İçeriğe atla

En İyi Komedi Dizisi


Mustafa

En İyi Komedi Dizisi ?  

7 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

[align=center]En İyi Komedi Dizisi

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.
[/img]

 

The Big Bang Theory

Louie

Modern Family

Orange Is the New Black

Silicon Valley

Veep

 

[/align]

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Doğrusunu söylemek gerekirse Silicon Valley'in adını adaylıkları gördüğümde duydum. HBO dizisiymiş sanırım, iyi bir şeydir muhtemelen. Geri kalanlara gelirsek,

 

TBBT'yi ilk sezonlarında izlerdim, gülerdim de. Çok ahım şahım bir iş değildi fakat nerd dünyasını ti'ye alışı zevkliydi. Dizinin içine ilişkiler ve bunlar üzerinden giden bir komedi girince teenage kesim daha bir diziye yöneldi ve reytingler tavan yaptı. Kanal da, yapımcılar da, oyuncular da (En son 3 başrol bölüm başı 1 milyon dolarlık sözleşme yaptı) ihya oldular. Chuck Lore da tıpkı TaHM'de yaptığı gibi işi nerd ve bilim şakalarından, ucuz seks şakalarına vurdu. Her bölüm aynı olaylar, aynı şakalar falan derken dizi iyice sıktı. Akademi'nin bu diziyi aday göstermesinin de tek sebebi olağandışı popülaritesi kanımca.

 

Modern Family, kendini tekrara düşüp sıkan bir başka dizi. Ailece izlenebilecek, sevimli, sıcak, komik ve ciddi modern aile yapıları sunan bir iş olarak başlamıştı fakat her bölüm aşağı yukarı aynı olaylar oluyor. Bütün oyuncular ikili ikili eşleşiyor, araları bozuluyor, bölüm sonunda aralarını düzeltip "Biz aileyiz"e bağlıyorlar. Beni sıktı, akademinin hoşuna gidecek aile yapılarını pohpohlamasına rağmen onları da sıkmıştır ve tahtından iner artık kanımca.

 

Veep sadece 2-3 bölümünü izlediğim ve çok fazla zevk alamadığım bir iş. Kesinlikle bir 30 Rock ya da Parks and Rec değil.

 

Louie'nin de 2 bölümünü falan izlemişimdir sadece. Neden devam etmedim bilmiyorum. Louis CK'nin komedyenliğini pek beğenmem ama oyunculuğunu (Oyuncu değil komedyen kökenli olmasına rağmen) beğenirim. Yazarlığı da iyi bence Louie de iyi bir diziydi gördüğüm kadarıyla.

 

Komedi kategorisi The Office, ve özellikle 30 Rock gibi işler bittiğinden beri çok zayıf benim için. Bu seneki umudum ise OITNB. Hem kalite olarak belli bir seviyede olması, hem de popüler kültürün bir parçası haline gelmesi Akademi'nin hoşuna gidecektir. Komedi kategorisinde yarışmaları doğru bir karar bence. İzlerken çok keyif aldım ben diziden, herkesin de sevebileceği bir iş. Benim favorim olmakla kalmayıp ödülü de alacaklardır muhtemelen.

Neden It's Always Sunny in P.'ya şans verilmez onu da anlamıyorum. Şuradaki dizilerin hepsinden kötü mü bu iş? Ödül kazanmaya çalışırken, bol bol Emmy'ye selam çaktıkları bölümü aday göstererek akıllıca bir iş yapabilirlerdi sanki.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Eskiden buralar hep 30 Rock'dı... Bomboş bir kategori haline geldi şimdilerde, ödülü bir kez daha Modern Family'ye verirlerse bonzai içtiklerini bile düşünebilirim.Silicon Valley'yi açıklandıktan sonra izlemeye başladım, çok sevdim ama Veep'in 8 bölümde yapabildiklerini yapamamış, şansı oldukça düşük, aday olmakta iyidir kafasında o daha çok.Veep de bana kalırsa HBO'nun bugüne kadarki en iyi komedi işi, onunda alma şansı düşük olsa da alsa çok sevindirir.Louie'de zeki komedilerden, Louis C.K.'nin oyunculuğu ve senaryosu oldukça iyi.Favorim (tabiki) Orange is the New Black.Ama şu adaylara baktığımda Parks and Recreation'un aday olmaması oldukça sinir bozucu, tamam Silicon Valley iyidir de ne o, ne Modern Family ne de TBBT bir Parks and Rec değil yani...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...

Kısa süre önce Orange Is The New Black dizisinin oyuncularından Samier Wiley'le ilişki yaşamaya başlayan yazar Lauren Morelli, kocasından da boşandı.Mayıs ayında lezbiyen olduğunu açıklayan ve sonra da dizide Pousey rolünü canlandıran Samier Wiley’le ilişki yaşamaya başlayan Lauren Morelli, 2 yıllık kocasından boşandı. TMZ’nin aktardığına göre çift “dostane” bir şekilde ayrılırken, Morelli Lexus marka arabalarını, eski kocası da Mazda marka arabalarını aldı.Orange is the New Black dizisinin yazarı Morelli, Mayıs ayında bir makale yayınlayarak aslında lezbiyen olduğunu açıklamıştı. Morelli makalesinde “Lezbiyen olduğumu ilk olarak 2012 sonbaharında fark ettim” diye yazmıştı. Piper ve Alex adlı karakterler arasında geçen ve kendi yazdığı cümlelerin okunması sırasında bunu fark ettiğini, “kendi geleceğinin nasıl görünebileceğine dair” bir fikir edindiğini de eklemişti.Kısa süre sonra, dizide Pousey rolünü canlandıran Samier Wiley’yle ilişki yaşamaya başlayan yazar, 66. Emmy ödüllerinden sonra yapılan partinin çıkışında ilk kez beraber görüntülenmişti.Orange Is The New Black dizisi, bir hapishanede hayata tutunmaya çalışan, bu esnada lezbiyen ilişkiler yaşayan bir kadını anlatıyor.

 

 

Oha.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 4 ay sonra...

Oha Emmy başlıkları varmış yeni gördüm yazmasam olmaz dedim. Diğer başlıklara da yazabilirim sanırım, neyse Modern Family bu adaylar arasında favorimdi, aldığında çok sevinmiştim. 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.
 Diğer adaylardan Louie ve BBT'yi izlemiyorum onları çıkartırsak içlerinde kesinlikle en çok hak eden MF'ydi. Veep çok güzel bi dizi ama asla yeterli popülariteye ulaşamayacakmış gibi geliyo, Julia Louis-Dreyfus dizinin MVP'ı olarak zaten 3 sezondur hak ettiği ödülü alıyor, Silicon Valley çok yeniydi, alamazdı. Özellikle daha popüler bir nerd dizisi de adaylar arasındayken. Orange is the New Black'i her ne kadar çok sevsem de bu ödülü almak için fazla dramaydı, dramedi bile değil baya bildiğimiz düz dramaydı, Altın Küre'ye de öyle başlamışlardı zaten. Dizinin en "comedic" oyuncusu Uzo Aduba da kendi hak ettiği ödülü almıştı. 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Girls tadında diziler komedi kabul edilebiliyoken, American Hustle, 50/50 gibi filmler komedi kabul edilebiliyoken herkesin "Orange is the New Black komedi değil." demesi garip geliyor bana. İlk bölümü olsa anlarım da sonraki bölümleri ben komedi-drama arası bi dizi olarak izledim. Drama açısından çok başarılı bir dizi de değil zaten. Nurse Jackie'yle Edie Falco pek de komedi yanı olmayan rolüyle topluyor mesela ödülleri, adaylıkları kaç yıldır. Şaka yapmak yerine kendilerini komedi ya da drama diye kalıplara sığdırmayan, olayların içindeki komediyi bulmaya çalışan işlerin önünü kesmemek lazım bence. OITNB, her bölüm kendini tekrarlayan sitcomlardan daha çok güldürüyor mesela beni bir çok kez.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...