İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

08-03-2021 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. Bahsettiğiniz şarkılarla alakası dahi yok, bunun bir melodisi bile yok. Bu ne rezalet? Little Big'i çok fena harcamışlar.
    4 points
  2. Rusya'da Korona bitmiş sanırım. Moldova tanıtım partisinde de markesiz ve iç içeydiler. Hayırlısı olsun. Future is bright: En iyi şarkı bu ama adam şarkı okumuyor. Okuyamıyor demiyorum bakın, okumuyor direkt. Kabız olmuş gibi ıkınıp duruyor. Dinlenemez hale getirmiş şarkıyı. Bitter Words: Sıradan bir şarkı, pek albenisi yok. Russian woman: Okuyan kadının Tacikistanlı olması muhteşem bir ironi gerçekten. Muhtemelen bunu seçerler. Polonya 2014'ü andırıyor pek benlik değil. Az biraz I Love Belarus ve Balkan Girls havası da var. Gecenin kazananı aylarca bekletip, son dakika trollüğün zirvesine oynayan Rusya'dır bence.
    3 points
  3. Bu arada son winnerımız tiktok sayesinde dünyada viral oldu. Günlük milyonun üzerinde stream alıyo
    3 points
  4. Therr Maitz'i severim ama şarkının sonu dışında akmıyor, sonu için de çekilmez. Manizha gecenin tek güzel seçimiydi, şaşırtmadı kazanması.
    2 points
  5. 3 şarkı da facia.... Russian women seçilir büyük ihtimalle. O da ermenistanın boşluğunu doldurur. Ermenistan ve bizden melodilerle dolu halay çekmelik bir şarkı. Rusya bu sene elenebilir bile. 2020 de direkt seçtikleri adamları bu sene seçmemek hangi akla hizmet? Little big'i direkt seçmelilerdi yazık.
    2 points
  6. Rafał Brzozowski temsil edecek diyolla
    1 point
  7. Öncelikle sahne performası çok iyi.Hatta şu ana kadar açıklanan şarkıcılardan kat ve kat iyi.Şarkı eğlencelik,melodiler tanıdık ve kötü de değil fakat bazı yerleri sıkıcı o yerler düzenlenirse Birincilik adayı bile olabilir.Gerçi Avrupa'nın rusya'ya bakış açısı onları birinci yapmak istemeselerde şu ana kadar dinlediğim en iyi şarkı diyebilirim.Avrupa bunu beğenir mi? bu biraz soru işareti ama babaanneleri 2. yapan Avrupa bu şarkı kıtlığında bunu da birinci yapabilir.Kaderin oyununa bakın ki sergey lazarevin harika şarkısı (One) ve performansı birinci olamazken bunu birinci yapıyorlarmış.
    1 point
  8. VK'daki Rus Eurovision grupları şarkının bu olduğunu iddia ediyolarmış.
    1 point
  9. Russian Womanı seçsinler diğerleri klaisk şeyler
    1 point
  10. He valla izliyorum kirkorov natalie de orda ayrılmaz ikili oldular
    1 point
  11. Bunlar ciddi ciddi ulusal final yapıyolar ya
    1 point
  12. Evet bütün ülkelerde var total 221 milyon olmuş. Önceden Soldi'nin gerisindeydi stream olarak şimdi 50 milyon önde
    1 point
  13. Arcade hala Spotify Türkiye viral listesinde çıkıyor, bizde de baya dinlendi he.
    1 point
  14. Little Big'in ulusal finale katılacağı iddia ediliyor. Şarkısı da bu diyorlar ama umarım bu değildir. Uno nerde bu nerde?
    1 point
  15. 1. Kıbrıs 2. San Marino 3. Litvanya 4. Romanya 5. Belçika 6. Moldova 7. İsrail 8. Sırbistan 9. Norveç 10. Hırvatistan 11. Finlandiya 12. Estonya 13. İtalya 14. Çek Cumhuriyeti 15. Almanya 16. Arnavutluk 17. İrlanda 18. İspanya 19. Avustralya 20. Fransa 21. Danimarka 22. Ukrayna 23. Hollanda 24. Portekiz 25. Slovenya
    1 point
  16. 8 Mart’ta gerçekleşecek olan ulusal finalde yer alması beklenen üç aday Manizha #2Machi Anton Belyaev
    1 point
  17. Şarkı güzel ama o klip tüm hevesimi kursağımda bıraktı.Biri bu hanım ablamıza marjinal olmadan da klip çekileceğini öğretmeli.O renkli ve değişik saçlarıyla adrenalina değil daha çok mandalina dese yeridir.
    0 points
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...