İçeriğe atla

İsveç 2012 : Loreen - Euphoria

Pinlenen İletiler

gönderildi

Valla ben finale çıkamadığı için aza kanaat etmiştim ama birden üstüme geldiniz ben böyle düşünüyorum :D

sen sus :1silah: git sogan dogra :haha: bebegim anna :kahve:

Hahah yazık Anna soğan doğramış gibi ağlamıştı bak o geldi aklıma :)

gönderildi

Valla ben finale çıkamadığı için aza kanaat etmiştim ama birden üstüme geldiniz ben böyle düşünüyorum :D

sen sus :1silah: git sogan dogra :haha: bebegim anna :kahve:

Hahah yazık Anna soğan doğramış gibi ağlamıştı bak o geldi aklıma :)

aglamıs mıydı....hadi ya ben hatırlamıyorum agladıgını

gönderildi

Ben cikamamasina acayip sasirmistim. Herkes cok begeniyordu ben dahil. Herhalde herkes korktu "bu kiz cok seviliyor oy vermiyelimki ulkemizin onune gecmesin" mantigi olabilir :D tamam sustum..

gönderildi

Ben cikamamasina acayip sasirmistim. Herkes cok begeniyordu ben dahil. Herhalde herkes korktu "bu kiz cok seviliyor oy vermiyelimki ulkemizin onune gecmesin" mantigi olabilir :D tamam sustum..

çok sempatikti ama oy alırdı bayaa heralde.....

gönderildi

Ağlamıştı. :(

[video=youtube]

ohaaaaaaaaaaa....yemin ederim aglıyordum neredeyse......inanmıyorum kız son isimde gidecekken üstüne bir de açıklanmayınca bi şoka girdi bişi oldu....of çok kotu oldumm ben

gönderildi

Eurovision Finali'nden 10 gün önce yayınlandı.

[video=youtube]

Anna Bergandahl Eric'ten iyiydi mesela ama Eric İsveç'i 3. yaparken Anna neredeyse İsveç'e en kötü derecesini verdi. :icon_ohmygod:

Efkarlandım bi sn.

FUUU Europe :icon_ohmygod:

gönderildi

Milleti coşturan şarkılar her zaman 1 adım öndedir anna bence o kadar da iyi değildi ama en azından finale çıkabilmeliydi :D

gönderildi

Klip yayınlanmadı mı halen?

Hayır yayınlanmadı :uffff: :uffff:
gönderildi

meraktan çatlatıcaklar illa :D klip çekileli 1 hafta oluo nerdeyse :D umarım beklettiklerine değecek bi klip olmuştur :DF

gönderildi

iTunes'ta gerilemeye başladı. Klip biraz daha gecikirse kötü olacak, tam Eurovision'dan sonraki hafta patlatmalıydı, 2 ay geçti nerdeyse.

gönderildi

Yarın geliyormuş klip sanırım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...