İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

25-02-2021 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. Ayol aynısını alıp koymuşlar nesi düşünülmüş? Sadece şampuan ve oje reklamlarını nereye yerleştireceklerini düşünmüşler Şarkının başarılı olacağını düşünüyorum bu arada. Benzerlik konusunu çok da eleştirmiyorum, neler neler geçti başka şeylerin birebir kopyası da ayıla bayıla dinledik. sfsdjhf Nakaratına ısınamadım sadece, zamanla severim belki, şu anda mesafeliyim.
    1 point
  2. Lady gaga ya da Zara Larrsom benzerliklerine kulak tıkıyorum. Çok özenli bir iş var ortada. Şarkı klip vs hepsi üzerinde durulmuş düşünülmüş. Victoria klip görsellerine pozlarina kadar ve şarkılariyla Billie eillish'i bireir kopyalayinca bu kadar eleştirilmedi sanırım. Anlamsiz buluyorum o yüzden. Klip benzese ne olacak benzemese ne olacak.. klip yarışmıyor sonuçta. Takdiri hak eden bir iş çıkarmış Kıbrıs. Fuego ve Replay'e üçüncü olamaz evet ama bu kötü olduğundan değil tarz olarak farklı olmalarından. Onlar içlerinde hafif etnik melodiler taşıyordu daha soft daha oynak şarkılardi. Bu ise daha karanlık temalı daha güçlü nakaratli bir şarkı.
    1 point
  3. Yani pek benlik bir şarkı değil ama öyle çok kötü de bulmadım, işte idare eder diyelim şimdilik. Genel olarak klip için ve şarkının Lady Gaga'nın şarkılarına benzemesine yönelik yapılan eleştiriler haklı da olsa o konulara çok takılmadım doğrusu. Şarkıdaki bence en büyük sıkıntı geçen sene Azerbaycan'ın şarkısındaki gibi farklı şarkıların karışımıymış gibi bir izlenim veriyor olması. Kıyaslama yaparsak her ne kadar Fuego ve Replay'e de ayılıp bayılmasam da iki şarkı da bu şarkıdan bir tık daha iyiydi bence. Bu şarkının başarısı sahne şovuna çok bağlı. Ortalama birşey kurtarmaz diye düşünüyorum.
    1 point
  4. 1. Kıbrıs 2. Litvanya 3. İsrail 4. Norveç 5. Hırvatistan 6. Finlandiya 7. Çek Cumhuriyeti 8. Almanya 9. Arnavutluk 10. İspanya 11. Fransa 12. Ukrayna
    1 point
  5. Kötü değil ama pek dikkat de çekmiyo açıkçası, dinlerim ama bunu
    1 point
  6. Norveç Melodi grandprix 2021 şarkıları Eurovision paylaşımları bölümüne eklenmiştir.
    1 point
  7. Klip aşırı eğlenceli olmuşşşşşş. Türbanlı bacım bile var :D
    0 points
  8. Klip çekmek yerine direkt Zara Larsson'un klibinin altına yeni şarkıyı da koyabilirlerdi bence. Şarkının nakaratındaki Lady Gaga - Bad Romance ile Rita Ora - Anywhere arası doku kulağımı aşırı tırmaladığı için hiçbir dinleyişimde şarkıdan keyif almadım. Ayrıca sözlere tamamen alelade serpiştirilen gereksiz İspanyolca söz öbekleri olmasa da olurmuş. İlk dinlediğimde hoş gibi demiştim ama her dinlediğimde daha da iticileşiyor. Bu şarkı Fuego - Replay'e kutsal üçlü olacak şarkı değil.
    0 points
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...