İçeriğe atla

Eurovision Time dizisindeki favori çiftiniz hangisi?


Züreyfa

Eurovision Time dizisindeki favori çiftiniz hangisi?  

21 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

Eurovision Time dizisindeki favori çiftiniz hangisi? En fazla 3 şıkkı seçebilirsiniz.

 

 

 

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

 

 

 

 

Uğur ve Melih: Uğur ve Melih görücü usulü tanıştılar. Geleneklerine bağlı oldukları için ailelerine itiraz etmediler. Uğur eve ekmek parası getirirkeni, Melih ona 3 tane evlat verdi. Evliliklerinde sevgi ve saygıyı harmanlamayı başarabilen bu Adanalı çift, eski ve köklü evliliklerin günümüzdeki temsili adeta.

 

 

Uğur ve Troliçe: Uğur küçük bir kasabadan, Ankara'ya üniversite okumak için gelmiş bir delikanlıydı. Kısa sürede milliyetçi gruplara dahil olan Uğur, bir gün rektörü protesto eden solcularla kavgaya gittiğinde gözleri Çağatay'a takıldı. Uğur, Çağatay'ı iki gün sonra tekrar gördüğünde dudağı patlamış ve bir gözü mordu. Bu dakikadan itibaren bizlere hayatımızı sorgulatacak bir dostluk içerisine girdiler. İnişli çıkışlı bu dostluk ise zamanla yerini aşka bıraktı.

 

 

Cem ve Mustafa: Cem zengin bir ailenin biricik kızıydı. Tek çocuk şımarıklığıyla büyüyen Cem, bir gün arabası bozulduğu için tatilden eve otobüsle dnmek zorunda kaldı. Otobüsün muavini yanlışlıkla Cem'in üzerine ayran dökmüştü. Cem "Üzerime mi attırıyosun? Ne çektik bu muavinlerden kardeşim?" diyerek çıkışmış ve muavini işinden kovdurmuştu. Eve gittiğinde ise 40 yıllık şoförleri Hasan amcanın geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra emekli olduğunu öğrendi. Bir hafta sonra babasının yeni işa aldığı şoför ise, kovdurduğu muavindi. O muavinin ismi ise Mustafa idi. Bu ikilinin günlük didişmeleri, yavaş yavaş aşka dönüştü.

 

 

Pınar ve Eliz: Pınar'ın üvey babası Mustafa, 16 yaşına geldiğinden beri onu evlendirmeye çalışıyordu. Aklında ise mahallede 5 dükkana sahip, kötü kalpli Ulaş vardı. Ulaş, Pınar'dan 15 yaş büyüktü. Pınar'ın gönlü mahallenin fakir ama gururlu genci Eliz'dedir. Bu iki genç ailelerinden gizli evlenirler. Pınar bu sırrı daha sonra annesi Cem'le paylaşır. Üvey babası öğrendiğinde, onu korumak annesine kalacaktır.

 

 

Ulaş ve Zürey: Zürey, yıllar önce İç Anadolu'daki ailesinin yanından İstanbul'a taşınmış bir gençtir. Bir gün kapısı çalar ve karşısında bir köylü kızı görür. Bu köylü kızı Ulaş'tır ve daha Zürey'in doğduğu gün, dedeleri tarafından beşik kertmesi yapıldıklarını söyler. Zürey'in modern hayatı içerisine birden nişanlısı olduğunu iddia eden, şalvarlı Ulaş girmiştir. Bu dakikadan itibaren karakterlerimizin komik hikayesi başlar.

 

 

Phantaso ve Phantaso: Neslişah Gül Sultan, Osmanlı padişahının kız kardeşidir. Ailesi tarafından zorla evlendirilmeye çalışılmaktadır. O ise neden erkek kardeşleri gibi yönetme yatkisi olmadığını anlamaya çalışır. Aynaya uzun uzadıya bakmaya bayılan Neslişah Sultan'ın kendisine olan aşkı, yılar sonra kitaplara dahi konu olacaktır.

 

 

Reyiz ve Troliçe: Askerden dönen Reyiz, ailesinin ısrarıyla kendisine uygun bir eş aramaya başlar. İnternetten tanıştığı Efsane isimli kısmeti, yurt dışında yaşamaktadır. İkili internet üzerinden aylarca aşk yaşadıktan sonra, Efsane zor bir durumda olduğunu söyler. Bu durumdan kurtulmak için Reyiz'den yeni aldığı evini satıp, parasını göndermesini istemiştir. Parayı aldıktan sonra ise ortadan kaybolur. Beş parasız ve evsiz kalan Reyiz, içini mahalleden ablası Troliçe'ye döker. Troliçe 3 kez boşanmış ve annesiyle yaşıttır. Zamanla bu ikili birbirlerine yakınlaşırlar ve Reyiz'in ailesinin ve mahallelinin itirazlarına rağmen aşk yaşarlar.

 

 

Pedriel ve yaren5834: Pedriel ve Yaren, bir arkadaş sırası toplantısı sırasında tanışmışlardı. İlk görüşte birbirlerine aşık oldular. 2 aylık birlikteliklerinden sonra, Yaren birden ortadan kayboldu. O andan itibaren Pedriel'in gerilim ve bilim kurgu ögeleriyle süslü arayışını izliyoruz.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

GİZLİ KALMIŞ DİĞER HİKAYELER;

 

Troliçe ve Dovahkiin: Uğur, Çağatay'la kurduğu dostluğa içinde büyüyen aşkla eşlik ediyor, Semih ise başına kalıveren Ulaş ile ne yapacağını, daha doğrusu onu başından nasıl kovacağını düşünüyordu. Şehir hayatına alışmaya çalışan Ulaş, mahalledeki yakışıklı komşusu Çağatay'la ilk kez karşılaştığında elinde yeşil çayı ile onu selamlamış, ikinci karşılaşmalarında ise ona en sevdiği albümlerden birini hediye etmişti. Çağatay Ulaş'ı şehir hayatına alıştırırken, Ulaş ona alışmaya başlamıştı. Uğur'un iş seyahatine çıktığı bir gece Ulaş Çağatay'ın kapısını çaldı ve olaylar gelişti.

 

Dovahkiin ve kızları: 2013 yılında mahallede son kez görülen Ulaş, 2015 yılında kendini köprüden atarken telefona kaydedildiğinde Time mahallesi sakinleri Ulaş'ın başına gelenlerden habersizdi. Siteden kaybolmadan önce kör olan Ulaş artık görebiliyordu ve kendisine Dovahkiin diyordu. Peki ona neler olmuştu? Vücudundaki sembolik izlerin sebebi neydi? Sürekli ulaşmaya çalıştığı Halley kimdi? Tüm soruların hikayesi için bazı kapıların bu gece açık kalması gerekecekti...

 

Cem, Boran ve Dovahkiin: Üç umutsuz bekar, hayatlarının aşklarını ararken başlarından birbirinden eğlenceli olaylar geçer, ancak Boran'ın Time mahallesinden bir gece ansızın taşınması sonrasında Cem ve Dovahkiin, kendilerine yeni komşular da aramaya başlayacaktır ve arayışları mahalleye yeni taşınan Gencay ile son bulacaktır.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

:anirdim:

 

Herikellaa hikayeleerrrr bayıldıımmmm eline sağlık

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.
/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20">

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...