İçeriğe atla

En İyi Drama Dizisi


Mustafa

En İyi Drama Dizisi ?  

3 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

[align=center]

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.
[/img][/align]

 

[align=center]Better Call Saul

Downton Abbey

Game of Thrones

Homeland

House of Cards

Mad Men

Orange Is the New Black[/align]

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Mad Men. (nokta)

 

Better Caul Soul: Gayet iyiydi ilk sezonuyla. Komedi kategorisine alınsaydı da itiraz etmezdim (Dizinin daha bi komedi olmasını bekliyordum ben ama.). Ödülü alacağını sanmıyorum ama kötü bir seçenek de değil, Breaking Bad gibi sonradan toplar belki ödülleri.

 

Downton Abbey: 3. sezonun ortasıydı sanırım izlemeyi bıraktığımda. Neden aday gösterildiğini anlıyorum ama kazanmak için biraz fazla "pembe dizi" tadında bir iş bence.

 

Game of Thrones: Çoğunluğun aksine ben beğendim bu sezon da diziyi. Son bölümlere kadar az olaysız, bol politikalı konuları ağır ağır, sindire sindire işlediler. "Ödülü verirler mi acaba bu sefer?" diye düşünmüyor değilim.

 

Homeland: Hiç izlemedim. Bozdu diyolardı en son.

 

Hpuse of Cards: Çoğunluğun beğenmediği bir sezon geçirdi. Kötü adam rolünü Putin'e yıkıp sezonu onun üstünden götürmeleri kolaycılıktı bence. Makam mevkii için onun bunun ölümüne göz yuman Claire'nin LGBT aktivistine bu kadar kafayı takması garip geldi. Bir sezon boyunca Claire'in başkan adaylığını gözümüze soktuktan sonra önümüzdeki sezon başka bir numara çekmeyip bekleneni yaparlarsa saygımı kaybedicek yazarlar. Breaking Bad'in yokluğunda ödül olması olası dizilerden.

 

Mad Men: Breaking Bad gibi muşteşem bir final yapmasa da oldukça doyurucuydu finali. Favori karakterlerimden Peggy'nin hikayesini rezalet bir şekilde bağlamalarını da gözden geliyorum artık. Son sezonlarını bir tane daha Emmy ile kapatmaları yakışır bence.

 

Orange Is the New Black: Komedi dalına yeni bir soluk getireceği için seviniyordum ama mesele drama olunca adaylığına bile gerek yoktu bence. Şu diğer işlerin yanında Sihirli Annem gibi kalıyor. Haksızlık etmemek adına 2. sezonun 1.'den daha iyi olduğunu da söylemek gerek.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

Bu kategoride izlemediğim/henüz bitiremediğim çok dizi var, üzülüyorum. 

 

Mad Men'in henüz final sezonuna gelebilmiş değilim, kazanırlarsa asla üzülmem ama üç sene üst üste yarım sezonluk dizilere ödül vermeleri biraz sıkıcı olur sanki. 

 

Game of Thrones akademide baya seviliyor ki 24 tane adaylık aldı (19 dalda sanırım?) bu sene oylama panellerinin kalkması çok işlerine yarayabilir gibi geliyor bana. 

 

Homeland, bence adaylar arasındaki en iyi sezona sahip diziydi, diğerlerinden çok önce final yapmış olması şansını azaltabilir sanki. Komedide Parks & Rec'te olduğu gibi bunların gönderdiği bölümler de çok iyi. Kazanırlarsa çok çok mutlu olurum. 

 

House of Cards'ın bu sezonu çok kötüydü, aday olması bile saçmalık o yüzden, eğer ödül alırsa daha saçma olur. 

 

Orange is the New Black'in adaylığına, size dramada da adaylık vericez, her sene kategori değiştirmek için bizi yormayın adaylığı olarak bakıyorum ben, hiç şansları yok. 

 

Kim kazanmalı: Homeland

Kim kazanır: Game of Thrones

Kim burada olmalıydı: The Americans

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

İngiliz dizilerinin her zaman kalite konusunda fersah fersah ötede gittiğini düşünen biri olarak Downton diyorum. He kazanamaz o ayrı.

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...

Creative arts'da döktüren Game of Thrones (8 ödül!) alacak bu sefer gibime geliyor, (gerçi bunu en son dediğimde Boardwalk 7 ödül almıştı, elleri boş döndüler ama...).Şu kategorinin geçen seneki haline bakıp bir de bu seneki haline bakınca insanın içini acıtıyor, House of cards, Game of Thrones, Downton Abbey (4.sezondan itibaren) hayal kırıklığıydı.

 

Bu arada Mad men ile ilgili manyak keşifler yaptım, meğerse sadece ilk sezonu ve ikinci sezonun birkaç bölümünü izlemişim, baştan izlemeye karar verdim, final sezonu ile ilgili yorumlarımı ir sonraki sene yaparım artık (komiks)

 

Orange is the New Black bana göre çok müthiş bir dramedi örneği, komedi dizisinde başarılı olacağını/olması gerektiğini düşünüyordum hep fakat dramada bir şansları yok (olmalı mı ki), seneye görürsem dumur olacağım OITNB'i burada.

 

Bu Homeland nedir, kim izler, Obama'nın favori dizisi olması dışında akademiyi cezbeden neyi var anlamış değilim fakat kazanabileceğini sanmam.

 

Yine de, izlediklerim içerisinde bana göre en iyisi yine Game of Thrones, bu sezon pseudo-relitiyde aşmışlardı, teknik ve prodüksiyon olarak en başarılı sezonuydu kanımca.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...