Jump to content

Merhaba ve İyi Geceler Arkadaşlar

Recommended Posts

Posted

Adım Sertan. Yaşım 22. 2 sene önce google'da eurovision forum yazarak aratmış ve buraya üye olmuştum. Kendim gibi eurovision fanlarını bulabilmek için. Sonra nedense unuttum gitti.

Sonra şu sıralar kendimi hoşlandığım şeylerle meşgul etmek için tekrar buldum siteyi ve geldim.

Eurovision'u çok severim ve müzik zevkimin temelini oluşturmuştur çocukluğumdan beri. 2002'den beri izliyor ve detaylı bir şekilde takip ediyorum.

Sorularınız varsa sorabilirsiniz. :D

Teşekkürler.

Posted

Hiç kullanışlı bir konu olmamış. Amerika'dan bir üye giriş yapsa mesela, şu an orada gece değil. Peki bu konuyu yarın sabah gören üyelerimiz ne yapacaklar? Kafaları karışacak şimdi boş yere.

Hayırlı cumalar.

Posted
Adım Sertan. Yaşım 22. 2 sene önce google'da eurovision forum yazarak aratmış ve buraya üye olmuştum. Kendim gibi eurovision fanlarını bulabilmek için. Sonra nedense unuttum gitti.

Sonra şu sıralar kendimi hoşlandığım şeylerle meşgul etmek için tekrar buldum siteyi ve geldim.

Eurovision'u çok severim ve müzik zevkimin temelini oluşturmuştur çocukluğumdan beri. 2002'den beri izliyor ve detaylı bir şekilde takip ediyorum.

Teşekkürler.

slm ap?

siteye aktif üye arıyoruz da....

Posted
slm ap?

siteye aktif üye arıyoruz da....

:bayilcam:

Posted

cevap vermediğine göre power bottom galiba.........

Posted

Teşekkürler.

Sitemizin değerlerini yansıtan, ahlaka uygun, daha muhafazakar bir avatar seçebilir misin?

Posted
Sitemizin değerlerini yansıtan, ahlaka uygun, daha muhafazakar bir avatar seçebilir misin?

Ben senin avatarını yeni gördüm ne ayak? :nedusunuyosun:

Posted

başından beri akpliydi artık başkanlık geldiği için açık açık oynayayım dedi. bu kdr.

Posted

Sladko umarım bu fecaat üyeleri gerçek sanmıyodur :bayilcam:

Posted

fft99_mf4642051.Jpeg

Kıskananlar çatlasın. %25, %24,99 oldu artık.