İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

850 sezon sürse de sıkılmicam bu diziden  :heart:

• 3 hafta sonra...
gönderildi

YUMULUN!

S07E01 düşmüş! :kalp: :kalp: :kalp:

gönderildi

İzledim debinin memeler her sezon buyuyo amk

gönderildi

Ahauhaauahauaahayashsyshs

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Musty'den me me mmemememe show :h :h :kopuyorum:

YARIN DERHAL İZLİCEM YA  :heart:

• 2 hafta sonra...
gönderildi

7. sezon mikemmel başladı.

O zenci oğlan Caleb'i geçen sezon hiç sevmemiştim zaten; Ian'ın bölüm sonunda biseksüel olduğunu öğrenmesi güzel oldu. Mickey de dönüyomuş sanırım bu sezon zaten, nihayet! İlk bölümün açılış sahnesi gerçekten harikaydı. Lip'in kendine çeki düzen vermesine sevindim fakat üniversiteye devam etmeme kararına üzüldüm. Fiona erkeklere küsmüş, anca bi kaç bölüm sürer diyorum, yine oro*puluklarını izleriz bol bol bu sezon da. Carl, adamım; sanırım bu sezon da favori karakterim olacak kendisi. Frank, aynı Frank işte. İkinci bölümle beraber kendine yeni bir Gallagher ailesi yaratmaya çalışacak, ne kadar başarılı olacak izleyip göreceğiz.

gönderildi

Yerlerdeyim yoruma bak :h :h 2. Bölümü yayınlanmadı dimi henüz eylül sonu 1. Bölümü sızmıştı onu izlemiştim en son :cenenkopsun:

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 1 ay sonra...
gönderildi

7. sezonun baba spoiler'ı :

Ve Mickey Milkovich döner. :kalp:

gönderildi

oha ben daha 4. bölümü yeni bitrdim

gönderildi

Musty sana hiç yakıştıramadım :cenenkopsun:

• 4 hafta sonra...
gönderildi
:carpildim:

Hala izlemedim sezon finalini

ben deeee :sinsirella:

gönderildi

ben hala 4. bölümde kaldım bi gün bi oturacam tüm bölümleri bi oturusta bitircem :)

gönderildi

sezon finalini izledim.

Monica ve ölümüydü tamamen tema. Anneleri ölmüş ve hiçbiri ağlamadı bile. Hiç mi üzülmediler anlamadım, hiç yanlarında olmamış olsa bile üzülmelilerdi. hüe hüe hüe Anan sonuçta be ya da ben tam Türk kafasında düşünüyorum. hüe Hele cenaze sahnesinde içim parçalandı, arkandan hiç kimse doğru dürüst bi şey konuşmuyo, cenazene 10 kişiden başka katılan olmamış, çok üzüldüm ya. hüe hüe hüe Ayrıca fiona'nın methleri tabuta koymasına da uyuz oldum :h 20 000$ ediyomuş mal mısın kullanaydın işte :sinsi:

gönderildi

Spoiler'i okumamak icin zor tutuyorum kendimi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...