İçeriğe atla

İsveç 2021 : Tusse - Voices


Uğur

Pinlenen İletiler

Gecenin eurovision havasını yakalayan iki şarkısı still young ve voices idi, ikisini de beğendim, diğerleri özellikle dottle dedikleri teenager tarzı gibi, ben pek sevmiyorum. diğerleri hakkında beğenmediğim için yorum yapmayacağım. still young klasik demet akalın şarkıları gibi charlotte şarkısı gibi, voices ise daha önce duyduğumuz şarılardan aranje edilmiş gibi, ikisi arasında kaldığımda verdiği mesaj ve duyguyu sese yansıtma kapasitesi açısından olaya bakarsan benim tercihim de voices olurdu. yalnız aklıma takılan şu oldu, tuses in  2018 deki yetenek sizsiniz tarzı yarışmadaki halini gördüm çocuk tipi tarzı yerinde, 3 senede çocuğu ne hale çevirmişler, üzüldüm adına gerçekten, sahneye çıkaracakalr diye çocuğun herşeyiyle oynamışlar. insanın da aklına şu geliyor kadına benzetilmeseydi bu şarkı kazanabilirmiydi. bence kazanamazdı.

  • Beğendim 3
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Dotter, Eric Saade, Tusse, Charlotte ve Clara'yı beğenmiştim. Dotter'in kazanmadığına üzüldüm ama şaşırmadım. İsveç halkı 2016'dan bu yana tek bir doğru seçim yapamadı :peki: 

 

Tusse'ye gelirsek ben seviyorum şarkısını :peki: 

  • Beğendim 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

İsveç temsilcisi Tusse, Eurovision'u kazanan ilk zenci olmak istiyor. Şarkıcı Norveç televizyonu NRK'ya verdiği mülakatta şunları söyledi:

 

"Bence bunun daha önce olmamış olması bir hata, Eurovision uzun yıllardır yapılıyor. Yıllarca ırçıkık, zorbalık, dışlama ile başa çıkmak zorunda kaldım. Kendimi bulmak ve savunmak için bu yarışmaya katılıyorum."
 

2001 yılında Estonyalı kazanan Taner Padar'a eşlik eden zenci şarkıcı Dave Paton, Eurovision'un 65 yıllık tarininde birinci olan tek zenci yarışmacıydı.

  • Çıldırtma Beni 1
  • Ay Çok Hoş 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...

kıyafet berbat da sesinin kötü olduğuna katılmıyorum, birisi ulusal finalde enstrümandan ayrılmış sesi paylaşmıştı nerede olduğunu hatırlamıyorum, ıy bıy kötü bu ne demişti, sesi gayet iyi, lena nın o berbat sesle 1. olduğunu insanlar kolay unutuyor. yani ses çok da mühim değil, önemli olan o sene ilk 10 kontenjanında mısın değil misin.

  • Beğendim 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...