İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

09-03-2021 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. Hayrına şunlara bir cover art falan yapıcam artık. Bu ne be?
    3 points
  2. Nasıl delirdim kapağındaki kızıl çok yakışmıştı
    2 points
  3. Çok arıyorlar mı bu demode şarkıları ya
    2 points
  4. SAHNE ÇIKIŞ SIRALAMASI MELODİ 1 - KÜÇÜK YOL MELODİ 2 - KAZILI KUYUM MELODİ 3 - YAZSIN BANA MELODİ 4 - NİRVANA MELODİ 5 - USLANMIYOR BU MELODİ 6 - İNANDIM MELODİ 7- KALBİM TATİLDE MELODİ 8 - DELİ KIZ MELODİ 9 - AŞK SANDIM MELODİ 10 - BU BENİM HAYATIM MELODİ 11 - TOY MELODİ 12 - GECE
    2 points
  5. Şarkı güzel ama o klip tüm hevesimi kursağımda bıraktı.Biri bu hanım ablamıza marjinal olmadan da klip çekileceğini öğretmeli.O renkli ve değişik saçlarıyla adrenalina değil daha çok mandalina dese yeridir.
    2 points
  6. 1 point
  7. 1 point
  8. İlk versiyonunda şarkının sözleri eski bir halk şarkısından alındığı için değiştirilmiş. Yani bu hali de fena olmamış ama ilk haline alıştığım için ilk başta garip geldi. Dinleye dinleye yeni versiyonuna da alışırım herhalde fakat yine de eski hali daha iyiydi.
    1 point
  9. Çekilseler daha iyiymiş. Yine iddiasız, sıradan bir şarkı.
    1 point
  10. Uzun süredir siyahtı bakalım hangi renge döncek
    1 point
  11. Belarus'u Galasy ZMesta grubu temsil edecek!
    1 point
  12. Bu albüme başka klip çekmeyecek anlaşıldı
    1 point
  13. Hande Yener: “Yaza bomba gibi hazırlanıyorum. Yeni şarkılar, yeni Hande hepsi yeni olacak. Kendimi gizliyorum şu an. En son saç stilimde de değişiklik olacak.”
    1 point
  14. Türkiye Bölgelerini Temsilen Jüri Şehirler Marmara Bölgesini Temsilen - İstanbul İç Anadolu Bölgesini Temsilen - Ankara Ege Bölgesini Temsilen - İzmir Akdeniz Bölgesini Temsilen - Mersin Karadeniz Bölgesini Temsilen - Samsun Doğu Anadolu Bölgesini Temsilen - Erzurum Güneydoğu Anadolu Bölgesini Temsilen - Diyarbakır
    1 point
  15. İsveç devlet kanalı SVT, 13 Mart Cumartesi akşamı gerçekleşecek olan Melodifestivalen’in büyük finalinde yer alacak olan uluslararası jüri üyelerini açıkladı. Arnavutluk, Birleşik Krallık, Fransa, Kıbrıs Rum Kesimi, Hollanda, İsrail, İsviçre ve İzlanda’nın uluslararası jüri oylamasında yer alacak olan ülkeler olduğu açıklandı.
    1 point
  16. Hareketli bir şeyler gelecek herhaldeeeee
    1 point
  17. Bir çok bahis şirketinde 1. sıraya çıkmışlar, İzlanda'yla oranları aynı. Canlı performansları ile döverler Finlandiya'yı bence; ki o şarkıyı da seviyorum. İtalya'nın en iyi entrylerinden biri olacak gibi benim için, çok beğendim!
    1 point
  18. Bu yıl dinlediğim en güzel İsveççe şarkı Clara Klingenström'ün şarkısıydı .Hoş, arada dinlenebilir bir şarkı yapmışlar.
    1 point
  19. Bahsettiğiniz şarkılarla alakası dahi yok, bunun bir melodisi bile yok. Bu ne rezalet? Little Big'i çok fena harcamışlar.
    -1 points
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...