İçeriğe atla

İsveç 2012 : Loreen - Euphoria

Pinlenen İletiler

gönderildi

Açıkçası finaldeki 5 şarkıyı seviyorum ben :D Tek sorun şu turuncu tenli amca o şarkıyı schlager olarak Sara Li söylese sadece o da çok iyi olacak da neyse :D

gönderildi

İndirdim ve dinledim fakat beğenmedim. Ayrıca altyapıda bazı kısımlar ''Hero''laştırılmaya çalışılmış olmamış. Hala utanmadan neden katılıyo ki bu kadın bu yarışmaya?

gönderildi

İndirdim ve dinledim fakat beğenmedim. Ayrıca altyapıda bazı kısımlar ''Hero''laştırılmaya çalışılmış olmamış. Hala utanmadan neden katılıyo ki bu kadın bu yarışmaya?

Ben şahsen çok sevdim. Tamamı yayınlandığında bu seneki birincimi bulmuş olacağıma inanıyorum :pray::pray::pray::pray:

gönderildi
:D Bir şey soracağım. Melodifestivalen şarkılarının perşembe açıklanması gerekmiyor mu? Bu acele ne ki Charlotte'ninki önce açıklanmış? :D
gönderildi

:D Bir şey soracağım. Melodifestivalen şarkılarının perşembe açıklanması gerekmiyor mu? Bu acele ne ki Charlotte'ninki önce açıklanmış? :D

Perşembe açıklanıyo evet. Ortada bi acele yok bugün içinde önce Lisa Miskovsky'nin (ki bu da çok güzel Charlotte'u duyana kadar favorim olur diyodum) sonra Charlotte Perrelli'nin şarkılarının bir dakikalık versiyonları internete sızdı. Muhtemelen yarın bütün şarkılar yayınlanır.

gönderildi

Charlotte'un şarkısı, sırf kadının hatrına çıkacak finale, bunu da yazın buraya,

Kötü değil ama 1. olmamalı.

gönderildi

Yok bence hatrına bile çıkamayabilir. Melodifestivalen'de her an her şey olabilir; bunu iyi öğrendik. Bana kalsa hiç çıkmasın.

gönderildi

Nakarat bariz " California Gurls " olmuş. Hiç hiç beğenmedim :/

gönderildi

Siz beni dinleyin Danny'nin şarkısını bekleyin işte ozaman birinci çıkacak ortaya :D

gönderildi

Ortaya güzel bişeyler çıkacak gibi. Elbiseyi baya beğendim. Loreen'i ezer mi dersiniz? Bence Loreen'in altında kalır, çünkü şarkı baştan kötü.

gönderildi

Bence de coşturmuş. MF 1.mi bu yarı finalde bulacağımı biliyodum :pray::pray::pray:

• Anırdım 1
gönderildi

Nakarat bariz " California Gurls " olmuş. Hiç hiç beğenmedim :/

Kesinlikle çok benziyor! Bence hiç şansı yok..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...