İçeriğe atla

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

23-01-2021 tarihindeki (tüm alanlarda) en yüksek şöhret puanlı içerikler gösteriliyor

  1. 1974 Eurovision Şarkılarının diğer dillerdeki versiyonları ve birkaç elenen şarkı eurovisiontime farkıyla. İyi dinlemeler....
    3 points
  2. İyice saçmaladılar
    2 points
  3. İnci saftolozu cidden giriyo mu o eve gelin olarak ya
    2 points
  4. Şunu şimdiden buraya bırakalım. Bu gece finale kalacak performans. Tam bir 80'ler şarkısı ve sahnesi olmuş. Kıyafet, ıslanma, disko ortamı vs. beğendim. Saçlar da yakışmış Raylee kızımıza.
    1 point
  5. Blind Channel'ın şarkısı muhteşem be, iyi misin
    1 point
  6. Bu sıralamayı tam tersi olarak düşünün işte benim listem hahaah
    1 point
  7. Finlandiya UMK-2021 şarkıları Eurovision paylaşımları bölümüne eklenmiştir.
    1 point
  8. 1. Daniel Owen: Ergen işi biraz ama keyifli. Bu çocuk dans mans edebiliyo ama bu şarkıyı canlı okuyabilecek mi merak ediyorum. 2. Maria Solheim: Kendisini severiz. Şarkıyı da sevdim ama sonlara doğru biraz daha hareketlenseydi keşke. 3. Raylee: Herkes Dua Lipa, The Weeknd falan demiş de bu bildiğin 2005 MF şarkısı. Wild'ı da çok sevmemiştim ama o daha vurucuydu. 4. Ketil: Eski temsilci kategorisinden eğlenmeye gelmiş. Olsun, o da lazım.
    1 point
  9. Tam da şarkıları dinliyordum. Bu yarı final çok vasat olmuş. Raylee rahat rahat finale çıksın diye yapılmış sanki. Onun şarkısı da iddiasız ama içlerinde en iyisi. Raylee bu sene de seçilemeyecek o belli oldu.
    1 point
  10. Norveç devlet kanalı NRK düzenlenen bir basın toplantısında 23 Ocak’ta gerçekleşecek olan Melodi Grand Prix’nin ikinci yarı finalinde yer alacak olan adayları açıkladı. Adaylar -Raylee – ‘Hero’ -Ketil Stokkan – ‘My Life Is OK’ -Maria Solheim – ‘Nordlyset’ -Daniel Owen – ‘Psycho’
    1 point
  11. 1. Aksel 2. Ilta 3. Oskr 4. Danny 5. Teflon 6. Laura 7. Blind Channel 7. sıramdaki hariç hepsi hoş. Aksel reis kazanırsa favorilerimden olur ama. Şarkısı çok hoş bu sene.
    0 points
This leaderboard is set to İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...