İçeriğe atla

Hande Yener Fan Club (HYFC)

Pinlenen İletiler

gönderildi

Hande bence yeniden Aylin Aslım'a yanaşmaya başlasın. Yeni albümde farklı bi yelpaze görmek istiyorum. Hatta yeniden Harun Tekin'le de çalışsın.

gönderildi

hatta bide kendi yazdığı şarkılardan da albüme koysun :)

gönderildi

Hande Yener Twitter'dan duyurdu. Çok yakında ''Havaalanı'' klibi tüm müzik kanallarında olacak. Şarkı YouTube'da ''klipsiz'' 5,5 milyon izlenerek rekor kırmıştı.

[/php][video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QJq-KgoSQH8

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Hande Yener 18. Kral Tv Ödülleri gecesinde aday olduğu 2 dalda da ödül alamadı.

gönderildi

Havaalanı klibi çekildi 4 Mayıs'ta ekranlarda.

Ar6mT-vCIAAkjJe.jpg

gönderildi

Ankara konseri yine mi iptal oldu? Çok şükür. :siritma: Ben yokken Ankara'ya gelemez, gelmemeli. :haha:

Yapımcısı Polat Yağcı'nın Twitter'daki açıklamasına göre, ''Havaalanı'' klibi -2 gün sonra- 4 Mayıs'ta yayınlacak. Polat Yağcı, ''Havaalanı'' klibinin yanında başka bir sürpriz klip çalışmalarının olduğunu da söyledi. ''Rüya feat. Seksendört'' olabileceğini düşünüyorum.

gönderildi

Ankara konseri yine mi iptal oldu? Çok şükür. :siritma: Ben yokken Ankara'ya gelemez, gelmemeli. :haha:

Yapımcısı Polat Yağcı'nın Twitter'daki açıklamasına göre, ''Havaalanı'' klibi -2 gün sonra- 4 Mayıs'ta yayınlacak. Polat Yağcı, ''Havaalanı'' klibinin yanında başka bir sürpriz klip çalışmalarının olduğunu da söyledi. ''Rüya feat. Seksendört'' olabileceğini düşünüyorum.

Umarım gidip klibi havaalanında çekmemişlerdir, yaratıcı şeyler istiyorum. :D

gönderildi

^^ Konser görüntüsü olduğu söyleniyor ama Hande'nin o kadar basitleşeceğini sanmıyorum ben :D

Ay Odin korusun!

gönderildi

hayır o konser görüntüsü 22 nisandan sonraki konser nünberg teki

Ankara konseri olduki Congresium adlı mekanda

gönderildi

handenin Her Ne Kadar Fransa Ve İzlandada Çektiği Unutulmuor Ve Teşekkürler KLİPLERİNİ Beklediğim Gibi Bulmasamda Hava Alanı Klibinde Çok Şey bEKLİYORUM Kraliçeden :heart::heart::heart::heart:

gönderildi

^ Teşekkürler klibi Emel'in Hovarda'sından sonraki Türkiyede yapılan en iyi kliptir. Daha iyilerini bilmiyorum ben bilen varsa söylesin. 90'ların klipleri şimdiki Demet'in hepsi havuzda, Serdar ve Tarkan'ın hepsi konser görüntüsü olan kliplerini şaapar atar.

Teşekkürler, üzerine biraz daha çalışılsaydı Amerikan klipleriyle kapışırdı, ama bu haliyle de Türkiye standartlarının üzerinde bir şey.

Hande gayet klişe bir şekilde "küvette ağlayarak şarkı söyleyen kız" klibi de çekebilirdi. :D

gönderildi

^^ Teşekkürler Demet'in şarkısı olsaydı klibi Havuzda ağlayan kız olurdu :D :D karı havuzdan başka yerde klip çekmiyo :D

İçkisinin buzlarını havuza atıyo falan qq

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...