans ile. O adam çok ünlü olduğu için finale çıktı ve yarı finalde jüri oyu mantığını anlamadım ne alaka
Ulaş 23 Şubat, 2012 gönderildi 23 Şubat, 2012 gönderildi Charlotte çok çelişkili davranıyor bence, "albümünü tanıtmak için geldim" deyip 1. olmak için her şeyi de yapıyor Gösteri harbi fena, ama LG daha güzeldi.
Uğur 23 Şubat, 2012 gönderildi 23 Şubat, 2012 gönderildi Prova da kurtarmamış. Hope & Glory ayarında, 1.lik şansı yok bence.
Uğur 23 Şubat, 2012 gönderildi 23 Şubat, 2012 gönderildi [video=youtube] 01:40'ta ayakkabıları daha net gözüküyor. Bunları mı giyecek acaba? Güzelmiş, ilginç
Ulaş 23 Şubat, 2012 gönderildi 23 Şubat, 2012 gönderildi OPA! da provasını bitirdi. http://svt.se/melodifestivalen/20120223140545/opa_star_for_veckans_internationella_inslag Çok sade bir gösteri, ama şarkı güzel gözüküyor, ikinci şans falan olabilir yani belli olmaz
cr7 23 Şubat, 2012 gönderildi 23 Şubat, 2012 gönderildi isveç çok özverili çalışıyor bravo, tüm sevdiklerim elendi
Ulaş 23 Şubat, 2012 gönderildi 23 Şubat, 2012 gönderildi Danny'nin provasından fotoğraflar: http://svt.se/melodifestivalen/20120223171122/har_ar_dannys_hemliga_vapen Gerçekten heyecanlandım.
Uğur 23 Şubat, 2012 gönderildi 23 Şubat, 2012 gönderildi Vayy Danny'e bak sen. Beğendim üstündekileri.
Uğur 23 Şubat, 2012 gönderildi 23 Şubat, 2012 gönderildi Danny'nin kostüm süper, özellikle etek boyu dimi Uğur Evet, elbisesi harika.
Ulaş 23 Şubat, 2012 gönderildi 23 Şubat, 2012 gönderildi Provalar bitti, bir şeyler yazmak lazım. Dı Göörl Öncelikle şarkıyı sevdim, ayrıca iyi bir yarı finale düşmüş. Çünkü ben öyle aman aman felaket iddialı bir şarkı göremedm burada, LG buradan finale rahat çıkardı herhalde. Bakalım. Aldığını Bil Bir A Yeğen OPA! adlı bu grubun şansı yok. Şarkı hoş, ama sadece hoş yani. Sonu meşhur "7. berbat şarkı" gibi iyi de bitmeyecek. Len Of Bir O Kınadı Remzi Dynatzy? Beğendim. Dead by April kadar sarmadı ama sevdim. Finale çıkarsa sevinirim yani. Ama gösteri olarak biraz zayıf kalmış. Donuna Etme Lan! Bu şarkı I'm In Love'a benzemiyor mu? Ben gayet benzettim. I'm In Love daha güzeldi. Bu şarkıya yorum yapamıyorum. Güzel, ama durumu ne olabilir ki acep? Christer ünlü biriyse, en kötü 2. şans zaten. Tosbağams Diyoförlonksamt'dan sonra 2. renkli sahneyi görüyoruz. Şarkısı gerçekten hoş! Hareketli! Manipulated daha güzeldi tabii, ama bu da çok tatlı. Hanna'nın sarı farlarına bittim. Pis Mi? Bu şarkıyı sevdim. Selam Axel! 2. Top Cats'i de gördük yarışmada. Hele o mikrofon çok atarlı, öyle bırakıyo gidiyo. İyi valla! Vay Statta Çayır Lisa Miskovsky sanırım elenme adayı. Hiçbir iddiası olmayan bu şarkı, kötü de değil, ama iyi de değil. Emeyzink Danny bu sefer yapamamış! Şarkı sırf gösteri. Nerde o Indiklap'lar, nerde o güzellikler? Ama ritmik LED'ler süper.
TOLGAHAN 23 Şubat, 2012 gönderildi 23 Şubat, 2012 gönderildi Benim de bu yarı finaldeki favorim Charlotte Perrelli. "The Girl" iyi bir şarkı, şov da iyi gibi. Finale kalmalı.
Uğur 24 Şubat, 2012 gönderildi 24 Şubat, 2012 gönderildi Elbisesi ve ayakkabıları cidden hoş ama bu Miss Europe yarışması değil, bakalım napacak.
Illusion 24 Şubat, 2012 gönderildi Yazar 24 Şubat, 2012 gönderildi Charlotte Perrelli "Du Hast" – Rammstein :-O:-O:-O OPA! "Opa-Opa" – Notis Sfakianakis Dynazty "Dr. Feelgood" – Mötley Crue Lotta Engberg och Christer Sjögren "It Takes Two" – Marvin Gaye, Kim Weston Hanna Lindblad "Dansa i neon" – Lena Philipsson :pray::pray: Axel Algmark "Going Up The County" – Canned Heat Lisa Miskovsky "American Girl" – Tom Petty & The Heartbreakers Danny Saucedo "Popular" – Eric Saade :haha::haha: Çıkış şarkıları
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap