İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

10-02-2024 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. 1 point
  2. Justyna denen kadının şarkısı güzel. Kadın youtube'a reklam vermiş sürekli karşıma çıkıyor ahahfaf
    1 point
  3. Güzel hoş bir seçim ama sürekli aynı tarzda sıkmaya başlar
    1 point
  4. VIDBIR'de her yıl olduğu gibi bu yıl da sular durulmuyor. MELOVIN: "Birinciyle ikinci arasında 600 bin oy farkı var. Size mantıklı geliyor mu? Hackerlar sistemi defalarca hackledi ve böyle olmasını istedi. Yorumu size bırakıyorum."
    1 point
  5. Almanya Malmö ön seçiminin kadrosunu açıkladı
    1 point
  6. 'Ich will zum ESC!': Almanya Eurovision'a yeni bir yol açıyor Alman yayıncı NDR, istekli sanatçılara Eurovision Şarkı Yarışması'nda Almanya'yı temsil etme fırsatı sunan yepyeni bir televizyon dizisinin ayrıntılarını açıkladı. Almanya'da yetişen vokal yetenekleri için Eurovision Şarkı Yarışması'na yeni bir rota açıldı. Yepyeni gösteri Ich ESC'yi canlandıracak! ( ESC'ye gitmek istiyorum! ) Ocak ayında ARD Mediathek'te başlıyor ve Almanya'nın Malmö ön seçim formatı olan Eurovision Şarkı Yarışması – Das deutsche Finale'de bir katılım yeri kazanmak için yarışan bir grup gelecek vaat eden kişinin ardından başlıyor. 2024 . Eurovision Şarkı Yarışması galibi Conchita Wurst ve şarkıcı/söz yazarı Rea Garvey, 6 bölüm boyunca yetenekli adayların koçluğunu üstlenecek. Daha sonra, Ich will zum ESC'nin canlı finalinde performans sergileyecek bir dizi finalist belirlenecek ! . Çok önemli final 8 Şubat Perşembe günü saat 22:00 CET'de gerçekleşecek ve ARD Mediathek'in yanı sıra NDR Fernsehen televizyon kanalında yayınlanacak. Finalin galibi, halk oylamasıyla belirlenecek şekilde, Almanya'nın Malmö 2024 - Eurovision Şarkı Yarışması – Das deutsche Finale ulusal finalinde yarışacak . Almanya'da ön seçim 16 Şubat Cuma günü yapılacak. Eurovision galibi Conchita, bu fırsatın yeni bir şarkıcılık yeteneği için ne anlama gelebileceği konusunda şimdiden heyecanlı: "Katılımcılara eşsiz bir fırsat sunuyoruz. ESC etabının çok özel havasını deneyimleyen herkes, hayat değiştiren bu deneyimi sonsuza kadar kalbinde taşıyacak!" 15 adayın tümüne ilişkin bilgiye Gizlenmiş İçerik,kandidaten684.html adresinden ulaşılabilir . Ich'in birden üçe kadar olan bölümleri ESC'yi zum edecek! 25 Ocak Perşembe günü ARD Mediathek'te ilk gösterimini yapacak ve 4. bölümüyle 30 Ocak Salı günü yayınlanacak. 5. Bölüm 1 Şubat Perşembe günü yayınlanacak ve canlı final 8 Şubat Perşembe günü gerçekleşecek.
    1 point
  7. Almanya Eurovision temsilcisini ve şarkısını 'Eurovision - Das Deutsche Finale 2024' adlı ulusal final ile belirleyecek. Şarkı başvuruları 5 Ekim'de sona erecek. Büyük final 16 Şubat'ta Berlin'de gerçekleşecek.
    1 point
  8. bunun 2. versyonu da var galiba bazı gifleri farklı kadının bekliyorum adsadasd
    1 point
  9. Yugoslavyeli Satı Aslı Yıldız Kendisi benim köyden akrabam oluyur :icimegir: Ayrıca kendisi şu an @Uğur 'un içinde 2. bir kişilik olarak yaşıyur :dogru: Bu videoyu her gün aç karna 1, tok karna 1 izler ve farklı bi yerini keşfederiz :felfecir:
    1 point
  10. Time'da yarışmalar başlayınca site ahalisi:
    1 point
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...