İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

25-03-2021 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. Fallen angel dicek gibi geliyo imma imma dedikçe.
    3 points
  2. çok irite eden mesajlarda yazmak istemiyorum ama kıyafette şarkı da mide bulandırıcı, başka kelime bulamadım. adamın kıyafetine bakmaya bile tahammül edemiyorum. dans desen normal değil. fuego tarzı şarkı çalıp oynasa daha iyi :D
    2 points
  3. Eurovision 2021 finalinde 6 eski Eurovision birincisi sahne alacak: Lenny Kuhr (1969) Teach-In (1975) Sandra Kim (1986) Helena Paparizou (2005) Lordi (2006) Mans Zelmerlöw (2015) "Rock the Roof" adı verilen performanslar Hollanda'nın üç farklı noktasında çekilecek. Club Maassilo, Hotel New York ve Bojimans Van Beuningen Müzesi'nde çekilecek kayıtlarda şarkıcılar birinci oldukları şarkıları seslendirecekler. Hollanda'ya Duncan Laurence'in 2019'daki zaferinden seneler önce son birinciliğini kazandıran Teach-In topluluğu, orijinal kadrosuyla seneler sonra ilk defa bu proje için bir araya gelecek.
    2 points
  4. geçen sene ki şarkısı daha iyiydi, ama bu sefer okuması irite etti beni, bu sene anladık fransızcalar önde herhalde kota ayrıldı fransızcaya bu kadar da tesadüf olamaz sanırım yani ben yine azerbaycan diyorum :)
    1 point
  5. üç kişinin söylediği şu benzerlerinin lduğu şarkı daha güzeldi, bu tipik abd den ülkemize ihraç edilip dream power tv de österiler şarkılar gibi çerezlik ye iç mıç tarzı, ben beğenmedim.
    1 point
  6. şarkıcının sesi güzel de bu kadar gırtlak olur mu kardeşim başım döndü resmen beğenmedim bütüne bakarsak, finale çıkarsa şaşırırım, kaçıncı yarı finalde bilmiyorum gerçi 2 de ise daha yüksek finale çıkması 1 de ise imkansız gibi
    1 point
  7. yedek sahneyi umarım hiçbir paradan esirgemeden yaparlar her şey mükemmel olmalı.
    1 point
  8. Flori da ile sahnede uzak dururlar muhtemelen adam 1,91 :)
    1 point
  9. Sandra Kim (1986) Helena Paparizou (2005) Lordi (2006) Mans Zelmerlöw (2015)
    1 point
  10. Her sene aynı şeyler, aynı yüzler. RAI ne güzel 2021'de geri dönemeyen 2020 şarkıcıları toplu performans yapsın dedi. Çok mantıklı bi öneriydi bence.
    1 point
  11. Montaigne sahne performansının eğlenceli ve sevimli olacağını söyledi.
    1 point
  12. TRT yayını fakat sadece ara şovlar ve oylama kısmı yüklenmiş.
    1 point
  13. Yeni versiyon haftaya aciklanacakmis. Eden yeniden klip çekiyor. Şarkınin neredeyse bambaşka bir hale geldigi söyleniyor. Gizlenmiş İçerik
    1 point
  14. Senhit, bir Eurovision sitesine verdiği röportajda Flo Rida'nın Eurovision sahnesine çıkacağını doğruladı. "Ben onu San Marino'ya davet ettim, şarkıyı duydu ve çok beğendi." dedi.
    1 point
  15. Davul zurna eklesinler şarkıya biraz ya Imrı'deki gibi
    1 point
  16. Bunun yeni versiyonu için şarkının bambaşka bir şarkıya dönüştüğü söyleniyor. Eden set me free seçilince üzülmüştü. Revamp ayağına şarkıyı la la love'a çevirdi anlaşılan 😅
    1 point
  17. İsrail yedek performans çekimlerini 25 Mart'ta tamamlayacak. İsrail'in sahnesini Moshe Kaftan hazırlayacak. Şarkının yeni versiyonu önümüzdeki günlerde paylaşılacak.
    1 point
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...