İçeriğe atla

Almanya 2024: Isaak - Always On The Run


Uğur

Pinlenen İletiler

  • 3 ay sonra...
  • 2 ay sonra...

Conchita_Rea_1_V1.jpg?h=46943b69&itok=ef

 

'Ich will zum ESC!': Almanya Eurovision'a yeni bir yol açıyor

 

Alman yayıncı NDR, istekli sanatçılara Eurovision Şarkı Yarışması'nda Almanya'yı temsil etme fırsatı sunan yepyeni bir televizyon dizisinin ayrıntılarını açıkladı.

 

Almanya'da yetişen vokal yetenekleri için Eurovision Şarkı Yarışması'na yeni bir rota açıldı. Yepyeni gösteri Ich ESC'yi canlandıracak! ( ESC'ye gitmek istiyorum! ) Ocak ayında ARD Mediathek'te başlıyor ve Almanya'nın Malmö ön seçim formatı olan Eurovision Şarkı Yarışması – Das deutsche Finale'de bir katılım yeri kazanmak için yarışan bir grup gelecek vaat eden kişinin ardından başlıyor. 2024 .

Eurovision Şarkı Yarışması galibi Conchita Wurst ve şarkıcı/söz yazarı Rea Garvey, 6 bölüm boyunca yetenekli adayların koçluğunu üstlenecek. Daha sonra, Ich will zum ESC'nin canlı finalinde performans sergileyecek bir dizi finalist belirlenecek ! . Çok önemli final 8 Şubat Perşembe günü saat 22:00 CET'de gerçekleşecek ve ARD Mediathek'in yanı sıra NDR Fernsehen televizyon kanalında yayınlanacak.

 

Finalin galibi, halk oylamasıyla belirlenecek şekilde, Almanya'nın Malmö 2024 - Eurovision Şarkı Yarışması – Das deutsche Finale ulusal finalinde yarışacak . Almanya'da ön seçim 16 Şubat Cuma günü yapılacak. 

Eurovision galibi Conchita, bu fırsatın yeni bir şarkıcılık yeteneği için ne anlama gelebileceği konusunda şimdiden heyecanlı:

 

 

"Katılımcılara eşsiz bir fırsat sunuyoruz. ESC etabının çok özel havasını deneyimleyen herkes, hayat değiştiren bu deneyimi sonsuza kadar kalbinde taşıyacak!"

 

acts100_v-contentxl.jpg

 

15 adayın tümüne ilişkin bilgiye 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.
 adresinden ulaşılabilir . 

Ich'in birden üçe kadar olan bölümleri ESC'yi zum edecek! 25 Ocak Perşembe günü ARD Mediathek'te ilk gösterimini yapacak ve 4. bölümüyle 30 Ocak Salı günü yayınlanacak. 5. Bölüm 1 Şubat Perşembe günü yayınlanacak ve canlı final 8 Şubat Perşembe günü gerçekleşecek.

 

 

 

 

 

 

 

  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

Ulusal Final biletini alan aday

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 


 

  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • Mustafa bu konunun başlığını Almanya 2024: Isaak - Always On The Run olarak değiştirdi

2_ISAAK%20%C2%A9%20Valentin%20Ammon.jpg?

 

Sonunda, Alman TV izleyicilerinin yanı sıra 8 uluslararası jüri de puanlarını sundu ve her ikisi de final puanının %50'sine katkıda bulundu. Kazanan şarkı Isaak'ın seslendirdiği Always On The Run oldu.

 

Şarkı hem halk oylarını hem de uluslararası jüri oylarını kazandı ve her birinden tam bir '12 puan' aldı.

 

 

 

Espelkamp adlı küçük bir kasabadan gelen Isaak Guderian, başlangıçta bir grupta müzik kariyerine başladıktan sonra, kısa sürede kendi başına gelecek vaat eden bir şarkıcı-söz yazarına dönüştü. 

 

The X Factor Almanya'da daha önce deneyim sahibi olan Isaak, daha sonra 2021'de Show Your Talent adlı yetenek yarışmasını kazandı. Şarkı söyleme repertuvarı, melankolik baladlardan tüm vokal aralığını zorlayan güçlü düzenlemelere kadar uzanıyor.

 

Isaak'ın Almanya için hazırladığı Always On The Run şarkısı , bir şarkının duygusal derinliklerinin ve heyecan verici zirvelerinin dinleyicileri nasıl eşsiz bir müzikal yolculuğa çıkarabileceğinin mükemmel bir örneğidir.

  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Şarkı ve şarkıcı Micheal Rice tadında. Benzer bi sonuç alır zaten. Hoş bu ulusal finalde zaten şarkı yokmuş genel olarak, yeni 23.lükleri hayırlı olsun Almanya'nın.

  • Beğendim 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Katılıyorum

 

Hakan, 13 dakika önce yazdı:

Ben şarkıyı beğendim iddiasız ama son yıllara bakarsak Almanya için eli yüzü düzgün en azından. Yine de son sıralarda kalır orayi karıştırmayın ahaha

  • Yarıldım 1
  • Ay Çok Hoş 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...