İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

07-02-2021 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. TÜRKİYE MÜZİK FESTİVALİ KATILIMCILAR 1. Ayla Çelik - Ay Işığı 2. Göksel - Ben Fena Aşığım 3. Hande Yener - Aşk Sandım 4. İkiye On Kala - Kafamda Kentsel Dönüşümler 5. İrem Derici - Yazsın Bana 6. Murat Boz - Gece 7. Yalın - Oyunbaz Çağatay Ulusoy & Engin Hepileri'nin sunumuyla start alan 6. Türkiye Müzik Festivaline hoşgeldiniz. MEKAN: Wolswagen Arena SAHNE 01 AYLA ÇELİK - AY IŞIĞI Söz: Ayla Çelik Müzik: Ayla Çelik, Serdar Arslan Düzeleme: Serkan Ölçer 02 GÖKSEL - BEN FENA AŞIĞIM Söz & Müzik: Göksel Düzenleme: Sabi Saltıel 03 HANDE YENER - AŞK SANDIM Söz: Berksan Müzik: Berksan, Misha Düzenleme: Misha 04 İKİYE ON KALA - KAFAMDA KENTSEL DÖNÜŞÜMLER Söz & Müzik: Uras Düzenleme: Uras, Ali Sak 05 İREM DERİCİ - YAZSIN BANA Söz: Sinan Akçıl Müzik: Zülfiü Badalov Düzenleme: Mustafa Ceceli 06 MURAT BOZ - GECE Söz & Müzik: Emrah Karakuyu Düzenelem: Gürsel Çelik 07 YALIN - OYUNBAZ Söz & Müzik: Yalın Düzenleme: Ozan Çolakoğlu Oylarınızı 7-6-5-4-3-2-1 şeklinde bana Mustafa'ya telegram yada burdan özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz. Son Oylama 13 Şubat Cumartesi 22:00 dır.
    3 points
  2. Dün gecenin özeti. İyi şov yapan bir inek olursanız siz de ortalama bir şarkıyla finale kalabilirsiniz.
    3 points
  3. Oyladım 3 favoirm var burda, hayırlısı
    3 points
  4. Geçen yarı finalden daha zorlu olmuş bu. Oylarımızı gönderdik.
    3 points
  5. Hiç sevemedim o tapatalkı
    2 points
  6. Oyladım çok hoş şarkılar var bu yfde
    2 points
  7. 26 şarkının 21'ini duyduk ama daha bi favorim bile yok. Hey Norge, neler oluyor?
    2 points
  8. 1 Numara: Sesi benim kadar iyiymiş, tebrikler. Bunla mı açmışlar Mello'yu bu sene? 2 Numara: ŞArkı iyi değil pek ama performans iyi. Mello'da tekrar rock görmek güzel. Jessica: Bu kadının bugüne kadarki en dandik Mello şarkısı bu sanırım. İlk 5'e kalmaması lazımdı. Paul Rey: Şarkı iyi aslında ama o hal ve hareketleri geçen seneki kadar rahatsız ediyo. Bir de Kelimeleri telaffuz edişi bi garip. Bu tar naif bir şarkıya, daha naif bir yorum yakışırdı. DTF olabilirdi yine de. 5 Numara: Keyifli eğlenceli dansband şarkısı. Ben seviyorum MF'de bu tarz şeyler görmeyi. Hep aynı tarzda 12 şarkı sıkar finalde. 6 Numara: Bu kızcağımız son 2 'yi hak etmemişti. İlk 5'e gireydi en azından. 2. şans falan olabilirdi. Danny: Şarkı çok basit ama Danny'nin diğer 2 solo MF denemesindeki şarkılarda olduğu gibi nefretlik değil. İyi sattı şarkıyı. Gecenin en eğlenceli performansıydı. Sonuç: Fena bir yarı final değil ama İsveç'in temsilcisi burada değil.
    2 points
  9. 1 Litvanya 2 Ukrayna 3 Fransa 4 İsrail 5 Arnavutluk Arnavutluk hariç hepsi güzel. Şarkılar açısından en iyi Eurovisionlardan birisi olacak sanırım.
    2 points
  10. al benden de o kadar. buna ayılıp bayılan kitle var üstelik kazanacak falan diyorlar ahahha
    2 points
  11. Litvanya İsrail Ukrayna Arnavutluk Fransa
    2 points
  12. Litvanya İsrail Arnavutluk Fransa Ukrayna
    2 points
  13. Sezon başladığına göre ilk sıralamalarımızı yapalım bakalım Ukrayna Litvanya Fransa İsrail Arnavutluk
    2 points
  14. Eurovision 2021 sıralamalarınızı ve top listlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
    1 point
  15. Biraz daha hoşlaşmış
    1 point
  16. Litvanya Fransa Ukrayna Arnavutluk İsrail
    1 point
  17. 1. Fransa 2. Litvanya 3. Ukrayna 4. İsrail 5. Arnavutluk
    1 point
  18. Nası Tapatalk hala aynı boklukta mı
    1 point
  19. Valla ben de fena bulmuyorum bu şarkıyı artık, dinledikçe kulağım alıştı
    1 point
  20. Keiino kazansın diye yapılmış işte
    1 point
  21. En beğendiğim seçilmiş dinledikçe dahada hoşuma gidiyor
    1 point
  22. 1 point
  23. Kadiatou şarkısı finale çıkar diyordum ama sahnede çok sönük kaldı.elenmesi normaldi.Lillasyster'in rock grubu olma avantajını kullanıp andra chance'a kalmasıda normal karşılanabilir.Jessica Andersson'un 5. olması biraz beni şaşırttı Buna da hadi diyelim ama Paul rey'i ben hiç beklemiyordum ne şarkısını sevdim ne de sahne performasını.Arvingarna zaten yıllarca bu platformdalar MEL G. ve nanne grönvall bestesiyle iyi bir gösteri ortaya koydular.Ben onları andra chance'a kalırlar diyordum ama sahnede iyi iş yaptılar.Bu gece Nathalie'nin gecesi olabilir dedim sahne performansından sonra ama beni şaşırtan bir sonuç oldu ve Danny Danny Danny adam belki de en dandik şarkıyı alladı pulladı sosladı şovunu yaparak finale çıktı.Bu gece melodifestivalen adına zayıf bir gece miydi? Tam olarak buna katılamam daha kötü yarı-finallerde izlemiştim.Bu gece İsveççe'nin net üstünlüğüyle bitti.Acaba artık melodifestivalen 1998 ve onun öncesindeki gibi İsveççe şarkıların yer aldığı bir yarışmaya mı dönüyor? Bunu bize zaman söyleyecek.
    1 point
  24. Izledigim en berbat melfestti. 7 şarkı da vasatti. Sonuçlar daha da berbat. Paul direkt final olmalıyd. Kadiatou en kötü ihtimalle ikinci şansa kalmalıydı.
    1 point
  25. Adaylar 1.Kadiatou – One Touch 2.Lillasyster – Pretender 3.Jessica Andersson – Horizon 4.Paul Rey – The Missing Piece 5.Arvingarna – Tänker inte alls gå hem 6.Nathalie Brydolf – Fingerprints 7.Danny Saucedo – Dandi dansa Finale kalan yarışmacılar -Danny Saucedo – Dandi dansa -Arvingarna – Tänker inte alls gå hem İkinci şansa kalan yarışmacılar -Paul Rey – The Missing Piece -Lillasyster – Pretender
    1 point
  26. Nedense içimdeki ses: Almanya hükümeti vatandaşlarını korumak için eurovisiona katılmak istemiyordu ama katılmamazlıkta yapamazdı ve das erste bir tane deliyi seçip gönderelim dediler.
    1 point
  27. :opucuk: :peki: :doktur: :hadiordan: :agliyorum: :yirtarimseni: :tabi:
    1 point
  28. Yıllar sonra tapatalktan giriyorum
    0 points
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...