İçeriğe atla

En İyi Drama Dizisi


Mustafa

En İyi Drama Dizisi ?  

6 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

[align=center]En İyi Drama Dizisi

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.
[/img]

 

Breaking Bad

Downton Abbey

Game of Thrones

House of Cards

Mad Men

True Detective[/align]

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Breaking Bad; hakkında artık söylenecek pek bir söz kalmadı sanırım, televizyon tarihnin en iyi sezonlarından birisi ayrıca televizyon tarihinin en iyi finalini gerçekleştirdiler.

 

Downton Abbey: Büyük bir izleyicisi olsam da son sezon bu adaylar içerisinde yer almalı mıydı bilemiyorum, Boardwalk Empire ve Masters of Sex burada olmayı daha çok hak ediyordu sanki.

 

Game of Thrones: Dizinin en iyi sezonu veya en iyi ikinci sezonu tartışmaları olsa da ben bu sezonun dramatik ve artistik olarak en üst seviyede olduğunu düşünüyorum, ödülü alma şansı oldukça yüksek bana kalırsa, Breaking Bad ile kapışacaktır, ikisinden birisi aldığı sürece benim için bir sorun yok

 

House of Cards: hakkında da söyleyecek pek bir şey yok, Spacey-Wright ikilisinin karşılıklı döktürdüğü ikinci sezonda Chapter 17 ve Chapter 25 bölümleri (ilk sezonun 11.bölümü kadar olmasa da) olağanüstü etkileyici bölümler.Daha öncede belirttiğim gibi sezonun en sağlam oyunculukları bu dizideydi.

 

Mad Men: Hala izleyememiş olmanın acısını yaşıyorum fakat Mad Men ve Emmy kazanma ikilisi çoook uzaklardaymış gibi.

 

True Detective: sezonun en tartışmalı dizisi desek yeridir herhalde, bana göre de minidizi kategorisinde yarışmış olması gereken bir dizi.Diziyi ilk izlediğimde minidizi de aday olur silip süpürür demiştim, hatta yapımcıların bir strateji izleyerek McConaughey'i başröl Harrelson'ı yardımcı rol adayı yapıp ikisini de almayı amaçlarlar diye bile düşünmüştüm, drama kategorisinde aday olmaları bile zor diye düşünmüştüm ama hak ettikleri bir adaylık aldılar, hatta Harrelson'ı görmezden gelirler diye düşünmüştüm o da olmadı, sonrasında sadece aday olmalarıyla kalırlar dedim Creative Arts ödüllerinde 4 tane ödül kazandılar, 25 Ağustos'da şansları ne kadar yüksek bilemiyorum fakat kesinlikle ve kesinlikle olağanüstü bir iş.

 

Emmy'de son birkaç yıldır en büyük ödül algısı Komedi Dizisi'nden ayrılıp drama dizisine doğru kaymış bulunmakta, şu adaylara bakıp zaten buna hak vermemek elde değil, gecenin en büyük ödülünü bana kalırsa ya Breaking Bad ya da Game of Thrones alacak, ikisi arasında bir tahmin yürütmek benim için çok zor, fakat ikisi de hak ediyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

True Detective'in bir bölümünü, Downton Abbey'in 2 sezonunu izledim sadece. Geri kalanların bütün bölümlerini izledim.

 

 

Downton Abbey diğer dizilerin yanında göze batıyor bence. Aday olmasaydı bir kaybımız olmazdı sanki.

 

Game of Thrones benim şans vermediğim bir dizi. İyi bir sezon geçirdiler fakat abarta abarta bitiremedikleri fakat bence sezon ortalamasının altında bi bölümle gittiler başvurdular. Karşısında drama açısından çok sağlam işler var, kazanırsa çok şaşırırım.

 

Mad Men çok iyi bir sezon geçirmesine rağmen bir daha o ödülü vermezler onlara. 4 kez aldılar zaten, yeter.

 

House of Cards ödülü alabilecek bir iş ama sağlam rakipler olması sebebiyle şansı azalıyo bence. Önümüzdeki yıllarda artık.

 

True Detective kesinlikle mini dizi olarak değerlendirilmeliydi. Sadece bir bölümünü izledim dizinin ama etkileyici bir işti. Çok olumlu yorumlar aldı ve Breaking Bad'i en çok zorlayacak iş bence.

 

Breaking Bad efsane bir dizi idi. Efsane dizilerde korkulan bir şey vardır, o da nasıl biteceği. Herkeste o korku vardı ama muhtemelen televizyon tarihinin en iyi finalini yaptılar ve final bölümüyle dizi kendisini aştı. Böyle bir iş dururken ödülü başkasına verirlerse ayıp ederler bence.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Kim alır: Breaking Bad

Belki: True Detective

Kim almalı: Breaking Bad (GoT'a olan inancım sarsıldı)

 

Ayrıca birkaç kategori hakkında da tahmin yürüteceğim;

 

Drama yönetmenlik/yazım: Bu ödüllerden birisi True Detective'e birisi de Breaking Bad'e gidecek, tahminim True Detective yönetmenlik Breaking Bad de yazım ödülünü alır.

 

Komedi yönetmen/yazım: Yönetmenlik kategorisinde Jodie Foster öne çıksa da Modern Family yönetmenlik konusunda oldukça kuvvetli, son 3 yıldır arka arka alıyorlar.Yazım konusunda OITNB en kuvvetli aday, ama Louie de bir kez daha alabilir ki almalı da.

 

En iyi varyete programı: Bu daldaki 3 adayı da izliyorum, Jimmy Fallon'ı da sürekli Cnbc-e ve e2 de gördüğümüzden onu da izlemiş kadar oluyorum, bunlar arasından en sevdiğim The Colbert Report (SNL'in hiiiiç mi hiç şansı yok) ama umarım ödülü Jimmy Fallon almaz.Ayrıca Portlandia burada olmalıydı.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...