İçeriğe atla

İsveç 2017 : Robin Bengtsson - I Can't Go On

Puanınız?  

4 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

"Melodifestivalen"in sahne tasarımı yayınlandı.

C3F3wBmXcAAdPFJ.jpg

C3F3wQQXgAACa8s.jpg

gönderildi

Bu ne nedir yani bu :kabuletmiyorum:

2002 TUF sahnesine benziyo yeminle :tipebak:

gönderildi

Ne bekliyosunuz yahu :neistiyosun:

Şu ana kadar herhangi bi sahnenin beğenildiğini görmedim bu forumda cnm :artikpes:

gönderildi

Yalnız gerçekten benziyo :anirdim:

gönderildi

KARIM ÜLKESİNİ KORUYO AYIK OLUN

gönderildi

Sahiplenen beyim :oylemi:

:beyimbilir:

Hayır herkes hipodrom gibi bi sahne bekliyo da olmuyo işte :neistiyosun:

İmkanlarımız kısıtlı :beyimbilir:

gönderildi

İsveç'in imkanları kısıtlıysa San Marino ne yapsın? Hala 2014 senesinde finale çıktıkları için fazladan ödedikleri 3 günlük otel parasının taksitini ödüyorlar kredi kartına.

gönderildi

San Marino'nun kendisi için yapacağı en isabetli yatırım kendisini haritadan sildirtmek olacaktır :beyimbilir:

gönderildi

Ne zaman gelcek bunun snippetleri? Çarşamba mı, perşembe mi?

gönderildi

Bu arada şarkıları hareketli, orta tempo ve geleneksel diye gruplara ayırmışlar. Hareketliliğini, şovunu, dansını falan da yüzdelerle belirtmişler. Çok bir şey anlamadım ben ama İsveççe bilip Melodifestivalen'e hükmedebilen arkadaşlar için linki;

http://www.svt.se/melodifestivalen/bidragsbibeln-se-beskrivningarna-av-latarna-i-melodifestivalen-2017-redan-nu-nytt-om-loreens-statements-charlotte-perrelli-anton-hagman-de-vet-du-och-adrijana

gönderildi

Gereksiz antik kuntik işler yapmışlar işte, şu MF yöneticileri benim kadar sade ve net olsa her sene İsveç kazanır :icimegir:

gönderildi
Gereksiz antik kuntik işler yapmışlar işte, şu MF yöneticileri benim kadar sade ve net olsa her sene İsveç kazanır :icimegir:

Zaten Eurovision'u da her sene kazanıyolar canım :kimdahiletti:

gönderildi
her sene kazanıyolar

cnm bu görüşüne katılmıyorum 2016da kazanamadılar hey isveç neler oluyr :artikpes:

gönderildi

E her sene İsveç kazanıyo zaten :icimegir:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...