İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

26-03-2021 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. Ebu belarusun bu sene yarışmaya katılmayacağını duyurdu.
    2 points
  2. Bu hali de fena olmamış da yeni versiyona gerek var mıydı bilmiyorum. Şarkı rewamp edilecek dendiğinde etnik birşeyler olur diye beklemiştim o konuda umduğumu bulamadım ama yine de bu senenin dinlenebilir, iyi şarkılarından.
    2 points
  3. Ben beğendim ya. Ayma ayma ayma kısımlarının çok sık tekrar etmesi dışında gayet hoş olmuş.
    2 points
  4. Yalnız ablamız her şarkıyı söyleyebilecek potansiyelde
    2 points
  5. yedek sahneyi umarım hiçbir paradan esirgemeden yaparlar her şey mükemmel olmalı.
    2 points
  6. Belarus gelmeyeceğine göre Top 39 yapabilirim. Şarkıları üç gruba ayırıyorum. Bu seneki şarkıların çoğu hoş, dinlenebilir şarkılar. Listemde ilk 26 şarkı için bunu söyleyebilirim. Geri kalanların bu sene yarışmadan çekildiklerini düşünüyorum. "Olmuş bu! Aferin!" dediklerim: 1. Kıbrıs 2. San Marino 3. İsviçre 4. Litvanya 5. Romanya 6. Belçika 7. Moldova 8. Malta 9. Sırbistan 10. Azerbaycan "Hoş şarkı, Radyoda çıksa değiştirmem. Dinlenir bu." dediklerim: 11. İsrail 12. Norveç 13. Rusya 14. Yunanistan 15. Hırvatistan 16. Finlandiya 17. Estonya 18. İtalya 19. İzlanda 20. İsveç 21. Polonya 22. Çek Cumhuriyeti 23. Almanya 24. Arnavutluk 25. Birleşik Krallık 26. İrlanda "Bu sene şarkı açıklamayı unutanlar, Bu ne rezalet!" dediklerim: 27. İspanya 28. Bulgaristan 29. Avusturya 30. Avustralya 31. Fransa 32. Danimarka 33. Letonya 34. Ukrayna 35. Hollanda 36. Portekiz 37. Gürcistan 38. Makedonya 39. Slovenya
    1 point
  7. 1986 Eurovision birincisi Sandra Kim, "Rock the Roof" çekimlerini tamamladı. Eurovision 2021 finalinde ara şov olarak gösterilecek performansların hepsi bant kaydı olarak hazırlanacak.
    1 point
  8. Sondaki çığlıklar juriden puan alman için sesim var benim çığlıkları. Onları ve Imma kısımlarını ben de sevmedim. Etnik bir şeyler beklentisi bende de vardı ama Eden inatla etnik melodi istemiyor bu sene sanırım. Hakkında hayırlısı.
    1 point
  9. Altyapı daha profesyonal duruyo, basın daha baskın olması iyi olmuş. Eden şarkının başında daha yumuşak bir tonla okuyor şarkıyı, bu da güzel. Imma kısımlarını ve sondaki çığlıkları gereksiz buldum ama. Şarkı ne daha iyi olmuş ne daha kötü olmuş sanki.
    1 point
  10. Azerbaycan temsilcisi Samira Efendi, yedek performans çekimlerini dün Bakü'de tamamladı.
    1 point
  11. EuroTrip podcastine konuk olan Hırvatistan temsilcisi Albina şarkısıyla ilgili konuştu. "Her zaman büyük hayaller kurarım. Şarkımı ilk 10'da görmek istiyorum. İyi bir sahneleme şansım olduğunu biliyorum. Ülkemiz için finale yükselmek bile büyük bir başarı olacaktır, çünkü son yıllarda bunu başaramadık."
    1 point
  12. Rusya temsilcisi Manizha, ulusal finali kazanmasından bu yana sosyal medya üzerinden nefret söyleminde bulunanlara seslendi. Şarkıcı, aynı zamanda destek mesajı gönderenlere de teşekkür etti. Manizha, kadın hakları ve LGBT topluluğuna açık destek üzerinden "Rus karşıtı değerlere aykırı davrandığı" gerekçesiyle eleştirilere maruz kalmıştı. Rusya Araştırma Komitesi, şarkının sözleriyle ilgili soruşturma başlatmıştı. Şarkıcı geçtiğimiz haftalarda Rus olmaması ve Kanal 1 yetkililerine seçilmek için rüşvet verdiği iddiaları üzerinden Youtube kanalında bir video yayınlamış, mizahi bir dille konuya açıklık getirmişti.
    1 point
  13. İtalya, yedek performansını Milan şehrinde kaydetti.
    1 point
  14. Litvanya Kültür Bakanlığı; The Roop topluluğu üyelerinin aşılanacağını açıklayarak, Avrupa Yayın Birliği'nin delegasyonlara aşı şartı getirmesi gerektiğini söyledi.
    1 point
  15. İspanya Eurovision partisi 24 Nisan'da çevrimiçi düzenlenecek.
    1 point
  16. Dj remixi gibi olmuş ya.. dinledikce alışırım ama eski hali daha iyiydi sanki
    1 point
  17. Gizlenmiş İçerik E bu daha kötü olmuş. Akıllarına gelen ne varsa eklemişler şarkıya.
    1 point
  18. Sandra Kim (1986) Helena Paparizou (2005) Lordi (2006) Mans Zelmerlöw (2015)
    1 point
  19. Hollanda eski temsilcilerini çıkarıyor işte. Ona ne İtalya'nın, Almanya'nın yarışamayan şarkıcılarından? Kendi evlerinde kendi reklamlarını yapmak en doğal hakları.
    1 point
  20. Her sene aynı şeyler, aynı yüzler. RAI ne güzel 2021'de geri dönemeyen 2020 şarkıcıları toplu performans yapsın dedi. Çok mantıklı bi öneriydi bence.
    1 point
  21. Samira Efendi'nin yedek performansının kaydı 25 Mart'ta Bakü'de gerçekleşecek.
    1 point
  22. Sallayın bahisleri Bu şarkı iyi bi sahnelemeyle uçar yarışmada.
    1 point
  23. İrlanda kazanırsa @Uğur @Mösyö ve ben; [İrlanda 25. olduktan sonra @Mösyö @Uğur ve ben; ]
    1 point
  24. Canlı performansı çok kötüydü geçen sene
    0 points
  25. çok irite eden mesajlarda yazmak istemiyorum ama kıyafette şarkı da mide bulandırıcı, başka kelime bulamadım. adamın kıyafetine bakmaya bile tahammül edemiyorum. dans desen normal değil. fuego tarzı şarkı çalıp oynasa daha iyi :D
    0 points
  26. üç kişinin söylediği şu benzerlerinin lduğu şarkı daha güzeldi, bu tipik abd den ülkemize ihraç edilip dream power tv de österiler şarkılar gibi çerezlik ye iç mıç tarzı, ben beğenmedim.
    0 points
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...