İçeriğe atla

İstekleriniz ve Şikayetleriniz


Cem

Pinlenen İletiler

ETSC'e genel olarak ara verilmeli. Mesela 1 aylık ara olsun. Şubat 1'de tekrar başlasın kaldığı yerden. Bu şekilde hem daha sağlıklı ilerler yarışma, herkes kendini ona göre ayarlar.

 

Siteye 1 yıl ara veren hasan abi'den inciler :neistiyosun:

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Siteye 1 yıl arayı ben değil siz verdiniz. Burada biz siteyi ayakta tutmaya çalışırken birden kapatma isteğiniz gelmişti hatırlatırsam. En çok siteye giriş yaptığım dönemlerde forumu kapattınız ardından forum desen dağıldı, eskisi gibi olmadı. Tabii şimdi sözümüz geçmez, siz bilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

1 yıl kapanmadı, 1 ay kapandı. Ve bu olayın üstünden tam 1 yıl ve 20-25 yarışma geçti. O zaman da sitenin kapanma sebebi üyelerin ilgisizliği ve bizim site için çabalamamızın gereksiz olmasıydı. Ben siteyle ilgilenmediğimizi düşünmüyorum. Sitenin fiziki alt yapısı ve özellikleri artık kusursuz, enkaz gibi bi forumu kısa sürede çok iyi bi hale getirdik. Kaç gün sabahın 4ünde 5inde yattık. Şu anda bu forum, özellikleriyle ve düzeniyle Türkiye'deki forumların %90'ını sollar hele daha iyi bi esc forumu varsa gösterin :valla:

 

Fakat üyelerin performansında bi değişme olmadı, gördüğün gibi yine kimse yok, kimsenin umrunda değil. 2-3 gün siteye mesaj atılmayınca hadsizce site öldü yazarlar bi de :h

Onlara da kızmıyorum çünkü 2012'de herkes çocuktu, şimdi çoğu üye üni mezunu ve çalışıyo. Napalım yani klasik kemik kitlemiz artık foruma vakit bulamıyo demek ki (55 forumda birden yarışmaktan vakit bulamıyo da olabilirler tabi)

 

He sen siteyi kapadık diye soğuduysan orası ayrı, senin düşüncendir ama forumda aktif görev almak istersen biz sana hayır diyecek değiliz. Yaptıklarını unutmadık sonuçta :tektek:

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...