İçeriğe atla

Moldova 2022: Zdob şi Zdub & Fraţii Advahov - Trenuleţul


Uğur

Pinlenen İletiler

  • 3 hafta sonra...
  • 5 hafta sonra...

Zdob şi Zdub'un provasından 43 saniyelik bir kısım yayınlandı.

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bu Rock'n'Roll versiyonu bu versiyonu ile yarışacaklar. Bende bu versiyonunu baya sevdim. 11. sırama kadar yükseldi Moldova.

 

Finale çıkarlar diye düşünüyorum. Gerçi sahnede tren olacak deniyordu onu göremedim ama bakalım diğer provalarda tren çıkartacaklar mı sahneye.

  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Senenin en kötü şarkılarından biriydi. Şimdi finalde ilk 10’a yürüyebilir mi diye düşünmeye başladım. Performanslarını çok beğendim ben. Seyirciyi bu yarı finalde Norveç’le beraber en çok harekete geçiren şarkı buydu.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Uğur, 30.01.2022 - 02:56 yazdı:

Finale kalma ihtimalleri var bence bir kez daha. Melodisi hoş, çok tanıdık. Balkan ülkelerinin kulağına çalınacaktır hemen.


Ama ikinciye, üçüncüye açıp dinleyeceğimi sanmıyorum bi daha.


Demiştim ilk dinlediğimde. Bence bu yarıfinalde çok iyi halk oyu aldılar. İlk 5’te çıkmış olabilirler.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Moldova bu tip şarkılarla her zaman bu yarışmada final görür dün gecede baya eğlendirdiler herkesi. Finalde ilk 10 olur mu bilmem ama en kötü 12-13 civarında bir yerde bitirecek gibi duruyor sanki. Son dönemde baya yükseldiğim şarkılardan biriydi, nasıl bir sonuç alacak bakalım.

  • Azdırdın 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Gümbür gümbür geliyordu bunlar. Sonucuna en sevindiğim ülke bu yıl Moldova oldu. Seyirci coştu resmen. Avrupa’nın dört bir yanına yayılmış Balkan göçmenlerinin de o ara melodiye kanı kaynadı işte beklendiği üzere.

 

Ukrayna’ya tam puan vermeyen nadir ülkelerden olan Balkan ülkeleri, Sırbistan ve Moldova’ya vermişler. Ben oylama sırası geldiğinde “One hundred” bekliyordum zaten, beklentimin iki katı oldu, güzel de oldu.

 

Moldova, kötü olan şarkıların nasıl pazarlanacağı konusunda son iki yıldır diğer ülkelere güzel dersler veriyor, örnek alınmalı.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Şarkınin etkisiyle 7.olduklarini hele de halkta 2.olmalarini asla kabul etmiyorum. Ukrayna'ya nasıl birlesildiyse Rusya yandaşları da Ukraynaya karşı Sırbistan ve moldovaya yüklendi. Şarkı herkesin listesinde 35. Ten yukarı değildi ilk günden beri. Evet sahnede coşturdular ana 7.olacak bir şey yoktu. Gereksiz yer kapladı. Polonya'nın giremediği top 10 da olan şarkıya bakın. Rezillik.

  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hakan, 2 saat önce yazdı:

Ukrayna'ya nasıl birlesildiyse Rusya yandaşları da Ukraynaya karşı Sırbistan ve moldovaya yüklendi.


Moldova değil de, açık beyan Rus yanlısı olduğunu beyan eden Sırbistan’ın 200 üstü puanını hiç bu açıdan düşünmemiştim. Güzel bir tespit.

 

Moldova şarkıdan çok sahnenin etkisiyle derece yaptı be. Şarkı hiç sevilmiyordu yarışmadan önce. Ben çok da kötü bulmayan nadir insanlardandım.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...