İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

14-02-2021 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. TÜRKİYE MÜZİK FESTİVALİ KATILIMCILAR 1. Buray - Deli Kız 2. Demet Akalın - Nostalji 3. Hande Ünsal - Yorgun Savaşçı 4. Sıla - İnandım 5. Tuğba Yurt - Taş Yürek 6. Zeynep Bastık - Uslanmıyor Bu 7. Ziynet Sali - Kalbim Tatilde Hakan Eratik,in sunumuyla 6. Türkiye Müzik Festivalin 3. Yarı Finaline hoşgeldiniz. MEKAN: Wolswagen Arena SAHNE 01 BURAY - DELİKIZ Söz: Gözde Ançel Müzik: Gözde Ançel, Buray Düzeleme: Buray 02 DEMET AKALIN - NOSTALJİ Söz & Müzik: Onurr Düzenleme: Erhan Bayrak 03 HANDE YENER - AŞK SANDIM Söz & Müzik: Hande Ünsal Düzenleme: Serkan Balkan 04 SILA - İNANDIM Söz: Sıla Gencoğlu Müzik: Efe Bahadır Düzenleme: Ozan Bayraşa 05 TUĞBA YURT - TAŞ YÜREK Söz: Meral Turan Müzik: Gökçer Turan, Birkan Şener Düzenleme: Gökçer Turan, Birkan Şener 06 ZEYNEP BASTIK - USLANMIYOR BU Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzeneleme: Çağrı Telkıvıran 07 ZİYNET SALİ - KALBİM TATİLDE Söz & Müzik: Emrah Karakuyu Düzenleme: Mustaf Ceceli Oylarınızı 7-6-5-4-3-2-1 şeklinde bana Mustafa'ya telegram yada burdan özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz. Son Oylama 20 Şubat Cumartesi 22:00 dır.
    4 points
  2. Oy verenler @Afka @Uğur @Hakan @Mustafa @Aykut @elayz @Cem @Boran
    2 points
  3. Hala bulletproof'u daha iyi bulsam da Little tot da şahaneymis. Sahnesi de iyiydi. Mamas ya da baska bir ucubeye yenilmez umarim bu sefer.
    2 points
  4. Dotter dışındakilerin hepsi sönüktü. Dotter'in en iyi MF şarkısıydı ama. O sondaki yükseldiği yere sesi yemiyo ama ora olmasaydı daha iyiydi.
    2 points
  5. Finale kalan yarışmacılar -Dotter – Little Tot -Anton Ewald – New Religion İkinci şansa kalan yarışmacılar -Frida Green – The Silence -Eva Rydberg & Ewa Roos – Rena rama ding dong
    2 points
  6. Allah Dua Lia'dan, The Weeknd1den razı olsun. Onlar olmasa bu sene bu kadar 80'ler duyamazdık :')
    2 points
  7. 2 points
  8. 1 point
  9. Söz: Devrim Karaoğlu & Mete Özgencil Müzik & Düzenleme: Devrim Karaoğlu Yönetmen: Gülşen Aybaba Sanat Yönetmeni: Aytekin Yalçın
    1 point
  10. 1 point
  11. Litvanya İsrail Hırvatistan Arnavutluk Fransa Ukrayna
    1 point
  12. Şarkının bestecilerinden biri Max Cinnamon, ne alaka mk? Colors da Bulgaristan ve Malta'nın reddettiği colors sanırım. Borislav şarkıyı kimseye iteleyemeyince Hırvat ulusal finaline vermiş. Colors'u okuyan abla için All of My Life'ı yazmıştı Borislav daha önce ama kadın ulusal finale katılmayınca Malta'ya vermişti şarkıyı. Malta'nın 2019'da beğenmediği şarkı da buna kalmış demek ki.
    1 point
  13. Dotter'in bu yılki şarkısını daha iyi buldum, ayrıca geçen senekine göre sahnedeki özgüveni ve duruşu daha iyiydi ama MF'yi kazanır mı bilemiyorum diğer şarkıları görmek lazım.
    1 point
  14. Rijeka gibi bir şarkıyı seçmediler yazık oldu. Bari Colors kazansaydı. Ben beğenmedim şarkıyı.
    1 point
  15. Bu ne amk? Yine bok gibi Hırvatya. Nina'nın şarkısını dinlemiştim bi tek o fena değildi, buna yenilmesi enteresan olmuş.
    1 point
  16. Colors ve ninanin şarkısı daha iyiydi. Bu da üçüncü sıramdaydı. Kötü bir secim degil. Hatta hirvat için bakarsak son yılların en iyisi.
    1 point
  17. Favorimi çekemiyorsunuz ahuahu Ben de beğendim ama Bulletproof kadar etkilemedi beni.
    1 point
  18. Dün gecenin özeti. İyi şov yapan bir inek olursanız siz de ortalama bir şarkıyla finale kalabilirsiniz.
    1 point
  19. Katılıyorum, bu daha iyi Geçen sene fazla abartılmştı bence.
    0 points
  20. Dotter şu ana kadar MF birincisi ışığı veren tek isim. Geçen seneden daha çok beğendim ben şarkısını o yüzden seçmezler kesin.
    0 points
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...